Νοσηλευτής «ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ» δημοσιογράφους! ΟΛΟΙ χίμηξαν εναντίον του – Φωνές στον «αέρα»! ΒΙΝΤΕΟ

 Πρωτοφανές: Τον «ταμπέλιασαν» ιδεολογικά για να καλύψουν την φωνή του!!!! Τύφλα να έχει η χούντα που αποκαλούσε «κομμουνιστή» όποιον διαφωνούσε…

«Δεν αμφισβητούμε τον εμβολιασμό, δεν έχουμε καμία άρνηση για τον covid -19, δεν κάνουμε το εμβόλιο γιατί η όλη προώθηση ξεκίνησε λανθασμένα. Δεν μπορείς ούτε με φόβο, ούτε με προώθηση ανθρώπων που αντί για επιστημονικά κριτήρια προωθούν μια κυβερνητική πολιτική»,ανέφερε ο κ. Παντελής Λημναίος, νοσηλευτής Νοσ. «Αττικόν», ο οποίος θα βγει σε αναστολή επειδή δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ενώ κατά την διάρκεια του COVID βρισκόταν για πάνω από δέκα ώρες στο πλευρό ασθενών τον περασμένο χρόνο.

«Έχει αποδειχτεί ότι η διασπορά κορωνοϊού γίνεται εξίσου από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», προσέθεσε και τόνισε: «Αντί για επιστημονική κριτήρια προωθείται κυβερνητική πολιτική».

«Η ένστασή μας είναι μας επιβάλλουν μια ιατρική πράξη. Ό,τι γίνεται, γίνεται με ΚΥΑ. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας, της καταπάτησης της ελεύθερης βούλησης. Η λογική είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορεί να λειτουργούμε με τιμωρητική δημοκρατία. Η επιστήμη δεν είναι θέσφατο»,  ανέφερε και συνέχισε:

«Παραβιάζεται το σύνταγμα με μια υπουργική απόφαση, μιλάμε για μια τιμωρητική δημοκρατία. Καταδικάζονται στην πείνα οικογένειες. Η υποχρεωτικότητα καταλύει το σύνταγμα», σημείωσε και τα πνεύματα οξύνθηκαν εν συνεχεία, καθώς οι δημοσιογράφοι, δεξιοί και αριστεροί, του επιτέθηκαν εν χορώ με αιχμή του δόρατος ρεπόρτερ φιλικά προσκείμενο στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος δεν κάνει ό,τι πει ο εκάστοτε κυβερνών θα πρέπει να βγαίνει στην πείνα;;; Δέχεστε εσείς ως δημοσιογράφοι και ως άνθρωποι να εξαθλιώνονται άνθρωποι στον 21ο αιώνα;;; Να καταδικάζονται στην πείνα οικογένειες;;; Τι είναι αυτά που μας λέτε πρωϊ-πρωί;;; Βγαίνει χθες ο Ευαγγελάτος και λέει να μην πληρωνόμαστε»

Και έγινε χαμός με τους δημοσιογράφους να τον χαρακτηρίζουν με «πολιτική ταμπέλα», να χτυπάνε το χέρι τους στα τραπέζια, την ώρα που ο νοσηλευτής θα χάσει τον μισθό του!

Ιδού το βίντεο:

loading...