Γιατί ο Αντώνης έλυσε την σιωπή του...

Του Θανάση Κ.
Ο Αντώνης Σαμαράς στην Ξάνθη έκανε αυτό που ξέρει καλά κι αυτό που περιμένει ο κόσμος απ’ αυτόν:
Παρέμβαση με πολιτική βαρύτητα και με σαφές πολιτικό στίγμα.Εξέφρασε όλους αυτούς που έχουν καταλάβει πόσο κακό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα και θέλουν να φύγει το ταχύτερο ο Τσίπρας από τη διακυβέρνηση. Δηλαδή την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας. Και στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Απερίφραστα και με σαφήνεια. Όχι με μισόλογα…

Το αφήγημα Σαμαρά είχε τρία σκέλη:
 --Την πλήρη  δικαίωση της δικής του διακυβέρνησης (για την περίοδο 2012-2014), στο τέλος της οποίας η χώρα έβγαινε από την ύφεση, έβγαινε από την κρίση, έβγαινε από τα μνημόνια. (Κι ήλθε ο Τσίπρα και την ξανάβαλε: και στην κρίση και στην ύφεση και στα μνημόνια)
 --Την πλήρη απαξίωση της διακυβέρνησης Τσίπρα, που έφερε νέο αχρείαστο Μνημόνιο, νέο αχρείαστο δανεισμό, νέα αχρείαστη λιτότητα. Τονίζοντας μάλιστα, πως το Νοέμβριο του 2014 οι δανειστές αναγνώριζαν ότι το Ελληνικό χρέος ήταν βιώσιμο. Και γι’ αυτό μας έδιναν τότε πιστοληπτική γραμμή στήριξης…

Ενώ τώρα όλοι ομολογούν ότι το χρέος μας ΔΕΝ πια είναι βιώσιμο!
Ο Τσίπρας το κατέστησε ΜΗ βιώσιμο! Γιατί δανείστηκε πρόσθετα δεκάδες δισεκατομμύρια. Και έχει το θράσος να καμαρώνει γι’ αυτό!
--Τέλος, σημείωσε ότι οι εξελίξεις σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δικαιώνουν τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας!
Όχι μόνο γιατί καταρρέουν τα «καθεστώτα τύπου Μαδούρο».
Όχι μόνο γιατί παντού κερδίζουν έδαφος οι φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις…

Αλλά γιατί και στο μεταναστευτικό, όλοι πλέον στηρίζουν την πολιτική ελεγχόμενων συνόρων. (Όχι μόνο «ο νεοεκλεγείς Τράμπ στις ΗΠΑ, αλλά και ο σοσιαλιστής Ολάντ στη Γαλλία, και ο Πρωθυπουργός του, επίσης Σοσιαλιστής, Βάλς και οι Γερμανοί και οι Σουηδοί και οι Δανοί και οι Βρετανοί, τώρα πλέον και οι Αμερικανοί…»)

Ενώ ο Τσίπρας άνοιξε διάπλατα τα ελληνικά σύνορα, και παρέδωσε τη χώρα σε «διακινητές και ανεξέλεγκτες ΜΚΟ»…
Καθαρές κουβέντες. Όχι «ξύλινα» λόγια. Και αληθινές. Όχι τα γνωστά ψεύτικα μισόλογα… Και πολιτικά επίκαιρες. Όχι ιδεοληπτικές γενικολογίες.
Έδωσε έτσι ο Σαμαράς και μήνυμα αισιοδοξίας:
Για τη διαφαινόμενη νίκη της παράταξης, που προεξοφλείται πλέον απ’ όλες τις δημοσκοπήσεις. Κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «…Αυτή η νίκη είναι πλέον κατοχυρωμένη...
Γιατί στηρίζεται σε πλήρη δικαίωση της παράταξης τα προηγούμενα χρόνια σε πλήρη απαξίωση της πολιτικής του Τσίπρα μέσα στη χώρα, και σε πλήρη μεταστροφή του διεθνούς κλίματος που τη διαπιστώνουμε πλέον παντού.» Και επανήλθε λίγο αργότερα: «Η δικαίωση της πολιτικής μας το 2012 -14 έδειξε ότι η Ελλάδα μπορεί! Η δοκιμασία που περάσαμε τα δύο χρόνια που ακολούθησαν, έκαναν το λαό μας σοφότερο. Έκαναν όλους μας σοφότερους…»

Όσον αφορά το τρίτο σκέλος - τη μεταστροφή του διεθνούς κλίματος - υπογράμμισε τα εξής: «Οι ιδέες μας κερδίζουν παντού στον κόσμο. Οι ιδέες των φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων, οι ιδέες της εθνικής ασφάλειας και της εθνικής αξιοπρέπειας, οι ιδέες του σύγχρονου πατριωτισμού!
Οι ιδέες των τολμηρών, των σαρωτικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και των συντηρητικών αξιών» Κι ήταν αληθινά αποκαλυπτική αυτή η «σύζευξη», «φιλελεύθερων σαρωτικών μεταρρυθμίσεων», αλλά και των «συντηρητικών αξιών». Για να βρει κάποτε η παράταξη τον εαυτό της… Γιατί χρόνια τώρα τη διχάζουν πάνω σε ψευδεπίγραφα «διλήμματα», αν πρέπει να είναι «φιλελεύθερη» ή «συντηρητική». Ενώ οφείλει να είναι και τα δύο ταυτόχρονα! (Αλλιώς, όπως αποδείχθηκε, δεν μπορεί να είναι τίποτε από τα δύο! Απλώς κινδυνεύει να χάσει την «ψυχή» της)… Έδωσε επίσης, ο Σαμαράς και το ιδεολογικό στίγμα του με σαφήνεια, από την αρχή της ομιλίας του, ανοίγοντας μέτωπο κατά της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας»: «…Σήμερα οι ιδέες μας κερδίζουν παντού στον κόσμο! Οι φιλελεύθερες ιδέες. Αλλά και οι πατριωτικές ιδέες.

Ο κόσμος σήμερα ανακαλύπτει ξανά τη σημασία το κάθε κράτος να είναι ασφαλές, περιφρουρώντας και την ασφάλειά των πολιτών του και τα σύνορά του. Να είναι δίκαιο, απέναντι στους πολίτες του. Να εξασφαλίζει ισονομία για όλους και κοινωνική συνοχή. Να προσφέρει ευκαιρίες σε όλους και δικαιοσύνη σε όλους. Να σέβεται τα δικαιώματα όλων, αλλά και να προασπίζεται την ασφάλεια των πολιτών. Να προστατεύει τις όποιες μειονότητες, αλλά να σέβεται και την πλειονότητα!
Να μην ξεχνάει, να μην παραμελεί τη μεγάλη πλειοψηφία της μεσαίας τάξης! Με δύο λόγια: να σέβεται τις βασικές αρχές της σύγχρονης δημοκρατίας.
Όχι να μένει κολλημένο σε ακρότητες και εμμονές της, δήθεν, «πολιτικής ορθότητας».
Να έχει στο επίκεντρο τον πολίτη! Όχι κάθε ακραίο μισαλλόδοξο, που θέλει να κάψει τα πάντα... Να στηρίζει τους ανθρώπους που παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας. Όχι αυτούς που εύχονται να… «ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».  Όχι να πνίγει κάθε δημιουργικό πολίτη σε φόρους και εισφορές, για να συντηρήσει ένα πελατειακό - κομματικό κράτος… Όχι να προστατεύει κάθε φανατισμένο «περιθωριακό» και να περιφρονεί τη μεσαία τάξη… Αυτά δεν περνάνε πια, πουθενά στον κόσμο!

Η Αριστερά έχει πια ηττηθεί, παντού! Τα κράτη τύπου "Μαδούρο" καταρρέουν, επίσης...Και η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ  να γίνει κράτος-Μαδούρο!
Οι ακραίες ιδεοληψίες του κρατισμού και της «πολιτικής ορθότητας»,     γκρεμίζονται σήμερα παντού! Όλα αυτά ταυτίστηκαν με τυραννίες ή οδηγούν σε τυραννία…» Ποιος Έλληνας πολιτικός αρχηγός τόλμησε ποτέ να προειδοποιήσει με τόσο σαφήνεια, ότι «οι ακρότητες της πολιτικής ορθότητας» προσβάλλουν και ουσιαστικά περιθωριοποιούν τη μεσαία τάξη; Και επανήλθε, για όσους δεν το κατάλαβαν «με την πρώτη», στο τέλος της ομιλίας του: «Γιατί ακούστε: για να είμαστε δημοκράτες, πρέπει να σεβόμαστε, ασφαλώς, τις μειοψηφίες, Αλλά να σεβόμαστε και την πλειοψηφία! Έτσι; Να σεβόμαστε το «διαφορετικό», αλλά να υπερασπιζόμαστε και την εθνική μας ταυτότητα!   Την εθνική μας ταυτότητα που περιλαμβάνει αυτό που ξέρει, πιστεύει και αισθάνεται και ο κάθε Έλληνας: .
Και την Ιστορία μας, και την Παιδεία μας και την Ορθοδοξία μας… Να είμαστε φιλελεύθεροι στα ιδανικά μας, αλλά και να πατάμε στέρεα πάνω στις ρίζες μας.
Γιατί μόνον όποιος αγαπά πολύ τον τόπο του μπορεί και να τον αλλάξει!» Άλλη μια αληθινά λυτρωτική «σύζευξη» για να βρει η παράταξη τον εαυτό της:

«Να σεβόμαστε το «διαφορετικό», αλλά «να υπερασπιζόμαστε και την εθνική μας ταυτότητα». Που περιλαμβάνει: «και την Ιστορία μας και την Παιδεία μας και την Ορθοδοξία μας». Ακόμα μοναδικά ενωτική για όλους τους Έλληνες, υπήρξε η διπλή αναφορά που έκανε ο Σαμαράς; στον Ελευθέριο Βενιζέλο και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Να είμαστε, όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος: Και φιλελεύθεροι όσο δεν πάει, και μεταρρυθμιστές όσο δεν πάει, και πατριώτες όσο δεν πάει! Να είμαστε όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: Και δημοκράτες και υπεύθυνοι! Κι πάνω απ’ όλα, αποφασισμένοι να πάμε κόντρα στο ρεύμα, αν χρειαστεί, για να προασπιστούμε τα συμφέροντα του έθνους»
Ποιος άλλος τόλμησε ποτέ να πει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα; Εδώ απέδειξε ότι κι ο ίδιος παραμένει… Σαμαράς όσο δεν πάει! Τέλος, αληθινά «σαμαρική» – δηλαδή απερίφραστη  - και η στήριξη προς τον νέο αρχηγό της παράταξης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Όχι «ανόρεκτη» και «μισές κουβέντες», του τύπου: «άντε να πούμε κάτι για τον νέο αρχηγό για λόγους εθιμοτυπίας»… Καθαρά λόγια! Αφού έδειξε ότι η δικαίωση της παράταξης για τη διακυβέρνησή της στα χρόνια 2012-214 είναι πλέον «εφαλτήριο» για τη σύντομη επιστροφή της στη διακυβέρνηση, τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει ήδη πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους του 2015.     Πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Ο Τσίπρας υστερεί ακόμα και στην «καταλληλότητά» του έναντι του Κυριάκου, Πράγμα που επίσης δεν έχει ξαναγίνει ποτέ με εν ενεργεία Πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος μπορεί να ξαναφέρει την Ελλάδα εκεί που την είχαμε φτάσει στα τέλη του 2014! Και να την πάει πολύ πιο πέρα… Σας το λέω εγώ, που στήριξα
και τον προηγούμενο αρχηγό της παράταξης και τον επόμενο! Όσο δεν το έκανε κανείς…» Ενώ λίγο νωρίτερα, μιλώντας για την αναπόφευκτη πλέον κατάρρευση του Τσίπρα, υπογράμμισε πως αυτό: «…δεν οδηγεί μόνο σε νίκη του Κυριάκου… Ούτε μόνο σε νίκη της παράταξης……Οδηγεί σε λύτρωση της Ελλάδας!»
Ποιος άλλος πρώην αρχηγός, τόλμησε ποτέ να πει, ότι η νίκη του επόμενου αρχηγού θα σημάνει «λύτρωση της Ελλάδας»;

Πράγματι… Σαμαράς όσο δεν πάει άλλο!
Τέλος, παρενέβη και στο περιβόητο θέμα της λεγόμενης «συναίνεσης», που παραπλανητικά θέτουν κάποιοι (εννοώντας να γίνει η ΝΔ «υποστήριγμα» του Τσίπρα, πράγμα ολέθριο – και για την ίδια και για τον τόπο): Και η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Σαμαρά ήταν κι εδώ ξεκάθαρη: «  Η ενότητα είναι ευχή και λαχτάρα όλων μας. Κι όσο πιο πολύ πονάει κανείς τον τόπο του, τόσο περισσότερο θέλει την ενότητα. Αλλά να ενωθούμε, ποιοί; Όσοι ξέρουμε τι πήγε στραβά! Για να το διορθώσουμε. Αυτό ναι! (Όμως), δεν «ενωνόμαστε» με όσους επιμένουν στα ίδια καταστροφικά λάθη!» Την άποψή του για τον Τσίπρα, άλλωστε δεν την έκρυψε: «Πριν δύο χρόνια ο κόσμος νόμισε ότι βρήκε στον Τσίπρα - ένα νέο άνθρωπο - το «καινούργιο»! Αλλά μόνος του απέδειξε πως εκπροσωπεί το πιο παλιό, το πιο φθαρμένο: το λαϊκισμό, τον κρατισμό, το διχαστικό πνεύμα μέσα στην κοινωνία, τη μισαλλοδοξία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, την απόλυτη περιφρόνηση στους θεσμούς, την εχθρότητα για ό,τι φέρνει επενδύσεις και δημιουργεί πλούτο,
την απέχθειά του για ο,τιδήποτε συνιστά εθνική ταυτότητα, τις πιο ξεπερασμένες ιδεοληψίες της Αριστεράς, που έχουν χρεοκοπήσει παντού στον κόσμο.
Σήμερα, λοιπόν, ο κόσμος είναι οργισμένος μαζί του!» Και για όσους εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν, επανήλθε: «Αν είχε το θάρρος να βγει και να παραδεχθεί τα λάθη του, και - κυρίως – αν έδειχνε την τόλμη να βοηθήσει για να διορθωθούν τα λάθη αυτά, τότε μόνος του θα άλλαζε την εικόνα του.
Αλλά όσο δεν συμβαίνει αυτό, κάθε σκέψη για συνεργασία μαζί του, διασπά την ενότητα του λαού, ενθαρρύνει την αλαζονεία του Τσίπρα και δίνει συγχωροχάρτι στα τεράστια σφάλματά του. Κι αυτό δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να το κάνουμε…»  

Κι είναι επίσης αξιοσημείωτο, ότι η τοποθέτησε Σαμαρά δεν βγάζει καμία «κακία» καμία εμπάθεια. Βγάζει αυστηρότητα κατά του Τσίπρα, αλλά όχι μικρότητα: «Αν είχε το θάρρος να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη, θα προσέφερε, για μια φορά, μεγάλην υπηρεσία: Και στον τόπο και στον εαυτό του. Αλλά όσο ΔΕΝ το κάνει, είναι ΜΕΡΟΣ του προβλήματος - είναι η καρδιά του προβλήματος - ΔΕΝ είναι μέρος της λύσης του».
Συγκρίνετέ το αυτό, με τις διάφορες ακριτομύθιες διάφορων (όλο και λιγότερο πλέον) επώνυμων στελεχών, που ζητάνε κάθε τόσο (τώρα σχεδόν «ψιθυριστά» πλέον) «συναίνεση» της ΝΔ με τον Τσίπρα. Δεν το λένε πια και πολύ καθαρά. Αλλά συστηματικά εκεί το πάνε… Κάντε τις συγκρίσεις σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Αν η Νέα Δημοκρατία προηγείται σήμερα συντριπτικά στις δημοσκοπήσεις, κι έχει προοπτικές σύντομης επιστροφής στην εξουσία, είναι γιατί «χτίζει πάνω στη δικαίωση Σαμαρά»! Είναι ακόμα, γιατί ο Μητσοτάκης το κατάλαβε πλήρως από την αρχή.
Και είναι τέλος, είναι γιατί ο ίδιος ο Σαμαράς στηρίζει τον επόμενο αρχηγό, όπως κάλυψε πλήρως και τον προηγούμενο, «όπως δεν το έκανε κανείς». Πράγματι, κάντε μόνοι σας τις συγκρίσεις σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Τελικά και σε αυτή την ομιλία του… Σαμαράς όσο δεν πάει...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

33 σχόλια :

 1. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ"!

  ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΤΣΙΠΡΑ.

  Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ("ΖΑΠΠΕΙΑ" 1..2..3....) ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΟΥΔΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

  Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012..ΔΙΕΡΡΗΓΝΥΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η Ν.Δ. ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΛΕΦΤΕΣ...
  ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:
  ΣΑΜΑΡΑΣ (προεκλογικά – 10/6/2012):

  <<….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
  ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
  ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΄Οσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
  Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση...>>

  Ο ΟΠΟΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΟΥ):
  Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΛΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ "ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ" (ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ...)

  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΑΛΕΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΘΑΝΑΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  2. σαμαροσκυλο!σε διορισε ρε βλακα και σε πληρωνω εγω!

   Διαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=XcjvX6Nr1-s#t=18

   ΣΑΜΑΡΑΣ: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

   https://www.youtube.com/watch?v=GYPRFESVHuE
   Ο Σαμαράς ομολογεί τη συνενοχή του!...

   Αν υπάρχει έστω και μία αρετή στον Αντώνη Σαμαρά, αυτή είναι η συνέπεια.

   Ο Αντώνης Σαμαράς είναι συνεπής στην προδοσία τη διάσπαση και το διχασμό.   Διαγραφή
  4. Ο Αντώνης Σαμαράς στην Ξάνθη έκανε αυτό που ξέρει καλά τον προδότη ρουφιάνο. ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ!

   Διαγραφή
 2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

  - Αφελλήνισε την Παιδεία,

  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την ανέγερση τεμένους και το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων!

  Ποτέ ξανά ψήφος στους προδότες της ψωφοδεξιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως μιλάς φίλε για τον Τσίπρα; Μπερδεύτηκες τελικά! Ψήφισε ότι θέλεις και άσε μας ήσυχους. Καλά τα λέει το άρθρο. Σήμερα πληρώνουμε ακριβά τον Σύριζα. Εκει να αναζητήσεις τους προδότες! Έχω καιρό να γράψω σχόλιο δεν άντεξα πιά! Καλά τα λέει ο Θανάσης.

   Διαγραφή
  2. 6.44 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ 7.04,ΑΝΤΕ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!

   Διαγραφή
 3. ΑΘΛΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΙΣΕ.ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΕΡΑ.ΑΚΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ,ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ. ΖΑΧΟΣ

   Διαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΦΙΑΛΤΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΑΝΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΡΩΤΑΩ.

   ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ,ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ??
   https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

   1=ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

   2=Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»..

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ..!!!!

   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’262-17/12/2014 ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ...

   Διαγραφή
 4. ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΓΕΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ-ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ-ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ-ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 6.59 βγαιναμε απο τα μνημονια παπανδρεου?καλα μαλακασ εισαι η παριστανεις το μαλακα?΄πως βγαιναμε απο τα μνημονια οταν ψηφισε με την αμπελογουρουνα το βενιζελο μνημονιο?και μαλιστα με αγγλικο δικαιο?αντε γαμησου μαλακα με το σαμαρα σου μας τα εχεις πρηξει απο χθες με το εβραικο αρχιδι!

   Διαγραφή
  2. Φάε Τσίπρα τώρα που δεν πρήζεσαι.
   Από επίπεδο σκίζεις....
   Καμία θέση για το μέλλον τίποτα!
   Ναι ρε ο καλύτερος πρωθυπουργός.

   Διαγραφή
 5. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΣΤ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ:
  ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ):

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ 6:43 ΚΑΙ 6:44! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!

  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ", "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ:

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ!!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μπράβο χρυσαυγίτη.Τους γάμησες τους ψοφοδεξιούς!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φιλοσοφικό
  Δυσκοίλιο σκατό. Βγαίνει αργά και θέλει αυτοσυγκέντρωση. Το αποτέλεσμα είναι πάντα αμφίβολο... σαν τη ζωή. Όταν δείτε κάποιον να βγαίνει από τον καμπινέ συνοφρυωμένος και λίγο αφηρημένος είναι επειδή έκανε ένα φιλοσοφικό σκατό. Ο διάλογος μπορεί να είναι ο εξής.
  - Αντώνηέχεσες ρε;
  -...
  - ρε μαλάκα...
  - ε; ναι... ναι..
  - τι έγινε;
  - ... λίγο.. τι; τι είπες;
  - Ρε μαλάκα τι έγινε εκεί μέσα;
  - κάτι σκέφτηκα...
  - ρε Αντώνη; κλαις ρε μαλάκα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΠΑΛΑΛΗΨΗ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ!
   ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΓΕΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ-ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ-ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ-ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

   Διαγραφή
  2. Και αν καταλήγει ,,,,,,γελάς ρε μα...κα;
   Τι θάλεγες τότε;;;;

   Διαγραφή
  3. Και αν καταλήγει ,,,,,,γελάς ρε μα...κα;
   Τι θάλεγες τότε;;;;

   Διαγραφή
 9. ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΑΛΕΞΗ ..................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ, ΤΟ 80 % ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ 80% ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ; ΠΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95% ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ! ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

   Διαγραφή
 11. Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ
  ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ!

   Διαγραφή
 12. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ 28% ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΕΧΘΗΚΑΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ. ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΓΙΔΙΙΙΙΙΙ!ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ???Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣΑΛΑΚΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ 3ο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΦΑΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΑΕΡΑ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΟ ΣΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΓΠΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]