Ο Μουζάλας τα "άσπρα άλογα" και οι Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στη Βουλή, απαντώντας στη βουλευτή του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου.


«Τι φαντάζεστε; Την κυβέρνηση καβάλα σε άσπρα άλογα να πάει να κατακτήσει τις Βρυξέλλες, να πάει να κατακτήσει τη Γερμανία, την Κωνσταντινούπολη; Πως γίνονται αυτά τα πράγματα»;

Δείτε το βίντεο:
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. MA ΔEN EXETE ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΛΓΟΙ,ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΓΑΛΛΟΙ,Κ.Τ.Λ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ """ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ""" ΣΑΣ - ΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΡΟ ΣΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ,Π.Χ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΩΗΣΗΣ Κ.Τ.Λ. .Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Π.Χ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΕΛΕΡ ΗΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ Κ.Ο.Κ.. ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Η΄ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΛΟΤΕΡΑ-->https://www.youtube.com/watch?v=7fBsLSaqIBA
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,Κ.Ο.Κ..
  ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ Η΄ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΠΛΑ (ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ).ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ """ΑΡΧΩΝ""" ΣΑΣ,Π.Χ. ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ,Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ,Κ.Ο.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΜΑΤ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΙ ΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
  ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΛΑΘΡΟ,ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ. ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μηνύστε μαζικά ρε αυτόν τον ισλαμολάγνο πατριδέμπορα ρε όσο είναι καιρός αλλιώς δεν σταματάει το ξεπούλημα της χώρας.Τέλος ρε ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΡΝΕΑ στην υποκρισία πάρτε το χαμπάρι. Μετρήστε τον χρόνο σας και θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσες μέρες σας έχουν μείνει ακόμα μέχρι τον πολιτικό ενταφιασμό σας.

   Διαγραφή
 3. .………………………………………………………………………………………………………………
  Η μνημονιακή γενετική μετάλλαξη προσέβαλε τους Έλληνες πολιτικούς άρρενες ως βόμβα που έσκασε στα χέρια τους, με συνέπεια την ολοκληρωτική απώλεια των γεννητικών τους αδένων.
  Αποτέλεσμα αυτής είναι να κυκλοφορούν πλέον αναρίθμητοι πολιτικοί «άνδρες» χωρίς αρχίδια και εξίσου πολυάριθμα «πολιτικά αρχίδια» σκέτα.
  ..……………………………………………………………………………………………………………

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΗ ΒΡΑΚΑ ΜΕΡΚΕΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΚΟΥΛΑΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΜΟΥΖΑΛΑ!
  ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΧΑΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΘΕ ΗΔΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ, ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΒΑ ΒΡΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εφόσον αυτοί οι αριστερούληδες κυβερνώντες μη έχοντας πατριωτικό αίσθημα έχουν επιλέξει να μην αγαπούν την πατρίδα τους αλλά την καρέκλα της προδοτικής εξουσίας, κι εφόσον η μόνη θρησκευτική έφεση τους είναι τα ευρωαργύρια της εξουσίας, τότε όσοι νομίζετε ότι θα σας σώσουν δυστυχώς απατάσθε και αυτό θα το πληρώσετε πολύ ακριβά.
  Αυτός ο «Aριστερός ανθελληνικός ανθρωπισμός», η ανεκτικότητα και η δήθεν εν συναίσθηση σας, των εθνικών παραδόσεων των λαθρομεταναστών, ως φυσικόν του ΕΛΛΗΝΑ, για μία θρησκεία όμως που έχει βλέψεις παγκόσμιας επικράτησης σε αντίθεση με τις θνησιγενείς θρησκείες και πεποιθήσεις του Δυτικού κόσμου, θα οδηγήσει μαθηματικά σε εμφύλιες συρράξεις με θύματα τους σιωπηρούς αμνούς, στους οποίους επιμένουμε ηλιθίως να μη θέλουμε να αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ασπρα αλογα
  μαυρα αλογα
  τρεχουνε παραλογα
  πωπωπωπω πωπωπωπω τι ειναι τουτο το κακο
  κσι το μυαλο μου ειναι θολο ππωπωπωπωπω

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]