Μονος τροπος να εμβολιάσουν τους παντες ειναι μια νεα πανδημία, τωρα ο ΠΟΥ εχει την δύναμη να υπερβεί τους νόμους καθε χωρας και να καταστήσει το εμβολιο υποχρεωτικο.

Τρομολαγνικά σενάρια από «ειδικούς» για COVID-19: Μπορεί να επιστρέψουμε σε εποχές 2020-21 με νέες θανατηφόρες παραλλαγές

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ισχυρίστηκε ότι η τρομερή κατάσταση της Κίνας δείχνει ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει.

Τώρα, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το νέο ξέσπασμα, το οποίο δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, θα μπορούσε να έχει δυνητικά παγκόσμιες επιπτώσεις – συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας και των ΗΠΑ.

 Μπορεί να, μπορεί και να μην. Μπορεί να πεθάνουν 10, μπορεί να πεθάνουν και 10 εκατομμύρια, μπορεί να γίνει σεισμός, μπορεί και να μην γίνει, μπορεί να πέσει μετεωρίτης στη γη, μπορεί και μην πέσει, μπορεί να κερδίσω το τζόκερ, μπορεί και να μην το κερδίσω. Μπορεί να γίνουν τα πάντα, μπορεί να μην γίνει και τίποτα. Εγώ πάντως καλυμμένος είμαι, *μπορεί* είπα.

Δεν υπάρχει αυτη η κατάσταση… ακόμα προσπαθουν να μας πείσουν πως ο ιός ειναι Κινεζικος. Ο Φάουτσι ξέρει…… Αν τόσο αγαπάτε την ανθρωπότητα και δεν θελετε “μείωση” πλυθισμου κλείστε τα εργαστήρια του θανάτου ανα τον κόσμο. Σας έκοψε η πολλά αγάπη για εμας….και θέλετε να μας “σώσετε” με το ζόρι, εκβιάζοντας και απειλώντας….. Αυτό τα λέει όλα για τις καλές σας προθέσεις.Πλέον έδειξε η ΝΤΠ οτι δεν εχει όρια..

Πάρτε το χαμπάρι τους ιούς τους φτιάχνουν σε εργαστήρια και τους αμολανε για να μειώσουν τον πληθυσμό,όσο καθόμαστε και τους βλέπουμε θα συνεχίσουν να μας κάνουν τα ίδια,να ζητήσουμε να α μάθουμε τι πειράματα κάνει κάθε εργαστήριο,αυτά τα εργαστήρια είναι πιο επικίνδυνα από το να έχει μια χώρα πυρηνικά

Δυστυχως θα εχουμε και αλλο κυμα με αλλες μεταλλαξεις χειρότερη από Δέλτα και πάλι θα λένε … καινούργια εμβόλια. θέλουν 100 εκ νεκρούς από Covid και 500 εκ από εμβόλια σε βάθος χρόνου πενταετίας. θα σταματήσουν όταν όσοι γεννιούνται τόσοι και περισσότεροι να πεθαίνουν. Τώρα είναι στο 10 γεννιούνται 5 πεθαίνουν 4, πριν 1 χρόνο ήταν 10 με 4 έχουν ανέβει κατακόρυφα οι θάνατοι.

Oταν ειχε βγει ενας διασημος Γαλλος καθηγητης και ελεγε οτι τα εμβολια ειναι αχρηστα γιατι δεν καλυπτουν τις παραλλαγες του ιου, τα παπαγαλακια τον εβγαζαν τρελο.

Με την λογικη των Ελληνων ειδικων οσοι εκαναν τα εμβολια δεν εχουν να φοβουνται τιποτα, ελα ομως που αυτοι ειναι που κολλανε πρωτοι και καλυτεροι!

loading...