Τσίπρας: Η δημοκρατία στην Ελλάδα των μνημονίων έχει πληγεί και υποβαθμιστεί - ΒΙΝΤΕΟ

Ως μάχη αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας που έχει «θρυμματιστεί από τα μνημόνια και την επιτροπεία» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα.


Μιλώντας στην ειδική εκδήλωση της Βουλής για την επέτειο του Πολυτεχνείου υποστήριξε ότι η ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης, η συμφωνία για το χρέος και η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση θα αποτελέσουν το «ορόσημο» για την έξοδο από την κρίση «με την κοινωνία όρθια». Μάλιστα ο πρωθυπουργός όχι μόνο εμφανίστηκε σίγουρος για το σπάσιμο των δεσμών της επιτροπείας αλλά επιχείρησε να περιγράψει και τον στόχο της επόμενης ημέρας λέγοντας «καλούμαστε σήμερα να διαμορφώσουμε την νέα ταυτότητα και το νέο φρόνημα για την επόμενη ημέρα στην μετά την κρίση εποχή».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει υιοθετήσει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική μετατρέποντας τη χώρα «από παρία σε πρωταγωνιστή». Αναφερόμενος  δε στην πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι αναδεικνύει πως «η χώρα κατέκτησε αναγνώριση και σεβασμό δίνοντας τη μάχη στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης. Η Ελλάδα έγινε συνώνυμο ανθρωπιάς. Από μέρος της κρίσης η Ελλάδα γίνεται μέρος της λύσης που δεν μπορεί να είναι άλλη από ειρήνη και ασφάλεια».

«Ο μόνος λόγος που εμπνέει ακόμα η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι προφανής: μπορεί τα χρόνια να περνούν και οι καιροί να αλλάζουν αλλά η θέληση της κοινωνίας για περισσότερη Δημοκρατία παραμένει ζωντανή αντίστοιχα με τις προκλήσεις και τα προβλήματα της κάθε εποχής» είπε ο πρωθυπουργός για να υποστηρίξει ότι «Οι σημερινές προκλήσεις μπορεί να μην έχουν την ωμότητα της καταστολής της επταετίας ωστόσο είναι προκλήσεις υπαρκτές και απείρως συνθετότερες».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι από την πτώση της χούντας έως σήμερα η χώρα διανύει τη μακρύτερη περίοδο δημοκρατικής σταθερότητας χωρίς ωστόσο να λείπουν οι κοινωνικοί αγώνες. «Το αίτημα για ουσιαστικότερη, αυθεντικότερη δημοκρατία υπάρχει και θα υπάρχει.Δεν είναι κούφιος όρος η Δημοκρατία» είπε για να προσθέσει «Την πρώτη περίοδο το αίτημα αφορούσε την ελεύθερη έκφραση, την κατάργηση φακελώματος τον εκδημοκρατισμό πολιτικών θεσμών, Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας. Στην αρχή της εποχής της παγκοσμιοποίησης αφορούσε την αντίσταση στο πελατειακό κράτος, τη διαπλοκή και διαφθορά. Σήμερα το αίτημα για Δημοκρατία στην εποχή της κρίσης αφορά την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επάνοδο στην  λαϊκή κυριαρχία».

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα των μνημονίων και της επιτροπείας έχει πληγεί ανυπολόγιστα και έχει υποβαθμιστεί. Έχουν πληγεί σοβαρά δικαιώματα εργαζομένων φοιτητών πνευματικών ανθρώπων που είτε βρίσκονται στην ανεργία, είτε μεταναστεύουν είτε αμείβονται πενιχρά. Η κυβέρνηση ανέλαβε να βγάλει την χώρα από την με την κοινωνία όρθια. Να σπάσει το φαύλο κύκλο λιτότητας και να αποκαταστήσει την τραυματισμένη δημοκρατία στην χώρα μας την εποχή μνημονίων» τόνισε σε άλλο σημείο.

Αναφορικά δε με τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 που οδήγησε στο τρίτο επώδυνο μνημόνιο είπε «Η σκληρή μάχη της διαπραγμάτευσης της πρώτης περιόδου αποτέλεσε και μια παγκόσμια κραυγή και αποκάλυψη της αγνόησης της δημοκρατίας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς προς χάριν των αγορών. Αν θέλετε και η επιλογή στις κάλπες μετά τη συμφωνία αποτέλεσε απόδειξη εμπιστοσύνης στην Δημοκρατία».

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έδωσε αντίστοιχες μάχες για τη Δημοκρατία και στο εσωτερικό της χώρας ώστε κανείς να μην στερείται «πρόσβαση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και στη Δημόσια Εκπαίδευση. Καταφέραμε να λειτουργήσουν όλα τα σχολεία ενώ ανοίξαμε σχολεία και φροντίσαμε για δασκάλους ειδικής αγωγής. Πετύχαμε όλοι να έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Καταφέραμε να δώσουμε σε όλα τα παιδιά που γεννιούνται στην πατρίδα μας να έχουν ελληνική ιθαγένεια και ίσα δικαιώματα. Κάθε άνθρωπος να ζει με όλα τα δικαιώματα του νόμου με αυτόν που αγαπά με το σύμφωνο συμβίωσης. Δικαίωμα στα παιδιά που πηγαίνουν στα σχολεία και πιστεύουν σε άλλη θρησκεία να μαθαίνουν γι αυτή. Μάχες για υπεράσπιση των δικαιωμάτων σε στιγμές δύσκολες για την χώρα μας και την Ευρώπη. Πετύχαμε πολλά αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας». Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι αν και ο δρόμος εξακολουθεί να είναι ανηφορικός «για πρώτη φορά βλέπουμε ορατό το τέλος της ανηφόρας. Θα συνεχίσουμε έως ότου ο τόπος να επανέλθει σε συνθήκες σταθερότητας.

Η ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης, η συμφωνία χρέους και η ένταξη σε ποσοτική χαλάρωση θα είναι ορόσημο. Θα διανύσουμε την απόσταση έως εκεί αποφασισμένοι να στηριχθεί στα πόδια της η κοινωνία και να επανέλθουν οι συνθήκες ζωής και εργασίας που έχουν στερηθεί οι πολίτες».

Αναφορικά, τέλος, με το παγκόσμιο σκηνικό και την ενίσχυση των ακροδεξιών δυνάμεων είπε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο αξιοποιώντας το συμβολικό φορτίο της Ελλάδας που σπεύδουν να αναγνωρίσουν παγκόσμιοι ηγέτες με διαδοχικές επισκέψεις. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε σε δρόμο που οδηγεί σε ακροδεξιά περιχαράκωση. Ο κόσμος μπορεί να προχωρήσει προς το μέλλον με περισσότερη αλληλεγγύη και δικαιοσύνη. Αυτό το μήνυμα αποδεικνύουν και οι αγώνες του λαού μας» ή της από γραφειοκρατικούς μηχανισμούς χωρίς νομιμοποίηση διαλύει λαούς θρυμματίζει τη Δημοκρατία.

Ιστορικό καθήκον για τη χώρα μας που πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για υπεράσπιση πανανθρώπινων αξιών να αγωνιστεί και τώρα για να μην επιστρέψει ο κόσμος στον απομονωτισμό.

Όπως διαπιστώσατε τις προηγούμενες ημέρες με την επίσκεψη Προέδρου ΗΠΑ η χώρα κατέκτησε αναγνώριση και σεβασμό δίνοντας μάχη στην πρώτη γραμμή προσφυγικής κρίσης. Η Ελλάδα έγινε συνώνυμο ανθρωπιάς. Επιμένοντας στις αρχές μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτική από παρίας γίνεται πρωταγωνιστής. Από μέρος της κρίσης γίνεται μέρος της λύσης που δεν μπορεί να είναι άλλη από ειρήνη και ασφάλεια.

Θα συνεχίσουμε στο δρόμο αξιοποιώντας το συμβολικό φορτίο της Ελλάδας που σπεύδουν να αναγνωρίσουν παγκόσμιοι ηγέτες με διαδοχικές επισκέψεις.

Το μήνυμα που στέλνουμε: δεν μπορούμε να πάμε δρόμο που οδηγεί σε ακροδεξιά περιχαράκωση. Ο κόσμος μπορεί να προχωρήσει προς το μέλλον με περισσότερη αλληλεγγύη και δικαιοσύνη. Αυτό το μήνυμα αποδεικνύουν και οι αγώνες του λαού. Καλούμαστε σήμερα να διαμορφώσουμε την νέα ταυτότητα το νέο φρόνημα για την επόμενη ημέρα στην μετά την κρίση εποχή».

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ...

  https://www.facebook.com/metopo/posts/1500481996635611

  Την νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
  Στην ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ., που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
  Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.

  https://www.youtube.com/watch?v=DoCM37o0VtE&feature=em-uploademail

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??
   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΜΩΡΗ ΤΑΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΜΕΣΑ ΔΩ ΧΑΣΙΚΛΟΥ

   Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΕ ΚΙΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΩΡΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ????

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_9479.html#comment-form
   Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
   Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

   Η πλαστογραφημένη απόφαση του δικαστηρίου που διακινούν τα τσιράκια του Σώρρα !
   http://emploki.blogspot.gr/2016/09/blog-post_33.html

   https://www.youtube.com/watch?v=3ZmTYcsrwaM
   Τώρα που ήρθε ο Ομπάμα, ΕΦΕΡΕ τά λεφτά που χρωστάει στον Αρτέμη.;

   Διαγραφή
  4. ΑΝ ΠΡΑΦΜΑΤΙΚΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΙΔΟΥ, ΑΣΝΟΙΞΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ....http://epamhellas.gr/metavasi/

   ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΕ.!!!!!
   Ο ΝΤΡΑΚΓΙ ΠΩΣ ΚΟΒΕΙ ΧΡΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ????????? Ή ΣΕΧΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ???

   Διαγραφή
  5. τι εγινε ρεεε πατηροκουραδομοαγκα σουθφαγε η γατα τη γλωσσα? ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΕΝΤΕΣ?????? ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΤΕΕΕΕΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΙΕΣΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕΧΕ ΦΛΩΜΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΛΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ??? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
   ΑΜ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 2. ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΙΝ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ 'Η ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]