ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΜΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ

ΒΙΝΤΕΟ


Tου Makia Freeman 

Οι αξιωματούχοι υγείας της New South Wales (NSW) ανακοινώνουν συνεχώς μια αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) στις συνεντεύξεις

τύπου του COVID. Γιατί χρησιμοποιούν σκόπιμα τη συγκεκριμένη φράση “Νέα Τάξη Πραγμάτων”;;;

Μια αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων δημιουργείται, αν κρίνουμε από τις συχνές χρήσεις της φράσης στη χώρα Down Under. Σε ένα ακόμη ολίσθημα της γλώσσας, το οποίο δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από υπολογισμένο και σκόπιμο, ο επικεφαλής αξιωματούχος υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW) Dr. Kerry Chant βγήκε και δήλωσε ρητά ότι: “θα εξετάσουμε πώς μοιάζει η ανίχνευση επαφών στη Νέα Τάξη Πραγμάτων”. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chant χρησιμοποιεί τη φράση Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) σχετικά με τις κυβερνητικές πολιτικές COVID, ούτε είναι η πρώτη φορά που τη χρησιμοποιούν αξιωματούχοι της NSW (της πολυπληθέστερης πολιτείας της Αυστραλίας). 

Ένας άλλος αξιωματούχος, ο υπουργός Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της NSW Brad Hazzard, έχει μιλήσει για τη ΝΤΠ πολλές φορές στο πλαίσιο του COVID. Θα μπορούσε να γίνει πιο απροκάλυπτο και θρασύ;;;

Τι συμβαίνει στο πρόσωπο της Chant καθώς μιλάει;;;

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος το έχει παρατηρήσει αυτό, αλλά ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω συνδεδεμένο απόσπασμα 30 δευτερολέπτων όπου η Chant μιλάει για την αυστραλιανή Νέα Τάξη Πραγμάτων της. Παρακολουθήστε προσεκτικά το πρόσωπό της. 

Παρατηρήστε πώς μια σκοτεινή παρουσία εμφανίζεται στο πρόσωπό της (από το σημείο των 6 δευτερολέπτων έως το σημείο των 9 δευτερολέπτων περίπου), όταν τα φρύδια της αυλακώνουν απότομα πάνω από τη μύτη της. 

Το πρόσωπό της γίνεται από ανοιχτό σε κλειστό, σχεδόν σαν κάποια οντότητα να έχει καταλάβει το πρόσωπό της και να μιλάει μέσω αυτής. 

Κοιτάξτε τα μάτια της. Κοιτάξτε τα φρύδια της. Στη συνέχεια, ξαφνικά, εξαφανίζεται. Είναι ένα πραγματικά ανατριχιαστικό εφέ, και το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές όταν την έχω παρακολουθήσει να μιλάει δημόσια. 

Έχω ξαναγράψει για το wetiko, τους Archons και άλλες υπερδιάστατες οντότητες που φαίνεται να βρίσκονται στη βάση της παγκόσμιας συνωμοσίας της ΝΔΤ. Δεν λέω ότι αυτό είναι απαραίτητα αυτό που συμβαίνει εδώ, αλλά οι εκφράσεις του προσώπου της Chant είναι ανατριχιαστικές.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...