Ιράν: Το Ισραήλ είναι η κύρια απειλή για τον κόσμο

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ, αποκάλεσε το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ, ως τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα,
την ειρήνη και τη διεθνή ασφάλεια. «Η πιο σοβαρή απειλή για την περιοχή μας και τον κόσμο είναι το σιωνιστικό καθεστώς.

 Αυτό το αποικιακό φαινόμενο είναι η πηγή όλων των απειλών για την ειρήνη, την ασφάλεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε ο Ζαρίφ κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους ηγέτες των παλαιστινιακών ομάδων αντίστασης στη Βηρυτό. «Με τουλάχιστον 200 πυρηνικές κεφαλές, τη διεξαγωγή επιθετικής πολιτικής και παραβιάζοντας συνέχεια το διεθνές δίκαιο, το Ισραήλ είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε ο Ιρανός διπλωμάτης.

Καταδίκασε, επίσης, τις προσπάθειες ορισμένων μερών του μουσουλμανικού κόσμου να υποβαθμίσουν την απειλή από το Ισραήλ και την αντικαταστήσουν με ψεύτικες απειλές. Επιπλέον, ο Ζαρίφ χαρακτήρισε τους τρομοκράτες του ISIS ως τη δεύτερη μεγαλύτερη απειλή για την περιοχή και τον κόσμο, λέγοντας ότι αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οπαδοί του ισλαμικού ριζοσπαστισμού δεν αντιπροσωπεύουν καμία απειλή για το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ.

 Οι απειλές από το Ισραήλ και από το ISIS συνδέονται, πρόσθεσε, δηλώνοντας ότι οι υποστηρικτές της αντίστασης πρέπει να ενωθούν ενάντια σε αυτές τις απειλές. Ο Ζαρίφ έφθασε στη Βηρυτό τη Δευτέρα και συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο του Λιβάνου, Μισέλ Αούν, ήταν ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών που συναντιέται με τα τον νεοεκλεγέντα επικεφαλής αυτής της χώρας της Μέσης Ανατολής.

πηγη
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]