Ραγδαίες εξελίξεις στην Υγεία! Επιστήμονες προειδοποιούν για ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ με στόχο την ΧΟΥΝΤΑ

 

Τι αναφέρει ο Dr. Malone

Ραγδαίες μοιάζουν οι εξελίξεις στην Υγεία μιας και εντείνεται εκ νέου η «τρομοκρατία» με τον COVID και την Κίνα, στης οποίας τους πολίτες επιβλήθηκε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΕΣΤ COVID για να μπουν στην Ευρώπη με το Πεκίνο να απειλεί με αντίποινα!

Μετά από τοποθετήσεις επιστημόνων και ο ιολόγος Dr Malone δείχνει, κάνοντας αναφορά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, πως όλο αυτό δεν ξέσπασε τυχαία, καθώς τελικός στόχος είναι η απόλυτη χούντα!

Όπως αναφέρει σε άρθρο του:

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, WEF: Υποθετικά μιλώντας, αν μια συμμορία αποφασίσει να μαζεύεται μια φορά το μήνα με μαχαίρια και αποφασίζει κάτω από το σκοτάδι να βγαίνει έξω και να κόβει τα λάστιχα κάθε αυτοκινήτου που είναι παρκαρισμένο σε κατοικημένες οδούς μιας πόλης, και την επόμενη μέρα όλα τα λάστιχα κάθε αυτοκινήτου που είναι παρκαρισμένο σε αυτούς τους δρόμους έχουν πράγματι κοπεί, μπορεί να μην μπορείτε να αποδείξετε ότι η συμμορία το έκανε, αλλά αν συμβεί αρκετές φορές, μπορεί να αρχίσετε να υποπτεύεστε και να αναρωτιέστε τι συμβαίνει και ποιος είναι υπεύθυνος. 

Είμαι πεπεισμένος ότι όχι μόνο το WEF σας λέει με συνέπεια τι πρόκειται να κάνει, αλλά σίγουρα τους αρέσει να προετοιμάζονται εκ των προτέρων/να αναλαμβάνουν όλες αυτές τις προετοιμασίες πριν εφαρμόσουν αυτό που πρόκειται να πραγματοποιήσουν. Για παράδειγμα, πριν από τον COVID-19 και την ευλογιά των πιθήκων, προετοιμάστηκαν και έτρεξαν τα παιχνίδια μικροβίων τους. Μετά συνέβη ο COVID-19 και η ευλογιά των πιθήκων. 

Μπορεί να έχουμε την τάση να υποθέτουμε ότι οι αποφάσεις των WEF επικεντρώνονται μόνο στην υγεία ή σε ιούς/ασθένειες. Τώρα φαίνεται να επαναπροσδιορίζουν/επαναξιολογούν τις προτεραιότητές τους με βάση την πολιτική. Με αυτήν την ενημερωμένη ανακοίνωση , υπάρχουν έξι θέματα που αναπτύχθηκαν το 2022, τα οποία συνέχισαν να βελτιώνονται για να θέσουν την βάση για το συνέδριο του 2023 που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα, από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου:

Θέμα #1: Η Ουκρανία ρίχνει φως στη σημασία της παγκόσμιας συνεργασίας

Θέμα #2: Τρεις αλληλένδετες κρίσεις – κλίμα, φαγητό, ενέργεια

Θέμα #3: Μην χρησιμοποιείτε τη λέξη “R” (ύφεση) (αλλά μπορεί να έρχεται ούτως ή άλλως)

Θέμα #4: Η προετοιμασία για την επόμενη πανδημία απαιτεί τον τερματισμό των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας

Θέμα #5: Φύλο, ανισότητα και δουλειές του αύριο

Θέμα #6: «Το μέλλον μας είναι ψηφιακό»

Το θέμα #6 είναι αρκετή ως μια διαφαινόμενη απειλή, επειδή επικαλείται την ανάπτυξη πραγμάτων όπως τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC), το ελάχιστο καθολικό βασικό εισόδημα και ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης όπως το βλέπουμε σε μέρη όπως η Κίνα και η Ινδία (ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ).

Στην συνέχεια, είδα αυτή την πολύ ανησυχητική δήλωση από την ανακοίνωση του WEF κάτω από το Θέμα #4:

«Η επένδυση σε συστήματα υγείας και περιφερειακούς φορείς όπως το Africa CDC και ο Αφρικανικός Οργανισμός Φαρμάκων πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα», δήλωσε ο Paul Kagame, Πρόεδρος της Ρουάντα. «Πρέπει να δράσουμε με πλήρη προσδοκία ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία».

(…)

Φαίνεται ότι το WEF μετακινεί τον στόχο και προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τι συνιστά παγκόσμια κρίση υγείας, τι συνιστά βελτιωμένη ισότητα στον τομέα της υγείας. Αυτή είναι μια συνταγή για πιο συγκεντρωμένες σοσιαλιστικές πολιτικές υγείας που επιβάλλονται στους ανθρώπους που ζουν σε έθνη όπως η Αφρική (σ.σ. ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΘΩΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΝΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΗΧΙΚΩΝ). Το WEF μέχρι τώρα πλαισίωνε με αρκετή συνέπεια τις παγκόσμιες κρίσεις υγείας στο πλαίσιο των θανατηφόρων ιών, των εστιών μολυσματικών ασθενειών.

Αυτή η κίνηση προωθεί την «ανισότητα στην υγεία» ως έναν νέο τρόπο για να πλαισιώσει μια παγκόσμια κρίση υγείας. Σαν να λέμε: αν πιστεύουμε ότι η χώρα σας δεν έχει αρκετή κοινωνικοποιημένη ιατρική, μπορούμε να σας λύσουμε αυτό το πρόβλημα. 

(…)

Εάν το WEF μπορέσει να παρέμβει και να τερματίσει την φυλετική ανισότητα στην Αφρική, μπορεί να εμβολιάσει περισσότερους Αφρικανούς και να πετύχει τους στόχους τους σε αυτήν την περιοχή.

Αυτό το υπόβαθρο μπορεί να βοηθήσει να κατανοήσουμε γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν μόλις την περασμένη εβδομάδα υποσχέθηκε βοήθεια 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Αφρική τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε ότι η χώρα του « ενδιαφέρεται για το μέλλον της Αφρικής », προσθέτοντας: « Όταν η Αφρική πετυχαίνει, οι Ηνωμένες Πολιτείες πετυχαίνουν ».

Αυτό μου θυμίζει τη σταθερή ροή χρημάτων που συνεχίζουν να τυπώνουν οι ΗΠΑ για να στείλουν στην Ουκρανία.

(…)

Υπάρχουν πάντα πολλά χρήματα για να κυκλοφορήσουν όταν εμπλέκεται το WEF. Επομένως, πρέπει να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τι κάνει το WEF (και ποιους παρακινούν να συνεργαστούν μαζί τους). Είναι σημαντικό να προσδιορίσουμε τι γίνεται και τι όχι, με βάση αυτά που μας λένε ότι πρόκειται να κάνουν. Πόσο μακριά φτάνει η επιρροή τους; Επηρεάζουν άμεσα τις μελλοντικές παγκοσμιοποιητικές τάσεις; Είναι ο στόχος τους πραγματικά «να τερματίσουν τις ανισότητες στον τομέα της υγείας» ή σχετίζεται με την επέκταση μιας οικονομίας εντολών και συγκεντρωτικού σχεδιασμού – γνωστού αλλιώς ως σοσιαλισμού (σ.σ. ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ) σε παγκόσμια κλίμακα;

https://www.el.gr/

loading...