Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΠΟΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

Μέσα στις άγιες αυτές ημέρες που θα έπρεπε να είναι πλημμυρισμένες μόνο με το υπέρλαμπρο φως του Κυρίου δεν μπορούμε παρά να διακρίνουμε την ανάγκη τους να βλασφημίσουν ακόμα περισσότερο αφενός μεν, να συνεχίσουν απτόητα και ταχύτατα την ψηφιακή, πράσινη, οικονομική και λοιπές μεταβάσεις αφετέρου δε. Τελευταία εφεύρεση είναι το food pass, το οποίο όχι μόνο μέσα από την τεχνητή επισιτιστική κρίση κάνει τους ανθρώπους όλο και πιο εξαρτώμενους από το ψευτοχρήμα του αφεντικού αλλά και εκπαιδεύει τους παραλήπτες στη χρήση του ψηφιακού ψευτοχρήματος και των λοιπών κεντροποιημένων υπηρεσιών. Είναι διότι οφείλουμε βλέπεις να ακολουθήσουμε το μέλλον που φτιάχνουν όπως θέλουνε με το άπλετο χρήμα που φυτρώνει μέσα από τα κομπιούτερ των κεντρικών τραπεζών και εισρέει είτε μέσω άμεσων επιδοτήσεων είτε δήθεν επενδύσεων από τις μεγάλες πολυεθνικές της μητρικής εταιρείας.

Όσο όμως κι αν μας πιέσουν είτε ψυχικά είτε υλικά και ο,τιδήποτε κι αν μας στερήσουν ο μαύρος ξέρει ένα πράγμα. Πως όσο υπάρχει ο Χριστός στις καρδιές και στον νου μας πραγματικά δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει αυτό που θέλει από εμάς. Γι’αυτό και η εντεινόμενη βεβήλωση προς το πρόσωπο Του λαμβάνει χώρα άλλες φορές άμεσα, άλλες φορές μέσα από αδιανόητες βλασφημίες από την υποτιθέμενη τέχνη τους και άλλες μέσα από μια γενικότερη υποτίμηση του Χριστιανισμού όπως στην Αγγλία για παράδειγμα που για πρώτη φορά μετρήθηκαν λιγότεροι από τους μισούς πολίτες σε αντίθεση με άθεους, μουλάδες και… σατανιστές που αυξήθηκαν.

Σ’αυτή την κατεύθυνση της απόλυτης ύβρεως διαφημίζουν όλο και περισσότερο τις γονιδιακές ανατροπές με σκοπό να τις κάνουν πλέον κανονικότητα και το ίδιο συμβαίνει και με τα ενσωματωμένα τσιπάκια στον εγκέφαλο για να αλληλεπιδρούμε με τις μηχανές που όλα αυτά αναμένεται, όπως μας λένε, να δώσουν λύσεις σε πολλά ιατρικά προβλήματα . Όπως περιμέναμε, μέσα από “θαύματα” σχετικά με το ίσχυρο ένστικτο της επιβίωσης θα πλάνευε την ανθρωπότητα να τον ακολουθήσει σε μια εφιαλτική φυλακή που διέξοδο δεν αναμένεται να έχει για όποιον περάσει το κατώφλι της. Μια φυλακή που πλέον μας την έχει παρουσιάσει αναλυτικά μέσα από ένα τρομακτικό project όπου εργοστάσια με τεχνητές μήτρες θα “κυοφορούν” μωρά τα οποία θα παράγονται μαζικά και γενετικά τροποποιημένα φιλοδοξώντας να χειραγωγήσει πλήρως την ανθρώπινη ζωή.

Κι αν τραβούν το σκοινί τόσο πολύ στήνοντας την απόλυτη υποδούλωση ο δρόμος της Αλήθειας είναι πάντα μπροστά μας να τον τραβήξουμε και μέσα μας να τον εφαρμόσουμε κάθε στιγμή, σε κάθε σκέψη και από την μικρότερη ως τη μεγαλύτερη επιλογή μας η συνείδηση μας μπορεί να είναι όπου πρέπει να είναι, οποιοσδήποτε κι αν φαίνεται πως είναι ο εξωτερικός περιορισμός μιας και τώρα ξέρουμε πως αυτό που έχει σημασία είναι η ψυχή και όχι το φθαρτό. Ας εκμεταλλευτούμε τις μέρες αυτές ιδανικές για περισυλλογή να διακρίνουμε τις ποιότητες του κακού καλύτερα, να ξεριζώσουμε κάθε αγριόχορτο που παρέμενε μέσα μας και να βρίσκουμε όλο και περισσότερο χώρο να αναπτύσσουμε όσα μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός με τον ερχομό Του.

loading...