Οι πολίτες «ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ» και ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! Ένα ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε και θα ξαναδείτε

 Οι μέθοδοι είναι ίδιοι, όμως οι κοινωνίες την «πατάνε» και την «ξαναπατάνε»…

Η Χάνα Άρεντ ήταν Γερμανοαμερικανίδα, εβραϊκής καταγωγής, πολιτική επιστήμων (14 Οκτωβρίου 1906 – 4 Δεκεμβρίου 1975).

Σε μία συνέντευξή της, το 1973, είχε πει σημαντικά πράγματα, στα οποία αξίζει κανείς να ρίξει μια ματιά, καθώς, όσα ανέφερε, μοιάζουν τρομερά, με όσα συμβαίνουν σήμερα από τα «πράσινα» διεθνιστικά καθεστώτα σε όλον τον πλανήτη, τα οποία, κατά πολλούς, με αφορμή τον κορωνοϊό και το περιβάλλον, εγκαθιδρύουν σταδιακά παγκόσμια χούντα, που, στην παρούσα φάση, βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Είχε δηλώσει λοιπόν:

«Στο όνομα της εθνικής ασφάλειας (σ.σ. βλ. Δημόσια Υγεία) κουκουλώνονται τώρα κάθε είδους εγκλήματα.

Παραδείγματος χάριν, ο Πρόεδρος έχει όλες τις εξουσίες. Είναι πάνω από τον νόμο (βλ. παράκαμψη νόμων για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων ). Ο βασιλιάς είναι αλάνθαστος. Αυτό σημαίνει ότι είναι σαν έναν μονάρχη σε μια δημοκρατία.

Είναι πάνω απ’ τον νόμο και η δικαιολογία του είναι πάντοτε πως ό,τι κάνει το κάνει αποσκοπώντας στην εθνική ασφάλεια….

«Ερχόμαστε ξαφνικά αντιμέτωποι μ’ έναν πολιτικό τρόπο δράσης, ο οποίος είναι εγκληματικός.

Δεν είναι πλέον μια εξαίρεση στον κανόνα. Δεν λένε: ”Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με βάση την οποία οφείλουμε να καλωδιώσουμε τους πάντες με μια παγιδευμένη τηλεφωνική γραμμή συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Προέδρου.” Στην πραγματικότητα, η παγιδευμένη τηλεφωνική γραμμή αποτελεί μέρος της φυσιολογικής πολιτικής διαδικασίας (σ.σ. ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ).

Δείτε το βίντεο:

loading...