Τραγική κωμωδία. Παραβίαση του Συντάγματος αλά καρτ.

γραφει ο Ευριπίδης Μπίλλης 
Κόπτεστε για την παραβίαση του Συντάγματος για το ΕΣΡ. Τέτοιος στρουθοκαμηλισμός.Όταν παραβιάζονται πολλά άρθρα του Συντάγματος, με κυριότερο το άρθρο 33
του όρκου του επίορκου νυν προέδρου
Κύριοι Βουλευτές,
·       Τραγική κωμωδία. Παραβίαση του Συντάγματος αλά καρτ.

·       Για ότι σας  ενδιαφέρει για την νομή της υπηρετικής κατοχικής εξουσίας είναι μέγα έγκλημα η παραβίαση του Συντάγματος

·       Κόπτεστε  για την παραβίαση του Συντάγματος για το ΕΣΡ. Τέτοιος ηθελημένος στρουθοκαμηλισμός.

·       Όταν παραβιάστηκαν άπειρες φορές ουσιώδη άρθρα του Συντάγματος,  με κυριότερο το άρθρο 33 του όρκου του όρκου του προέδρου της Δημοκρατίας .

·       Που ανέχθηκε μαζί σας την υποδούλωση των Ελλήνων και ο επίορκος εγγυητής των ελευθεριών των Ελλήνων νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

·       Ο Προηγούμενος είχε το «δικαιολογητικό» ότι.

·       Εκτός από «γελωτοποιός» (κατά τον Δαμιανό Βασιλειάδη) και «δανειστής» του Ανδρέα Παπανδρέου για την ροζ βίλλα ή το αποκληθέν και «κω...σπιτο»,  ήταν και «αντιστασιακός» είπε,  12 ετών το 1941 (γεννήθηκε το 1929 ), δεν ήταν Καθηγητής συνταγματολόγος.

·       Ο νυν όμως;;Άρθρο 33 συντάγματος
Ο εκλεγόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναλαμβάνει την άσκηση των καθηκόντων του την επομένη της ημέρας που έληξε η θητεία του απερχόμενου Προέδρου· σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από την επομένη της εκλογής του.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
Νόμος ορίζει τη χορηγία που καταβάλλεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη λειτουργία των υπηρεσιών που οργανώνονται για την εκτέλεση των καθηκόντων του.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΣτΕ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΤΙ "ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ" πχ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1949, ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΙΕ ΝΑ ΠΕΙ "ΕΠ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ??? ΚΑΤΡΑΦΩΡΗ ΠΑΡΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ", ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ????
  Ε ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]