ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ… ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Πολλοί παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο. Συνηθίζεται σε αυτές τις περιστάσεις, εκτός αυτών που επιβάλλει το αξίωμά τους, η παρουσία πολλών «επώνυμων» που επιθυμούν να κερδίσουν μία φωτογραφία, μία στιγμή δημοσιότητας.

Η περίπτωση του Κωστή Στεφανόπουλου, είναι ιδιαίτερη. Είναι από εκείνους τους ελάχιστους πολιτικούς που ανέδειξαν το μεγαλείο τους, όταν βρέθηκαν στη σωστή θέση. Και η θέση που άρμοζε στον Κωστή Στεφανόπουλο, ήταν μόνο αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος δεν κατάφερε να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην εποχή του, ίσως γιατί ήταν έξω από τις αρχές του να παίξει με όρους μικροπολιτικής, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες διαδικασίες. Η μοίρα όμως του επεφύλαξε μία άλλη τύχη. Και μία αντίστοιχη για τους Έλληνες, που έζησαν τον Κωστή Στεφανόπουλο στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα του ΠτΔ.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος ενέπνευσε με το ήθος και την ενωτική συμπεριφορά του, όλους τους Έλληνες. Έβαλε το θεσμό του ΠτΔ σε μία άλλη διάσταση. Η ιστορική ομιλία του προς τον Μπιλ Κλίντον θα μείνει και θα διαβάζεται ως η κατάλληλη ομιλία, με τον κατάλληλο τόνο από τον κατάλληλο άνθρωπο, την κατάλληλη στιγμή.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Κάποιοι από αυτούς που βρέθηκαν σήμερα για το τελευταίο «γήινο» αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο, τον είχαν κατακρίνει με χυδαίο τρόπο. Έτρεξαν όμως για τη φωτογραφία. Κάποιοι «μικροκομματικοί» αντίπαλοι τον είχαν λοιδορήσει για το ύφος και τη στάση του. Σήμερα όμως ήταν εκεί γιατί είναι οι γνωστοί Υποκριτές, αυτοί που ζουν από το ΦΩΣ των άλλων, ακόμη και αυτών που κατηγορούν.

Σεβασμός στον μετριοπαθή Κωστή Στεφανόπουλο, και σε αυτούς που είναι σήμερα άξιοι πολιτικοί, να μεταλαμπαδεύσουν τις αρχές και αξίες του, που δεν ήταν άλλες από το σεβασμό στο Έθνος, στον άνθρωπο και τη Δημοκρατία. Στο πλαίσιο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σεβασμός στους ειλικρινείς προσκυνητές, ντροπή στους τυχοδιώκτες υποκριτές που ήταν σήμερα εκεί.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Τι θα γίνει τώρα μ΄αυτόν; Είχαμε ένα σήριαλ την παντελιάδα, θα έχουμε και στεφανοπουλιάδα τώρα;
  Πέθανε, τον θάψαμε και τούτον με τα λεφτά μας, καλό ταξίδι ΤΕΛΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ! ΑΛΛΑ ΕΦΗΓΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΙΨΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]