Για να νικήσεις στον αγώνα

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ (εφοριακοί, μπάτσοι, εισαγγελείς κλπ), αυτό που με τίποτα δεν αντέχουν, είναι ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!

Είναι ο λόγος που για να σε σταματήσουν σου την πασάρουν (να μην τους ψηφίζατε, σας εκπροσωπούν, μην διαμαρτύρεστε, εγώ δεν είμαι υπεύθυνος κλπ).
Όταν τους πεις (για όποιον αγώνα, στα διόδια, στην εφορία, στην αστυνομία κλπ) «βάλτε με μέσα, έχω κάνει καταγγελία στους προδότες, θα αναγκαστεί η δικαιοσύνη να επιληφθεί», ο λόγος που ο δυ κάνει πίσω (χάνει) είναι για να μην έχει μπλεξίματα!!!

Αν δεν φοβάσαι ό,τι κι αν πάθεις, κι αν είσαι σίγουρος για το δίκιο σου ώστε να μην πέσεις στην παγίδα και να απαντάς στην κατεύθυνση που εκείνοι σε πάνε, ΚΑΙ αντ’ αυτού τους πασάρεις την ΕΥΘΥΝΗ! κέρδισες την όποια μάχη.

Παράδειγμα πασαρίσματος ευθύνης: Πες ότι κάνω μία «παράνομη» πράξη, πχ κατάληψη, και με συλλαμβάνουν, οπότε και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα με δικάσουν. Στη δίκη θα με ρωτήσει ο πρόεδρος ποιοι ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν στην παράνομη αυτή πράξη, θα απαντήσω ότι κάνω αγώνα ενάντια στην προδοσία. Ποια προδοσία, θα μου πει, που την στηρίζετε, έχετε αποδείξεις κλπ (αυτός είναι ο δικός τους δρόμος που ΔΕΝ πρέπει να μπεις). Σ’ αυτό το σημείο θα αναφερθώ στις καταγγελίες μου, που η δικαιοσύνη τις έχει βάλει στο αρχείο!! Δεν επιληφθήκατε, θα πω, πήρα τον νόμο στα χέρια μου, χρησιμοποιώντας το 120 του Συντάγματος (ειδικά στη δική μου περίπτωση, μου έχουν δώσει την άδεια να πάρω τον νόμο στα χέρια μου: εδώ).
Συνεχίζοντας θα πω: Αν εκδικαστεί η καταγγελία μου και βγάλετε καταδικαστική για μένα απόφαση, η οποία θα έχει την υπογραφή σας, και που στην οποία θα γραφτεί ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, τότε ευχαρίστως (θα είναι τιμή μου) να μπω φυλακή.
Έχετε το δικαίωμα -οι δικαστές- να καταδικάσετε ένα από τα δύο αντιδικούν μέρη, και να πάρετε όποια απόφαση εσείς επιθυμείτε, αυτό που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε τις υποθέσεις των πολιτών στο αρχείο. (Αυτός είναι ο δρόμος πασαρίσματος της ευθύνης. Και πρέπει να τους αναγκάσεις, να μην τους αφήσεις να ξεφύγουν, να τους αναγκάσεις να αναλάβουν την ευθύνη, να πάρουν απόφαση, μην τους επιτρέψεις το ΤΙΠΟΤΑ!)
Επίσης, αν σε παραπέμψουν σε νόμους για να σε μπλέξουν ή αν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχεις μία ξεκάθαρη απάντηση, να πεις: εγώ έκανα ό,τι θεωρώ νόμιμο, κάνε κι εσύ το νόμιμο. Αν θεωρείς ότι παρανομώ να με συλλάβεις, και να αποφανθεί η δικαιοσύνη ποιος είναι ο παράνομος. (Πάντα χάνουν. Οι δυ δεν έχουν τα κότσια να σηκώσουν την ευθύνη και οι δικαστές δεν έχουν τα κότσια να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ μια απόφαση ενάντια στη βούληση του λαού.)

2. Αυτά που σου λένε είναι βοηθητικά γι’ αυτούς, προσπαθούν να σε τραβήξουν εκεί που θέλουν, να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί. Πχ σε ρωτάνε «επειδή φτώχυνες αντέδρασες;» Ο λόγος που σε ρωτούν; Το χρησιμοποιούν για να ρίξουν σε σένα την ευθύνη: «όλοι φτώχυναν, οι άλλοι δεν παρανομούν», άρα φταις. Ή σε ρωτάνε «ανήκεις σε κάποιο σύλλογο ή κόμμα;» Ο λόγος; Για να σου πουν: «δεν μπορεί το κράτος να κοιτάζει το συμφέρον μόνο ενός κλάδου», άρα φταις (που σημαίνει ότι είναι παράνομη η αντίστασή σου, και στην σταματούν).  Αυτά που σε ρωτάνε, εκεί που σε σπρώχνουν, είναι όπου έχουν το πάνω χέρι.
Τους έχω απαντήσει: «δεν είμαι φτωχιά, δεν ανήκω σε σύλλογο, πολεμώ αφ’ εαυτού για την πατρίδα μου, πάνω από το πτώμα μου θα την πάρουν, ή θα με συλλάβετε ή να με φάτε, μόνο αυτά μπορείτε, αν τίποτα από τα δύο δεν θα κάνετε εγώ θα συνεχίσω να πολεμώ», με αφήνουν ελεύθερη να συνεχίσω ακάθεκτη, δεν μου έχουν προσάψει ποτέ κατηγορίες, όσο κι αν έχω «παρανομήσει».

3. Ο λόγος που παλεύεις πρέπει να αφορά όλους! Αλλιώς έχασες. Το όπλο τους είναι ο διχασμός. Αν πχ αγωνίζεσαι ενάντια στους μετανάστες, δεν μπορείς να πεις «το κάνω γιατί είναι για το καλό του Ελληνικού λαού», γιατί οι μισοί από τον λαό δεν έχουν την ίδια με σένα άποψη. Και γενικά, για όποιο θέμα αγωνίζεσαι, αν αυτοί μπορούν να πατήσουν στο «δεν αφορά όλους» ή στο «δεν είναι η άποψη του λαού», θα το γυρίσουν σε σένα, φταις, θα στο βγάλουν παράνομο κλπ.
Αντίθετα το «πολεμώ για την πατρίδα μου, τους προγόνους μου, για την ελευθερία κοκ», αφορά ολόκληρο τον λαό, κι όταν στηρίζεις την όποια πράξη σου σε κάτι που αφορά τον λαό, είναι σαν να μιλάς εξ ονόματός του. Έχεις τη δύναμη 10.000.000 ανθρώπων, όχι ενός. Ο δικαστής στα μάτια σου θα βλέπει όλους τους Έλληνες. Η απόφαση που θα υπογράψει, θα αφορά τον λαό, κι όχι τον ένα που αντιδράει.

Επίσης, να θυμάσαι ότι βάσει Συντάγματος, έχει το δικαίωμα κάθε πολίτης να αντισταθεί στην κατάλυση του πολιτεύματος. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!! Ακόμα κι αν όλοι οι άλλοι πολίτες συμφωνούν με την χούντα, αν ΕΝΑΣ διαφωνεί ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ! Είναι δικαίωμά σου, και για να σταματήσουν τον αγώνα σου πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη, είτε ότι δεν έχουμε χούντα είτε ότι είσαι παράνομος επειδή πολεμάς την χούντα! ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!! Δεν θα φτιάξουμε καινούρια μαθηματικά!

Κλείνοντας να πω ότι αυτός που έχει κινηθεί εναντίων των προδοτών είναι κερδισμένος, πέσει δεν πέσει η χούντα. Γιατί: Αν εκδικαστεί η υπόθεσή του και κερδίσει, κέρδισε. Αν χάσει, τιμή και δόξα να φυλακιστεί. Αν ΔΕΝ εκδικάζεται, ΚΑΙ για όσο καιρό δεν εκδικάζεται, ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΜΕΧΡΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!

Καλή δύναμη στον αγώνα! Καιρός γαρ εγγύς!

Stefania Ligerou
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια - δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος....στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της....παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα...στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?...ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
  της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
  νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια.....ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα...αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα...καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε ...καλα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!!!

   Διαγραφή
 2. EΣΥ 715 ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΜΠΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ??..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..!!!!

   ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ??

   Διαγραφή
 3. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΩΝ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΡΗΤΟΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΡΘΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…

  ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ»,ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ,ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

  ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ,ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ» ΟΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…

  ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

  Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ» ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ..!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξύλα πέτρες... αυτό το Ε.ΣΥ λειτουργεί σαν αίρεση κ όλα τα πρόβατα οδηγούνται για σφαγή. Αφού υπάρχουν τα χρήματα ας τα προκαταβάλει για το χρέος κ όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα κ ξανά ξύλα πέτρες. Κορόιδα του ΠΣώρρα, ανοίξτε τα μάτια σας, εάν θέλετε να δηλώσετε κάπου πίστη, πάντε στην εκκλησία κ προσευχηθήτε, πλάνη δαιμονική τους κατέχει όλους, πίνουν νερά από τον όλυμπο κ προσεύχονται στην πλάνη τους, διαβάλουν την πραγματικότητα, άλωστε αυτή είναι κ η δουλειά του διαβόλου να διαβάλει, να αλλάζει την πραγματικότητα.

   Διαγραφή
 4. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ……………………………………………………………………………………………………………..
  ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΜΑΤ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΙ ΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
  ……………………………………………………………………………………………………………..

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]