«Μαγειρεύουν» βάση για την τουρκία. Λένε να συμπαρασταθούμε στον Πρόεδρο που αγωνίζεται για καλή λύση

Ας δούμε όμως για ποια «καλή» λύση αγωνίζονται οι νεοταξικοί σύντροφοι Αναστασιάδης και Τσίπρας.γραφει ο Ευρής Μπίλλης
Μακαριώτατε, Σεπτοί Ιεράρχες, Αγαπητοί συμπατριώτες,


Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ ακραίος ή ακόμα χειρότερο φασίστας, από τον ομιλήσαντα σήμερα στο πρωί στο ΡΙΚ εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ (είναι της μόδας όποιος ενδιαφέρεται για την πατρίδα του να χαρακτηρίζεται έτσι από τους πραγματικούς φασίστες υπηρέτες της νέας τάξης), που σαφώς προσπαθεί να φιμώσει κάθε κριτική για τα θλιβερά τεκταινόμενα, από το επί σειρά ετών συντροφικό του κόμμα ΔΗΣΥ, παρατηρώ τα εξής.

Λένε να συμπαρασταθούμε στον Πρόεδρο που αγωνίζεται  για καλή λύση κτλ, και μετά λένε (όταν θα είναι ίσως αργά), να κρίνουμε κτλ.

Ας δούμε όμως για ποια «καλή» λύση αγωνίζονται οι νεοταξικοί σύντροφοι Αναστασιάδης και Τσίπρας.

Όχι λένε δειλά εγγυήσεις,  αλλά  «μαγειρεύουν» βάση για την  τουρκία. Το ίδιο που ζητούσε με το διαβόητο σχέδιο Άτσεσον.

Ας διερωτηθούμε λοιπόν γιατί θέλει τη βάση η τουρκία στην Κύπρο, όταν σε απόσταση 60 μιλίων  έχει τα πάντα στην Μικρά Ασία.

Προφανώς αν στην συμφωνία της δοθεί η βάση, και αν οι Αναστασιάδης και Τσίπρας, αμφότεροι υπηρέτες της νέας τάξης και πειθήνια όργανα της Νούλαντ,   πείσουν τον Ελληνισμό της Κύπρου ότι «δε είναι τίποτε», να τελειώνουμε, τότε στη βάση της η τουρκία θα είναι ανεξέλεγκτη, έστω και αν είναι υπό δήθεν προσωπείο τιου ΝΑΤΟ.

Και  εναντίον ποίων  σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την στρατιωτική αυτή βάση στην Κύπρο, η τουρκία.

Προφανώς εναντίον των Ελλήνων και πιθανόν των πραγματικών Κυπρίων, τουρκοκυπρίων.

Και πότε θα το κάνει;;

Προφανώς  μετά από προβοκατόρικα γεγονότα που δήθεν θα παραβιάζουν την συμφωνία, στην οποία φαίνεται θα είναι εγγυητής της τήρησης της (άλλος  ορισμός της εγγύησης).

Θυμίζω σχετικά, ότι  ενώ το Σύνταγμα της Κυπριακής δημοκρατίας της έδινε παλιά το δικαίωμα για επέμβαση της,  μόνον  για επαναφορά της συνταγματικής τάξης,  και ότι εισέβαλε στρατιωτικά  (ελεύθερα) και αντί αυτού κατέλαβε το 40% της Κύπρου.

Τώρα κάποια στιγμή , αν ο εκτουρκισμός της Κύπρου  με τη τουρκική αυτή λύση, για κάποιον απίθανο λόγο δεν προχωρήσει ως αναμένει, αλλά και όποτε το θελήσει, θα δημιουργήσει προβοκατόρικα συνθήκες για να επέμβει και να  για καταλάβει  τώρα όλην την Κύπρο.

Μέσω επίσης της βάσης της,  συνεχώς θα απειλεί  και θα πιέζει τα δύο  states (αν και το τουρκικό state δεν θα χρειάζεται πίεση)

Αποτελεί ακόμα ηλίθια αφέλεια να εμπιστευθεί κανείς την τουρκία ότι θα τηρήσει οποιανδήποτε συμφωνία.
Ακόμα όμως και χωρίς εγγυήσεις και χωρίς βάση, η Κύπρος θα εκτουρκιστεί  με την εν εξελίξει ρατσιστική διχοτομική συμφωνία.

 Με την οποίαν  δημιουργείται μια συνομοσπονδία , με εικονική κεντρική κυβέρνηση και με την τουρκία να έχει λόγο σε όλο το νέο προτεκτοράτο της. Και κυρίως στο Ελληνικό state.

Και με ανήμπορο πλέον τον Ελληνισμό της Κύπρου να αντιδράσει, αφού θα έχει χάσει το κράτος του την Κυπριακή Δημοκρατία.
Και με μίαν «Ελληνική» νεοταξική εθνομηδενιστική  κυβέρνηση πειθήνιο όργανο της φασιστικής νέας τάξης  που εξοντώνει τον ίδιο τον Ελληνισμό.

«Όσον αφορά τις αυταπάτες για την ΕΕ που εδώ και 12 χρόνια, από το 2004,  ανέχεται να κατέχεται ένα μέλος του στρατιωτικά, πλην των άλλων, αυτή σύντομα φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει.

Συμπέρασμα.

Ή πραγματικό ενιαίο κράτος ακόμα και πραγματικής ομοσπονδίας, με ισχυρή κεντρική κυβέρνηση κτλ, ή αναζήτηση γεωπολιτικών συμμαχιών για να υποχρεωθεί η Τουρκία να αποχωρήσει πραγματικά από την Κύπρο και για να σωθεί ο Ελληνισμός της Κύπρου.

Και αναμονή της νέας κατάστασης στις ΗΠΑ, χωρίς Νούλαντ (θα τους λείψει και του Δρα και του Αναστασιάδη). Όπως θα λείψει και της ΕΕ τους.

Ευρής Μπίλλης
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]