ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ “ΈΞΥΠΝΗ” ΛΥΣΗ.

Κύριοι Βουλευτές,

Κατοχική λύση στο γενικό πρόβλημα  της Ελλάδας ποτέ δεν θα γίνει,  ως αναλύεται και
στο κατωτέρω βίντεο

Η  μοναδική γενική λύση  που προϋποθέτει απελευθέρωση της Ελλάδας,  περιγράφεται στο  βίντεο,  Κώστας Ουίλς – Costas Wills 24 03 2018 “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”,

Έτσι μετά τα εις την αρχή πολύ ενδιαφέρονται και κατατοπιστικά για «αχάπαρους» ως λέμε στην Κύπρο, ακούστε από το 4:40 τον Καθηγητή Γιώργο Κασιμάτη να περιγράφει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για αντιμετώπιση της καταπάτησης κάθε αρχής  δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και την προκύπτουσα   «δολοφονία» του Ελληνισμού.

Και ακούστε για τις καταγγελίες που θα έπρεπε να είχαν γίνει σε αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς κτλ..

Και  και που πρέπει να γίνουν.   Από κατοχικούς βέβαια,  αυτά είναι αδύνατον να γίνουν.

Μέγα σχετικό θέμα αυτές τις μέρες που θα οξύνεται συνεχώς τα κόκκινα στεγαστικά  δάνεια πρώτης κατοικίας που θα τα βγάλουν με διάφορες δικαιολογίες στο σφυρί οι κατοχικοί.

Για να τα έχουν καλά όμως με τη ψυχούλα τους πολλοί κατοχικοί προτείνουν όταν ένα από τα  στεγαστικά δάνεια βγει στο σφυρί, να καλείται ο δανειολήπτης εντός 45 ημερών να το αγοράσει πριν το «γεράκι” στην τιμή του πλειστηριασμού. Πχ 20.000 ή 30.000 ευρώ.

Επιφανειακά  η λύση δείχνει καλή. Δεν ασχολείται όμως κανείς με το θέμα του πού θα βρει τα χρήματα ο εσκεμμένα εξαθλιωμένος οικονομικά για να αγοράσει το λόγω της εξαθλίωσης του εκπλειστηριασθέν  κόκκινο στεγαστικό του δάνειο.

Προφανώς απαιτείται η δανειοδότηση του με το σχετικά μικρό απαιτούμενο ποσό.  Διαφορετικά “ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν”.

Με το θέμα δηλαδή αυτό  του ποιος  θα τον δανειοδοτήσει δεν ασχολείται κανείς.

Να θυμίσω σχετικά ότι έχουν καταστρέψει τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και κάθε άλλο παρόμοιο ίδρυμα.

Και ας δούμε τι ποσά απαιτούνται. Για 100.000 στεγαστικά άξιας εκάστου κατά μέσο όρο 20.000 ευρώ θα απαιτηθεί δανειοδό9τηση ίση 2 δις ευρώ.

Οι τράπεζες που  εκποιούν τις πρώτες κατοικίες με δικαιολογία ότι θέλουν άμεσα ρευστό (2 δις δηλαδή δήθεν θα τις σώσουν !!!!!), δεν πρόκειται να προβούν στη δανειοδότηση των Ελλήνων. Και Προφανώς όμως και ένα σοβαρό κατοχικό κράτος έχει υποχρέωση να δώσει λύση προς αποφυγή κοινωνικής έκρηξης.

Τέλος υπενθυμίζω ότι  μία σειρά κατοχικών κυβερνήσεων με την εσωτερική υποτίμηση (μόνον μισθών) και με την κλοπή συντάξεων στόχευαν στην χρεωκοπία των Ελλήνων και του κράτους προκειμένου να ληστέψουν τον Εθνικό και ιδιωτικό πλούτο της Ελλάδος.

 Γιατί αν δεν ήταν έτσι θα προχωρούσαν και σε αντίστοιχη «εσωτερική» υποτί8μηση και των υποχρεώσεων.

Και είναι προφανές ότι αν δεν γίνει αντίστοιχο κούρεμα όλων των υποχρεώσεων, οδηγούμαστε σε μία κατάσταση ρυθμίσεων δόσεων όπου όλες οι αποδοχές θα οδηγούνται στις δόσεις.

Κάτι αντίστοιχο θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο κράτος με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στις δόσεις ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΟΥΡΕΡΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ. Θυμίζω ότι η δόση το 2022 ανέρχεται σε 30 περίπου δις ευρώ έναντι 8 δις φέτος.

Ευριπίδης Μπίλλης



loading...

2 thoughts on “ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ “ΈΞΥΠΝΗ” ΛΥΣΗ.

  1. ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΔΟΣΗ 800 ΕΥΡΩ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΤΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ?ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ………….

  2. KANENA SPITI STA XERIA TRAPEZITI KOLOPEDO TO THIMASE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;KALA SOY KANEI OTRAGAS KATHE PROI SIMERA ELEGE OTI EKEI STIN KOUMOUNTOYROY TO 90 TIS EKATO TO XTENIZEI TO KATAIFI!!!!!!!ALA TOUS ARESI

Comments are closed.