ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Συνταγή δι’ αρχαρίους μέσω εμπείρων απατεώνων

Θα έχετε δει παλιότερες κινηματογραφικές ταινίες που αναφέρονταν σε κάποια (ενδεχόμενη ακόμα τότε) επιδημία από κάποιον “πολύ επικίνδυνο ιό” στην οποία διαδραματιζόταν ακριβώς αυτά τα οποία βιώνουμε σήμερα. Δεν προέβλεπαν το μέλλον προφανώς, απλά οι ταινίες αυτές είχαν γυριστεί κάτω από την επίβλεψη του Π.Ο.Υ. κι οι ενέργειες που έδειχναν είναι αυτές που προέβλεπαν τα πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. για μια τέτοια επιδημία, κάποιοι την περίμεναν πως και πως, όπως οι χιλιαστές τη δευτέρα παρουσία.

Θα έχετε δει κι άλλα έργα, αστυνομικά με ληστείες,στα οποία οι ληστές γνωρίζοντας τα πρωτόκολλα δράσης της αστυνομίας τα αξιοποιούν προς όφελός τους.

Τα κρατάμε αυτά, είναι η θεωρητική βάση, και πάμε παρακάτω.

Παρουσιάζεται λοιπόν κάποιος νέος ιός, δεν θα εξετάσουμε τώρα πως. Μόνος του, από ατύχημα σε εργαστήριο, φτιαγμένος σκοπίμως; Όλα αυτά έχουν υποστηριχθεί αλλά τίποτα δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί, δεν ενδιαφέρει όμως τόσο.

Κάποια κέντρα λοιπόν θέλουν να κατασκευάσουν μια “πανδημία” με βάση αυτόν τον νέο ιό; Πόσο εύκολο είναι να το κάνουν; Πανεύκολο, αρκεί να τρομάξουν τον κόσμο. Βγαίνουν εικόνες νεκρών στο δρόμο από την Κίνα, τα media δίνουν ρέστα. Μετά βέβαια η Κίνα λέει πως έχει συνολικά μόνο 100.000 κρούσματα και 4.800 θανάτους, λιγότερα από εμάς και τα δύο μεγέθη; Γιατί άραγε; Για να αποδείξει και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου της, του σκληρού lockdown, μιας απολύτως αντιεπιστημονικής μεθόδου (είναι πλέον αποδεδειγμένη η αναποτελεσματικότητα του μέτρου) που είχαμε ξεχάσει από τον μεσαίωνα μας το θύμισαν όμως πρόσφατα και μας το επέβαλαν ως σωτήριο κάποιοι “επιστήμονες” της συμφοράς.

 Προφανώς η Κίνα λέει ΨΕΜΑΤΑ! Η Κίνα είναι ένα αισχρό ανελεύθερο καθεστώς στο οποίο δεν πρέπει να έχουμε καμιά απολύτως εμπιστοσύνη, καταφέρνει όμως να επιβάλει τις πρακτικές του διεθνώς. Η Κίνα ήταν προφανώς εξ αρχής στο κόλπο.

Ακολούθως γίνονται τρία καταπληκτικά ταχυδακτυλουργικά. Το πρώτο είναι η σκόπιμη σύγχιση της έννοιας “θανατος από τον ιό” με την έννοια “θάνατος λόγω του ιού”. 

Το δεύτερο είναι ότι χρησιμοποιούμε για τον εντοπισμό του ιού ένα τεστ το οποίο είναι σίγουρο ότι δεν ανακαλύπτει μόνο ενεργούς (ζωντανούς) ιούς, αλλά το γενετικό τους υλικό, δηλαδή ακόμα και απενεργοποιημένους (νεκρούς) ιούς. Θα θυμάστε στην αρχή που έβρισκαν τον ιό στα κέρματα, στις επιφάνειες, τα χαρτονομίσματα κλπ ένα μήνα μετά κι όσοι ξέραμε από ιούς και πως μεταδίδονται σκεφτόμαστε “Παναγιά μου τί ιός τέρας είναι αυτός!” Τα “πτώματα” των ιών προφανώς μετρούσαν, αυτά συνεχίζουμε να μετράμε! Το ακόμα χειρότερο όμως είναι ότι δεν είμαστε καν σίγουροι για την ειδικότητα της μεθόδου, αν δηλαδή ανακαλύπτει μόνο το γενετικό υλικό του SARS Cov 2 ή και διαφόρων άλλων ιών!

Το τρίτο είναι η χρήση του όρου “κρούσμα” πέραν πάσης επιστημονικής δεοντολογίας και με κακοποίηση της Ελληνικής γλώσσας, ακόμα κι ο Μπαμπινιώτης επεσήμανε το οξύμωρο να θεωρείται “κρούσμα” κάποιος χωρίς συμπτώματα.

Ποιός ήταν αυτός που επέβαλε στην Ελλάδα τις τρεις αυτές ταχυδακτυλουργίες; Μα φυσικά ο πολυτάλαντος κος Τσιόδρας, γνωστός και από την προηγουμένη συμμετοχή του στην (αποτυχημένη τότε) προσπάθεια “κατασκευής πανδημίας” το 2008, τώρα ομολογώ ότι επανήλθαν πολύ πιο οργανωμένοι.

Μετά ήταν όλα εύκολα. Οι κυβερνήσεις, ήταν ή όχι στο κόλπο (κι υποθέτω ότι οι περισσότερες δεν ήταν αρχικά), θα ακολουθούσαν τα πρωτόκολλα ενεργειών θέλοντας και μη. Οι “πολυάριθμοι νεκροί” θα προέκυπταν από την καταμέτρηση κάθε θανάτου παρουσία του ιού ως θάνατο λόγω του ιού, άσε που ο πανικός θα δημιουργούσε δευτερογενώς αρκετούς θανάτους λόγω ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και άρκετών άλλων αιτιών, νά ‘χουμε να μετράμε. Το αναξιοπιστο τεστ εξ άλλου θα έβγαζε θετικούς στον ιό και πολλους που δεν ήταν, πάλι καλό για την καταμέτρηση.

Το κόλπο ήταν τέλεια στημένο, το τέλειο έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, των ατομικών ελευθριών και της οικονομίας όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Τους το χάλασαν μόνο κάποιοι ανυπότακτοι Σκανδιναβοί και κάποιοι σοβαροί επιστήμονες που τόλμησαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα. Έπρεπε να λοιδωρηθούν και να συκοφαντηθούν γι’ αυτό, συνέβησαν και τα δύο.

Θα αποφύγω στη  παρούσα ανάρτηση τις υποθέσεις της αιτίας της σκευωρίας για να μην ξεπεράσω κάποιο μέγεθος και θα παρακαλέσω να κάνετε το ίδιο κι εσείς στα σχόλιά σας, ίσως σε μια επομένη αναρτηση. Μπορεί να είναι πάρα πολλές αν και μόνο η αποτροπή επανεκλογής του προηγουμένου προέδρου των ΗΠΑ είναι επαρκής εξήγηση, προφανώς δε δεν είναι η μόνη.

Ιωάννης Πάλμος

loading...