ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΈΞΟΔΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “ΠΛΕΥΡΗΤΙΔΑ”….

Γράφει ο Brian Shilhavy
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το γεγονός ότι υπάρχει κρίση στο ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ δεν αμφισβητείται, καθώς ακόμη και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης το καλύπτουν από το

2021, καθώς πολλοί θάλαμοι επειγόντων περιστατικών νοσοκομείων σε όλες τις ΗΠΑ είτε έκλεισαν εντελώς, είτε μείωσαν τις ώρες λειτουργίας τους, λόγω έλλειψης προσωπικού

Είμαι μια επαγγελματίας νοσηλεύτρια στα επείγοντα περιστατικά εδώ και 25 χρόνια.

Ο αριθμός των θρόμβων αίματος, των εγκεφαλικών επεισοδίων, των καρδιακών επεισοδίων όπως η μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα, η παράλυση Bell, ο έρπητας ζωστήρας κ.λπ. που έχω δει από την έναρξη της κυκλοφορίας του εμβολίου είναι μεγαλύτερος από ό,τι έχω δει ποτέ τα προηγούμενα 23,5 χρόνια μαζί.

Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιος να μην τρομάζει από αυτό που βλέπουμε.

Όταν προσπαθώ να το συζητήσω αυτό με τους συναδέλφους μου, γυρίζουν το κεφάλι και κοιτάζουν σκυθρωποί, αλλά σπάνια μιλούν.

Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και εγώ, αισθάνονται προδομένοι που ακολουθούν την αφήγηση, αλλά σε αντίθεση με εμένα δεν ανοίγουν τα μάτια τους και δεν μιλούν (φοβούνται για την καριέρα τους και επίσης φοβούνται μέχρι θανάτου ότι τα σώματά τους είναι ωρολογιακές βόμβες).

Είναι πιο εύκολο να αγνοήσουν παρά να αναγνωρίσουν. – Susan Pace, Medscape

Ένα από τα πιο πρόσφατα κλεισίματα συνέβη στο Ιατρικό Κέντρο της Wellstar στην Ατλάντα, στη νοτιοδυτική Ατλάντα, μια κοινότητα κυρίως μαύρων. (Πηγή.)

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...