ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ… ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


2 BINTEO


Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών 
                       
H παγκόσμια οικονομία κατρακυλά με τρελούς ρυθμούς, κανείς δεν μπορεί, ενώ ακόμα συνεχίζει η πανδημία, να υπολογίσει τις
συνέπειες, όλα όμως καταρρεουν , βαση σχεδιου της Νεας Ταξης .

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον κορονοιο, τα ΜΜΕ όλη μέρα ασχολούνται με τον κορονοιο και κανένας δεν ασχολείται με τα παράξενα και επικίνδυνα που συμβαίνουν παγκόσμια.

Κανένας δεν έχει καταλάβει ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι τα προεόρτια ενος παγκοσμίου πολέμου ο οποίος θα είναι αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.

Πετρέλαιο : τα διυλιστήρια δεν μπορούν να πωλήσουν τα καύσιμα που παράγουν, τα οποία συσσωρεύονται στις δεξαμενές τους.

Το αδιάθετο αργό πετρέλαιο με τη σειρά του θα συσσωρευτεί στους τερματικούς σταθμούς, o ι τιμές του πετρελαίου έχουν καταρρεύσει, οι αεροπορικές πτήσεις έχουν μειωθεί κατά 87%….

Τραπεζες : Γκλεζάκος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, «Αν η πανδημία κρατήσει ως το φθινόπωρο και χαθεί εντελώς η τουριστική σεζόν, οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών θα είναι πολύ μεγάλες για να μπορούν να τις καλύψουν οι μέτοχοί τους.

Σε μια τέτοια περίπτωση το Κράτος θα κληθεί και πάλι να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, οπότε ναι θα μιλάμε για κρατικοποίηση τους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...