Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον πατέρα της Καρολάιν: Γι’ αυτό σκότωσε ο Μπάμπης την κόρη μου

 

Παράλληλα ανέφερε ότι η κόρη της Καρολάιν βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες

Ο πατέρας της Κάρολαϊν μίλησε για το κίνητρο που οδήγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην δολοφονία της νεαρής συζύγου προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1,αναφέρθηκε στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και στην πρόθεση της οικογένειας του να μην υπάρχει επαφή των γονιών του γυναικοκτόνου με το παιδί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες και δεν προβλέπεται προς το παρόν να επιστρέψει στην Αλόννησο.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών» και «το είπε στην Καρολάιν» η οποία του απάντησε πως αν συνέχιζε θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τον κ. Κράουτς, «ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός» και είπε στα μέλη της συμμορίας πως η Καρολάιν έμαθε για τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να πουν «πρέπει να την ξεφορτωθούμε» και «στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος».

«Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Έτσι, επρόκειτο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε»

«Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”.

Τότε εκείνοι του είπαν ότι “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!”. “Αν με αφήσει θα είναι εντάξει” είπε. “Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν. Και εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», υποστήριξε ο κ. Κράουτς.

 «Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα! Ναι, το έκανε. Και το είπε και στη μητέρα του επίσης. Αν μιλήσετε στη μητέρα του θα σας το επιβεβαιώσει» ανέφερε ο πατέρας της Καρολάιν και σχολίασε για το γράμμα: «δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του θα σου πει ποια είναι η αλήθεια». Σε ερώτηση γιατί ο Μπάμπης δεν ανέφερε κάτι κατά τη διάρκεια της δίκης απάντησε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα».

loading...