ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ!

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ!!!ΒΙΝΤΕΟΑναστασιάδης: «Πάμε για συμφωνία σε κριτήρια και αποτύπωση σε χάρτη»(!!!)

«Εάν και εφόσον καταλήξουμε στα κριτήρια που κατ’ ανάγκη θα αντανακλώνται και στο χάρτη ενδέχεται να οριστεί ημερομηνία πολυμερούς διάσκεψης σε χρόνο που θα υποβοηθά στην περαιτέρω άμβλυνση των διαφορών ή και γιατί όχι σε οριστική κατάληξη» είπε προχθές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής απονομής των «Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2016» και των «Κυπριακών Βραβείων Έρευνας 2016», και ερωτηθείς γιατί δεν θα διεξαχθεί συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αλλά αντ’ αυτού θα υπάρξουν χωριστές συναντήσεις του Προέδρου με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «θεωρώ ότι η κατ’ ιδίαν συνάντηση μπορεί να μας δώσει την ευχέρεια να ανταλλάξουμε καλύτερα απόψεις με τους αρχηγούς.»

Είναι σαφές ότι κατ εντολήν των πατρόνων του ο δωσίλογος Αναστασιάδης προχωράει να «λύσει» το κυπριακό άρον άρον πρίν αναλάβει ο Τράμπ την προεδρία των ΗΠΑ.

 Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν θέλει έναν έναν τους αρχηγούς για να μετρήσει καλύτερα τις αντιδράσεις τους και να πάρει όποιους είναι πρόσφοροι με το μέρος του με όποιο...κόστος!!!

Δείτε πόσο «όμορφα» το τοποθετεί:

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η πολιτική ηγεσία θα ενημερωθεί πλήρως. Συνεπώς δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να είμαστε ομαδικά για να γίνει η ενημέρωση.

Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο πρόσφορο, πολύ πιο γόνιμο να δώσω την ευκαιρία στον καθένα ξεχωριστά να υποβάλει τις απορίες, τις ερωτήσεις, τις εισηγήσεις του.

Μην ξεχνάτε ότι διέκοψα τις συνομιλίες, δεν ολοκλήρωσα την προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθώ στην υπόσχεση που είχα δώσει στους αρχηγούς ότι δεν πρόκειται να προχωρήσω αν δεν ενημερωθούν. Και αυτό αποδεικνύει το σεβασμό μου προς όλους.

Συνεπώς θα έχω συνάντηση με την Ελληνική Κυβέρνηση την Τετάρτη. Δεν μπορώ παρά να ενημερώσω και την (ελληνική) πολιτική ηγεσία την Πέμπτη. Όπως καλά γνωρίζετε ο κ. Ομπάμα θα αναχωρήσει από την Αθήνα αργά το απόγευμα της Τετάρτης».

Πρόσθεσε ότι λόγω και της ολοήμερης συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων την Παρασκευή, η ενημέρωση προς τους αρχηγούς των κομμάτων στην Κύπρο, θα γίνει το Σάββατο.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Τ. ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Φυσικά ενημέρωσε και τα «αφεντικά» του για τις κινήσεις του. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δηλωμένο σιωνιστή απερχόμενο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν...Ερωτηθείς για αυτήν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον  Μπάιντεν, ο Αναστασιάδης είπε ότι «για άλλη μια φορά επέδειξε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που διατηρεί για την Κύπρο, για τη λύση του κυπριακού προβλήματος.(!!!) Του έχω εξηγήσει ποια είναι την κατάσταση και ζήτησα να συνεχίσουν το ίδιο έντονο ενδιαφέρον και για τα σημαντικά κεφάλαια που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να επιτύχουμε μια συνολική λύση του κυπριακού προβλήματος».

Βρέ μανία άρον άρον να κλείσουνε το Κυπριακό...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]