ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΖΟΥΡΑΡΙ:«ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ»Ή «ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ»

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΡΑΡΙ Ή ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ Α-ΓΑ...ΠΙΟΜΑΣΤΕ 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Ζουράρις μετά την ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου μίλησε στους δημοσιογράφους.«Σε ασαφείς ερωτήσεις υπάρχει ασαφεστέρα απάντησις» είπε ο  Ζουράρις. Και βέβαια η ερώτηση «αν δεν πάει κάτι καλά θα παραιτηθείτε;» είναι αρκούντως ασαφής.


Αλλά παρακάτω στην σαφέστατη ερώτηση της δημοσιογράφου «εσείς λοιπόν από τη θέση αυτή με ποιόν τρόπο θα αντισταθείτε;» διάλεξε την τακτική «στρίβειν δια του αρραβώνος» και έδωσε την απίθανη απάντηση

«δια της αντιστάσεως»!!!

Προσέθεσε πριν ένα «είπαμε »...

Πού παρέπεμπε το «είπαμε, δια της αντιστάσεως»;

Στην «σαφέστατη» απάντησή του όταν δήλωσε με τον γνωστό στόμφο του ότι «είμαστε υπό κατοχήν» και ρωτήθηκε«πώς θα βγούμε από αυτήν την κατοχή;»
Τότε ήταν «σαφέστατος»:

«Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροϊκανους θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαίνει ουσιαστικά συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως, σημαίνει μαζί με μια ηυξημένη ή αύξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού, αυτό θα βοηθήσει τον στόχο».

Άρα θα αντισταθούμε δια της αντιστάσεως δηλαδή δια της συνεχούς διαπραγματεύσεως όπερ σημαίνει κατά Ζουράρι «συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως» δηλαδή...τι δύναμη διαθέτεις όταν έχεις αναγνωρίσει τους οικονομικούς δολοφόνους τροϊκανούς ως εκπροσώπους αληθινών (και όχι δολίων και κατασκευασμένων όπως είναι στην πραγματικότητα) δανειστών και συνομιλείς μαζί τους παζαρεύοντας την πατρίδα σου;


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσοχή μόνο στην Αντίσταση, όχι βίαιες κινήσεις, γιατί μπορεί να σας φύγει καμιά θηλιά στα καλσόν που θα φοράτε...Και τα πληρώσατε για "αριστερά" καλσόν !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μεζεοαντισταση δηλαδη και δονκιχωτισμοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]