Απανταμε στης ερωτησεις που σας απασχολουν αμεσα…

 

Ειτε ειναι μια απλη ερωτηση , ειτε πολυπλοκη με πολλους παραγοντες μπορουμε να σας βοηθησουμε αμεσα !

Καθημερινα εχουμε προβληματισμους και αποριες για εκατομμυρια θεματα ,πολλες φορες η γνωση μας ειναι το εμποδιο να συνεχισουμε ενα σχεδιο μας , πολλες φορες εχουμε λανθασμενη αποψη για ενα συγκεκριμενο θεμα και αυτος μας οδηγει σε λαθος αποφαση !

Ετσι λοιπον οποιο ειναι το προβλημα σας ειμαστε εδω να σας δωσουμε μια αμεση απαντηση , θες να ειναι για υλικο; Θες να εινα για κοστος; Για ενεργεια; Για το πως και το γιατι ;Για τον τροπο και την πιο ευκολη λυση, μπορουμε αμεσα να σας το λυσουμε ! 

Σκοπος μας ειναι να γινουμε το φιλαρακι σας στις δυσκολες αναζητησεις του μυαλου σας ! 

Ξεκινησαμε πριν 11 χρονια και εγκαταλειψαμε μιας και τοτε δεν ηταν η καταλληλη εποχη για το μεγαλο οραμα μας , σημερα ξεκινησαμε ξανα πριν 24 ωρες και πλεον γνωριζουμε οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να εξελιξουμε το σχεδιο μας για μια ιστοσελιδα που μπορει να γινει ο αμεσος βοηθος σου οπου και αν βρισκεσαι ..!

Θελουμε να πιστευουμε οτι αν μας δοθει μια σωστα δομημενη ερωτηση , υπαρκτη με λυση σημερα στον κοσμο μας οτι μπορουμε να σας την προσφερουμε σε ελαχιστο χρονο , δηλωνουμε οτι σπανια θα βρεθουμε χωρις την αμεση απαντηση , και πιο σπανια χωρις καθολου απαντηση , αυτο θα συμβει αν η ερωτηση παραμπεμπει σε παρανομη η επικινδυνη πληροφορια οπως εγινε πριν λιγο απο φιλο σε σχολιο που μας ρωτησε τον τροπο κατασκευης νιτρογλυκερινης ..!

Η σελιδα που ξεκινησαμε αυτο το οραμα μας για μια υπηρεσια αμεσης βοηθειας σε οποιο θεμα σας απασχολει ειναι η https://klasikiperiptosiblavis.blogspot.com/ (συντομα θα ειμαστε με το domain klasikiperiptosivlavis.gr ) μιας και για μερικες μερες θελουμε να δοκιμασουμε σαν demo πολλα πραγματα !

Ενα απο αυτα που θελουμε να δοκιμαστουμε ειναι και η αμεση ανταποκριση σε θεματα απαντησεων σε δικες σας ερωτησεις , για αυτο σας προσκαλουμε να μας κανετε της ερωτησεις στο [email protected] και ετσι μαζι να δουμε την εξελιξη μας !

Ελπιζουμε οτι δεν θα αναλωθειτε σε απλες ερωτησεις οι οποιες δεν θα κανουν την σελιδα μας καθημερινα πιο χρησιμη αλλα θα προσπαθησετε να μας πιεσετε για σημαντικες λυσεις στα πραγματικα σας προβληματα ετσι ωστε μαζι να δημιουργησουμε μια μεγαλη βαση λυσεων και για τους υπολοιπους συνανθρωπους μας !

Σας περιμενουμε με χαμογελο για να γινουμε ..κολητοι μεσα στον χρονο !

ΥΓ:Ακομα στο μπλογκ μας γινονται τεχνικες διορθωσεις , πχ δεν λειτουργουν καποια λινκ για τα κοινωνικα δικτυα μας κοκ, αυτα αμεσα θα ειναι ετσι οπως πρεπει , για την ωρα θελουμε να κανουμε το κρας τεστ με της δικες σας ερωτησεις 

ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ

https://klasikiperiptosiblavis.blogspot.com/

loading...