Αλλάζουν το όνομα της Μεγάλης Παρασκευής για να μην ενοχλούνται οι αλλόθρησκοι!

Κάθε φορά που ακούτε έναν… φιλελεύθερο να μιλάει για την «πολιτιστική πολυμορφία και την ευαισθησία», αυτό συνήθως σημαίνει κάτι πρόκειται να συμβεί στους Χριστιανούς!


Η πιο πρόσφατη περίπτωση καταγράφηκε στο Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα

Ο Δήμαρχος John Hamilton ανακοίνωσε πρόσφατα η πόλη μετονομάζει δύο ημέρες επίσημης αργίας για τους εργαζόμενους της πόλης, σε μια προσπάθεια να σεβαστούν τις «διαφορετικές κουλτούρες».

Η Ημέρα του Κολόμβου στο εξής θα είναι γνωστή ως «Fall Holiday» και η Μεγάλη Παρασκευή θα είναι γνωστή ως «Άνοιξιάτικες διακοπές.»

Ο Δήμαρχος John Hamilton είπε πως η αλλαγή του ονόματος θα «αντικατοπτρίζει καλύτερα την πολιτιστική ευαισθησία στο χώρο εργασίας.»Και προφανώς ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η… πολιτιστική πολυμορφία και η ευαισθησία είναι προσβάλλοντας τους Ιταλούς και τους Χριστιανούς!

πηγη
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΣΥΝΗ.Ο ΧΟΤΖΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ,ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ,ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Σχεδόν όλα κάπου σχεδιάζονται κι ύστερα εφαρμόζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]