«ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ» το στόμα επιστημόνων! ΥΠΕΡ-κορυφαία γιατρός «τραυματίστηκε από το εμβόλιο» και αποφάσισε να ΜΙΛΗΣΕΙ

 

Ακόμα περισσότερος «σεισμός» αποκαλύψεων… Στην Ελλάδα τι ισχύει;;; Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Η πρώην ομοσπονδιακή βουλευτής της Αυστραλίας, Δρ. Kerryn Phelps, η πρώτη γυναίκα που εξελέγη πρόεδρος του Αυστραλιανού Ιατρικού Συλλόγου (AMA) και ΥΠΕΡ-κορυφαία ιατρός, αποκάλυψε ότι η ίδια και η σύζυγός της υπέστησαν σοβαρούς και συνεχείς τραυματισμούς από τα εμβόλια Covid, ενώ υποδηλώνει ότι το πραγματικό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι αναγνωρίζεται λόγω ελλιπών αναφορών και «απειλών» από ιατρικές ρυθμιστικές αρχές. Το News.com.au  παραθέτει την ιστορία .

Συγκεκριμένα μια εκρηκτική υποβολή στην έρευνα του Κοινοβουλίου Long Covid, η πρώην πρόεδρος της Αυστραλιανής Ιατρικής Ένωσης (AMA) έσπασε την σιωπή της σχετικά με την «καταστροφική» εμπειρία που είχει και αναδεικνύεται ως η πιο εξέχουσα προσωπικότητα δημόσιας υγείας στην χώρα τηςγια να μιλήσει για το  θέμα που χαρακτηρίζεται ταμπού .

«Αυτό είναι ένα θέμα που έχω δει από πρώτο χέρι με την σύζυγό μου, η οποία υπέστη σοβαρή νευρολογική αντίδραση στο πρώτο της εμβόλιο Pfizer μέσα σε λίγα λεπτά, συμπεριλαμβανομένου του καψίματος στο πρόσωπο και τα ούλα, παραισθησία και μουδιασμένα χέρια και πόδια, ενώ ήταν υπό την επίβλεψη την δική μου, ενός άλλου γιατού και μιας εγγεγραμμένης νοσοκόμας κατά την στιγμή του εμβολιασμού», είπε η 65χρονη.

«Συνεχίζω να παρατηρώ τα καταστροφικά αποτελέσματα ενάμιση χρόνο αργότερα με την προσθήκη κόπωσης και πρόσθετων νευρολογικών συμπτωμάτων, όπως πόνους στα νεύρα, αλλοιωμένη αίσθηση όσφρησης, διαταραχή της όρασης και μυοσκελετική φλεγμονή. Η διάγνωση και η αιτία έχουν επιβεβαιωθεί από αρκετούς ειδικούς που μου είπαν ότι έχουν δει «πολλούς» ασθενείς σε παρόμοια κατάσταση».

«Η Τζάκι μου ζήτησε να συμπεριλάβω την ιστορία της για να ευαισθητοποιήσω τους άλλους», είπε και συνέχισε:

«Ρωτήσαμε πριν κάνουμε το εμβόλιο, ιδιαίτερα σχετικά με την επιλογή του εμβολίου εκείνη την εποχή. Ρωτώντας για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, μας είπαν ότι «το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν η αναφυλαξία» και ότι οι σοβαρές αντιδράσεις όπως η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα ήταν «σπάνιες».

Η Δρ Φελπς αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε επίσης με  τραυματισμό από το εμβόλιο  από τη δεύτερη δόση Pfizer τον Ιούλιο του 2021, «με την διάγνωση και την αιτιολογία να επιβεβαιώνονται από ειδικούς συναδέλφους».

«Έχω κάνει CT πνευμονική αγγειογραφία, ΗΚΓ, εξετάσεις αίματος, καρδιακό ηχογράφημα, διαθωρακικό καρδιακό υπερηχογράφημα στρες, οθόνη Holter, παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης και έλεγχο αυτοάνοσου», έγραψε, προσθέτοντας:

«Στην περίπτωσή μου ο τραυματισμός οδήγησε σε δυσαυτονομία με διαλείποντες πυρετούς και καρδιαγγειακές επιπτώσεις, όπως δύσπνοια, ακατάλληλη φλεβοκομβική ταχυκαρδία και διακυμάνσεις της αρτηριακής πίεσης».

Η Δρ Φελπς είπε ότι και οι δύο αντιδράσεις αναφέρθηκαν στην Διοίκηση Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA) «αλλά δεν λήφθηκαν ποτέ υπόψη».

Αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει με άλλους γιατρούς «που οι ίδιοι έχουν βιώσει ένα σοβαρό και επίμονο ανεπιθύμητο συμβάν», αλλά ότι «ο τραυματισμός από το εμβόλιο είναι ένα θέμα για το οποίο λίγοι στο ιατρικό επάγγελμα ήθελαν να μιλήσουν».

«Οι ρυθμιστικές αρχές του ιατρικού επαγγέλματος έχουν λογοκρίνει την δημόσια συζήτηση σχετικά με ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό, με απειλές προς τους γιατρούς να μην κάνουν δημόσιες δηλώσεις για οτιδήποτε που «θα μπορούσε να υπονομεύσει την κυκλοφορία του εμβολίου της κυβέρνησης», έγραψε.

Η Αυστραλιανή Υπηρεσία Ρύθμισης Επαγγελματιών Υγείας (AHPRA), η οποία εποπτεύει τους 800.000 εγγεγραμμένους γιατρούς και τους 193.800 μαθητές της Αυστραλίας, προειδοποίησε πέρυσι ότι όποιος προσπάθησε να «υπονομεύσει» την εθνική ανάπτυξη του εμβολίου Covid θα μπορούσε να αντιμετωπίσει διαγραφή ή ακόμη και δίωξη.

ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;;;

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλής και αποτελεσματικά και όλα αυτά έχουν προκύψει από διαφανείς έρευνες και συνεδριάσεις.

https://www.el.gr/ygeia/voylonoyn-to-stoma-epistimonon-ype/

loading...