Αναδιάρθρωση άμεσα με υποβιβασμό τεσσάρων!

Ζήτημα άμεσης αναδιάρθρωσης της Super League είναι εξαιρετικά πιθανό να θέσει αυτομάτως η παρουσίαση μελέτης που παρήγγειλαν οι ίδιες οι ΠΑΕ, στην προσπάθεια αναζήτησης τρόπων για να γίνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό αλλά και οικονομικά βιώσιμο.

Σύμφωνα με το Goal, οι εταιρείες Deloitte και PwC στη μελέτη τους καταλήγουν σε μια σειρά από συμπεράσματα που καταδεικνύουν την ανάγκη της μείωσης του αριθμού ομάδων στη μεγάλη κατηγορία, κάτι το οποίο είχε επισημάνει και η Nova (βασικός χρηματοδότης του πρωταθλήματος) στις ομάδες, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.

Μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας είναι σχεδόν δεδομένο πως θα τεθεί επιτακτικά το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, ακόμη και από την τρέχουσα περίοδο, παρότι το καταστατικό προβλέπει πως φέτος θα υποβιβαστούν δύο ομάδες. Είναι πιθανό, λοιπόν, να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν από φέτος τέσσερις ομάδες, προκειμένου το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 14 και πιθανώς το μεθεπόμενο με 12 ομάδες! Ασφαλώς αναμένονται αντιδράσεις από τις ΠΑΕ και είναι αμφίβολο αν ειδικά με το πρωτάθλημα εν εξελίξει είναι δυνατό να γίνει αυτή η δραστική αλλαγή στο καταστατικό.

Το θέμα φυσικά και θα απασχολήσει το επόμενο ΔΣ της Super League, που δεν έχει ακόμη οριστεί, καθώς παρά την αρχική πρόθεση να συναντηθούν οι ΠΑΕ την Τετάρτη υπήρξε αναβολή λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των τριών (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ).

Πηγη sportfm
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]