ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΏ ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ......

Η Εθνική Τράπεζα χρησιμοποίησε πλαστό έγγραφο σύμφωνα με ειδική γραφολόγο!

Του Ελευθέριου Ρήνου


Σύμφωνα με ειδική δικαστική γραφολόγο, την αμερικανίδα κυρία Emily J. Will, η οποία έχει εξειδίκευση στη διαπίστωση της γνησιότητας υπογραφών και χειρόγραφων κειμένων, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και μια σειρά από εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί της, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται υψηλόβαθμοι έμμισθοι δικηγόροι, υπεύθυνοι επικοινωνίας του τμήματος μετόχων, υπάλληλοι του ιστορικού αρχείου της τράπεζας, πήραν μέρος στη χρήση πλαστογραφημένου εγγράφου, το οποίο αποτελεί μέρος καταλόγου εγγράφων που κατατέθηκε από τους εντεταλμένους δικηγόρους της ΕΤΕ σε δικαστική διαμάχη.
Πριν από λίγους μήνες, κλήθηκα για πολύωρη κατάθεση σε ειδική περί των οικονομικών κρατική υπηρεσία, αναφορικά με την πασιφανή απάτη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα. Μετά τις απειλές κατά της ζωής μου το καλοκαίρι του 2014, που συνόδευσαν τις αποκαλύψεις για την προέλευση των υποτιθέμενων χρεογράφων, το δημιουργό τους Stephen Louis Wozny, τη μηδενική τους αξία και την επιβεβαίωση περί απάτης από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, είχα καταθέσει την πρώτη μου μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών. Με βάση την καταγγελία εκείνη, οι πρωτεργάτες αυτής της ιστορίας και μόνιμοι υβριστές μου θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, αφού πλέον εκκρεμεί μόνο ο προσδιορισμός της ημερομηνίας δίκης.
Από την κατάθεσή μου και μετά, γνωρίζοντας ότι το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία για την άσκηση ποινικών διώξεων για πολλαπλά κακουργήματα, σταμάτησα να αρθρογραφώ για την ουσία της απάτης, σεβόμενος τη διαδικασία της προανάκρισης. Πλέον, μπορώ να γνωστοποιήσω το γεγονός πως για την άσκηση ποινικών διώξεων για σωρεία κακουργημάτων έχει χρησιμοποιηθεί το σύνολο των άρθρων μου και θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης.
Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι ότι σε μια άλλη υπόθεση, σε αυτή της Τράπεζας της Ανατολής, μια μεγάλη τράπεζα θα επιδείκνυε ανάλογη συμπεριφορά με αυτή της οργάνωσης Σώρρα. Βλέπετε, η πραγματική υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής έχει οδηγηθεί ήδη στα αστικά δικαστήρια, άνευ τυμπανοκρουσιών, χωρίς τις παλαβομάρες του άμοιρου Σώρρα, που χειραγώγησε αξιόλογους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τους και έπληξε την αξιοπιστία της.
Στη χρόνια αντιδικία ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα και σε μια ομάδα κατόχων μετοχών της παλαιάς εκείνης τράπεζας, οι έμμισθοι δικηγόροι της τράπεζας κάλεσαν τους αντιδίκους τους να παραλάβουν έναν «κατάλογο εγγράφων», με περισσότερες από 8000 σελίδες προς 50 λεπτά του ευρώ τη σελίδα. Σίγουρα λοιπόν οποιοσδήποτε θα δεχόταν αυτά τα έγγραφα ως γνήσια, γιατί δεν περιμένεις να αντιμετωπίσεις πρακτικές αντίστοιχες με αυτές της παραθρησκευτικής οργάνωσης του πατρινού «τριλλιόνη» (από τα trillions), όταν έχεις να κάνεις με μια τράπεζα.
Ο παραπάνω «κατάλογος εγγράφων» χρησιμοποιήθηκε από τους δικηγόρους της Εθνικής Τράπεζας σε πολλαπλά δικαστήρια, για να δείξει η πλευρά της τράπεζας ότι δήθεν ήταν διαθέσιμη να δώσει τα δικαστικώς απαιτούμενα έγγραφα, κατά συνέπεια δεν υπήρχε λόγος για την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της. Με τον τρόπο αυτό η Εθνική Τράπεζα κατάφερε να αποδυναμώσει τις σχετικές δικαστικές αιτήσεις των ενδιαφερομένων, που απλά ζητούσαν από την τράπεζα να τους δώσει τη λογοδοσία της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής. Η Τράπεζα της Ανατολής εξαγοράστηκε από την Εθνική Τράπεζα, με την υπόσχεση ότι θα ρευστοποιούταν η περιουσία της απορροφούμενης εταιρείας και θα έτσι πληρώνονταν οι μέτοχοί της για την πώληση πριν αρκετές δεκαετίες. Βέβαια, βρισκόμαστε σε μια χώρα όπου η εκκαθάριση της Τράπεζας Θεσσαλίας με έδρα το Βόλο ξεκίνησε το 1929, πριν από αυτήν της Τράπεζας της Ανατολής, καταχωρήθηκε στο ΜΑΕ το 2008 και η εκκαθάρισή της συνεχίζεται αισίως μέχρι σήμερα.
Ανάμεσα στα έγγραφα που επέδειξε η Εθνική Τράπεζα στους αντιδίκους της, τους οποίους κάλεσε στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας για να παραλάβουν τα σχετικά αντίγραφα, βρίσκεται μια λογιστική κατάσταση που δείχνει την πορεία της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής έως και το πρώτο εξάμηνο του 1936. Η κατάσταση αυτή έχει τίτλο «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Κατάστασις του Λογιστικού της Εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής τη 30 Ιουνίου 1936» και φέρει την υπογραφή του τότε διοικητή της ΕΤΕ Ιωάννη Δροσόπουλου. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα…
eikona1_documentsinquestion
Εικόνα 1. Το υπό κρίση έγγραφο, για το οποίο υποστηρίζεται πως η υπογραφή στο τέλος του δεν ανήκει στον τότε διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Ιωάννη Δροσόπουλο. Στο κάτω μέρος η υπογραφή του Ιωάννη Δροσόπουλου σε μεγέθυνση.
Το παραπάνω έγγραφο είναι η μόνη ενυπόγραφη λογιστική κατάσταση της εκκαθάρισης που εντόπισαν οι ειδικοί της τράπεζας ανάμεσα σε 100.000 έγγραφα στις πολλαπλές τοποθεσίες αποθήκευσής τους. Δεν υπάρχει άλλος ισολογισμός υπογεγραμμένος από τους εκκαθαριστές ή κάποιον εκπρόσωπο της Εθνικής Τράπεζας.
Κατά τη μελέτη της υπόθεσης, εντόπισα δύο ακίνητα της Τράπεζας Ανατολής (κεντρικό κατάστημα Αθηνών και υποκατάστημα Θεσσαλονίκης), τα οποία ρευστοποιήθηκαν προς 18.5 εκατομμύρια και το ποσό αυτό τοποθετήθηκε στον αλληλόχρεο λογαριασμό της εκκαθάρισης, σύμφωνα με τα πρακτικά των εκκαθαριστών. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη λογιστική κατάσταση, όπως και στην επόμενη της 28ης Δεκεμβρίου 1936 την οποία η ΕΤΕ ονομάζει «τελική» αν και είναι ανυπόγραφη, το σύνολο της ρευστοποίησης όλων των ακινήτων είναι 10.001.386,90 δραχμές (μερίδα «8) Ακίνητα και εγκαταστάσεις»). Ακόμη και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν λογιστικά, καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι λίγο περίεργο όταν μόλις δύο ακίνητα έχουν αποφέρει περισσότερα από ότι το σύνολο…
ΠΟΡΙΣΜΑ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΥ:ΠΛΑΣΤΗ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟ
Σύμφωνα με τη μελέτη των υπογραφών του Ι. Δροσόπουλου, από διάφορες πηγές, ανάμεσα στις οποίες και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», και τη σύγκρισή τους με την υπογραφή στη λογιστική κατάσταση με τίτλο «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Κατάστασις του Λογιστικού της Εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής τη 30 Ιουνίου 1936», η γραφολογική πραγματογνωμοσύνη της ειδικής γραφολόγου κυρίας Emily Will είναι καταπέλτης.
eikona2_illustration
Εικόνα 2. Πίνακας με υπογραφές του Ιωάννη Δροσόπουλου, όπως καταρτίστηκε από την ειδική γραφολόγο κυρία Emily Will. Πάνω αριστερά είναι η υπογραφή από τη λογιστική κατάσταση που προσκομίζει η Εθνική Τράπεζα και οι υπόλοιπες έντεκα (11) προέρχονται από επιστολές του Ι. Δροσόπουλου προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Πάντα σύμφωνα με τη γραφολογική πραγματογνωμοσύνη της αμερικανίδας ειδικού, η λογιστική κατάσταση που χρησιμοποιούν οι εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας και η οποία έχει υποβληθεί ως μέρος του Καταλόγου Εγγράφων σε αντιδίκους τους με εξώδικες δηλώσεις και ως σχετικό αποδεικτικό σε δικαστήρια, είναι πλαστή.Η υπογραφή δεν ανήκει στον Ιωάννη Δροσόπουλο και κάποιος τρίτος έχει υπογράψει το έγγραφο!
eikona3_report-ewill_web-1
eikona4_report-ewill_web-2
eikona5_report-ewill_web-3
Εικόνες 3 – 4 -5. Η συνοπτική έκθεση της ειδικής αμερικανίδας γραφολόγου Emily J Will που βεβαιώνει την πλαστότητα του προσκομιζόμενου από την Εθνική Τράπεζα εγγράφου. Στο παρελθόν η κυρία Emily Will έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε σημαντικές υποθέσεις, όπως στη διαπίστωση της πλαστότητας δήθεν επιστολών της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ που αφορούσαν τον George W. Bush (https://en.wikipedia.org/wiki/Killian_documents_controversy).
Το συγκεκριμένο έγγραφο έχει ελεγχθεί από τουλάχιστον τρεις (3) ειδικούς δικαστικούς γραφολόγους, δύο εντός της χώρας και μια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Και οι τρεις συμφωνούν στο πόρισμά τους. Πρόκειται για ένα έγγραφο, στο οποίο τοποθετήθηκε παράταιρη υπογραφή από τρίτο πρόσωπο και όχι από τον Ιωάννη Δροσόπουλο.
Δυστυχώς, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως οι ιθύνοντες της Εθνικής Τράπεζας είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την πλαστότητα του εγγράφου, ενώ εκκρεμούσε η έκδοση δικαστικής απόφασης, όμως διάλεξαν να κερδίσουν ένα πρόσκαιρο δικανικό όφελος σε βάρος της αλήθειας. Το γνωρίζω γιατί τους ενημέρωσα εγώ ο ίδιος με εξώδικη δήλωση!
Οι υπογραφές, με βάση τις οποίες αποδεικνύεται η πλαστότητα, προέρχονται από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος K. Βενιζέλος. Βέβαια, υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα δείγματα των υπογραφών του Δροσόπουλου, τα οποία αποτέλεσαν πηγή και για άλλα συμπεράσματα, όπως για το χρονικό σημείο κατά το οποίο μπήκε η παράταιρη υπογραφή, αλλά και για το γεγονός ότι αυτός που την έβαλε δεν είχε την παραμικρή γνώση της υπογραφής του Ι. Δροσόπουλου. Η υπογραφή είναι τόσο πλαστή που δεν μοιάζει στο παραμικρό με την υπογραφή του τότε διοικητή της τράπεζας! Τα δείγματα πάρθηκαν από επιστολές του τότε διοικητή της ΕΤΕ προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο, εν είδει μνημοσύνου για τον κρητικό πολιτικό, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τη πτώχευση της χώρας το 1932, ως συνέπεια των κερδοσκοπικών παιχνιδιών του Δροσόπουλου και της Εθνικής Τράπεζας σε βάρος της Τράπεζας της Ελλάδος και της κυβέρνησης.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

 1. Ο Ιωάννης Δροσόπουλος πέθανε ξαφνικά, λέει, το 1939 !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ",ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΖΩΟΟΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ...

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΗΝΟΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ

   Διαγραφή
  2. Αξιότιμε κύριε Πατεράκη φτιάξε ένα δικό σου μπλόγκ για να σε διαβάζουμε με την ησυχία μας. Ευχαριστώ.

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ,ΠΣΩΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΚΡΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..

   ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΕΡΠΑΤΩ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΗΣΩ,ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ...

   Διαγραφή
  4. E, δεν είπαμε να βάλεις και τα κλάματα.

   Διαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

   Διαγραφή
  6. Λοιπόν Πατεράκη σίγουρα είσαι ευαίσθητος αλλά και μπλεγμένος. Πάντως, έστω και αν δεν συμφωνώ μαζί σου, πρόσεχε έναν Καζάκη. Τώρα κατέβα από την ταράτσα, δεν χρειάζεται να ...

   Διαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΜΤ...

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ...

   ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΙΣΑ...

   Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ
   ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙΕΔΩ ΜΕΣΑ
   ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ
   ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

   Διαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..
   ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ..

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..!!!

   Διαγραφή
 3. αν θες πηδα δεν θα μας λειψεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατι δεν τον πας στο ΝΥΧΤΟ να ανοιξεις παλι το.........

   Διαγραφή
 4. ο μορφεας του 2012
  και ο μορφεας του 2016

  *********************************

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...
  Γεια σου φιλε ..ΑΟΡΑΤΟΣ..
  .........
  ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Μανταμαδο ειναι εδω και θα μας οδηγησει στην ελευθερια μας.
  Ειναι αυτος που θα μας ενωσει σε μια γροθια ολους τους Ελληνες.
  Η εικονα του (το προσωπειο του) φτιαχτηκε απο εναν νεαρο μοναχο με λασπη απο το αιμα των μοναχων, οταν κατα την διαρκεια του μεσαιωνα δεχοταν το μοναστηρι επιθεσεις απο τους πειρατες.
  Τοτε εμφανιστηκε ενας μαυροφορεμενος, που εσωσε τον νεαρο μοναχο, και με αστραπιαιες κινησεις,και με απιθανη ακριβεια "χαραξε" με το σπαθι του τους πειρατες και εξαφανιστηκε οπως εμφανιστηκε.
  Ο νεαρος Μοναχος κρατησε αυτην την εικονα του μαυροφορεμενου,και κανοντας λασπη με το αιμα των νεκρων μοναχων,επλασε το προσωπο αυτο που βλεπουμε σημερα στην εκκλησια του Μανταμαδο.
  Υπαρχει σημερα στις μερες μας και ενα σπαθι εκ της ανατολης μπροστα στον αρχαγγελο.
  Ενα σπαθι εκ της Ιαπωνιας τυπου τατσι, το οποιο δοθηκε σε εναν πιστο που μια φορα που προσκυνησε τον αρχαγγελο στο Μανταμαδο, ειδε οταν γυρισε στο σπιτι του ενα ονειρο που καποιος του ελεγε πως θα του δοθει ενα σπαθι και το οποιο θα το παει στο Μανταμαδο και θα το βαλει μπροστα στην Εικονα του.
  Αφου περασε λιγος καιρος, βρεθηκε στην Γερμανια για καποια δουλεια. Την ωρα που βρισκοταν στο ξενοδοχειο χτυπησε καποιος το κουδουνι και οταν ανοιξε την πορτα ειδε μπροστα του εναν αγνωστο να κραταει ενα σπαθι το οποιο του το εδωσε για να το παει εκει που γνωριζε! Και αμεσως εξαφανιστηκε.
  Τι ακριβως ειναι αυτο το σπαθι;


  ΣΠΑΘΙ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ Ο ΘΡΥΛΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

  http://www.youtube.com/watch?v=87OfmMWs13Y&feature=related

  ***********************************************+

  OI ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ YΠAΡXOYN
  Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

  Βρήκαν την κιβωτό του υποτιθέμενου Γαβριήλ.
  Τι πιο μεγάλη απόδειξη περί ύπαρξης εξωγήϊνης ζωής εδώ στην Γη.

  Αν θέλουν να εξερευνήσουν αν υπάρχει εξωγήϊνη ζωή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ από την στιγμή που υπάρχουν οι αποδείξεις εδώ στην Γη όπου το πιο απλό είναι να μας πουν τι ακριβώς είναι η κιβωτός του Γαβριήλ που την πήραν οι Ρώσοι από την Μέκκα και την πήγαν στην Ανταρκτική!
  Πες μου εσύ τώρα ότι θα πιστέψεις ότι σου πουν οι Ρώσοι και Αμερικάνοι.
  Σε εσάς και σε όλους αναφέρομαι που πιστεύετε ακόμη ότι θα βρείτε τους εξωγήϊνους εκεί έξω ενώ υπάρχουν ήδη εδώ και ζουν ανάμεσα μας.

  morfeas sky

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]