ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΦΩΦΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ! Ποιους αποκάλεσε «ορτινάτσες» ο Βενιζέλος – Ολοι οι διάλογοι

Ενταση με αντιπαράθεση μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Εάγγελου Βενιζέλου επικράτησε στην κοινή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Η βασική διαφωνία Φώφης Γεννηματά και Ευάγγελου Βενιζέλου φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι η μετεκλογική διαθεσιμότητα του ΠΑΣΟΚ για κυβερνητικές συνεργασίες.

Απαντώντας στη Φώφη Γεννηματά που ισχυρίζεται ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να κρατά «ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική τονίζοντας πως δεν πρέπει να αφήνονται επικοινωνιακές εντυπώσεις ότι η παράταξη του τείνει χείρα βοηθείας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, η συνεδρίαση μετατράπηκε σε… ρίνκ όταν ο Ευ. Βενιζέλος διαπίστωσε ότι είχε προηγηθεί συζήτηση για την στάση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της σύνθεσης του ΕΣΡ και ο ίδιος την αγνοούσε. Αποτέλεσμα η έντονη ογομαχία του με την Φώφη Γεννηματά:

Βενιζέλος: «Δεν μπορεί να μην ενημερώθηκες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι διαφωνούσα. Το είπα στον γραμματέα, είμαι σίγουρος ότι θα στο είχε μεταφέρει. Θα έπρεπε να με πάρεις ένα τηλέφωνο το κινητό μου είναι ανοικτό».

Γεννηματά: «Και το δικό μου είναι ανοικτό και θα μπορούσες να με πάρεις τηλέφωνο. Η σωστή σειρά, Βαγγέλη, είναι να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο και όχι εγώ εσένα. Οποιος διαφωνεί θα έπρεπε να πάρει ο ίδιος να με ενημερώσει.

Ο καβγάς με Λοβέρδο

Ο κ. Βενιζέλος όμως άσκησε έντονη κριτική και στον Ανδρέα Λοβέρδο για το θέμα του ΕΣΡ.

Ενδεικτικοί είναι ο ακόλουθος διάλογος:

Βενιζέλος: «Δεν έχεις το θάρρος να πεις την αλήθεια» φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος στον κ. Λοβέρδο.

Λοβέρδος: «Με ξέρεις 40 χρόνια και ξέρεις ότι έχω το θάρρος να λέω πάντα την αλήθεια» απάντησε σε πιο ήρεμο ύφος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, στις σκάλες του ξενοδοχείου, ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Ευ. Βενιζέλος, αποκάλεσε «ορντινάτσες του εκάστοτε προέδρου» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν εκεί.

Φώφη Γεννηματά: Αυτόνομη πορεία

Αντίθετα, υπέρ της αυτόνομης πορείας του κόμματος, τάχθηκε από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά. Από το βήμα της κοινής συνεδρίασης των Κεντρικών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Κίνησης Πολιτών – κομμάτων που απαρτίζουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη – η κα Γεννηματά διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.» και έστειλε μήνυμα θεσμικής και πολιτικής θωράκισης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Από την άλλη πλευρά, συνέχισε, θα πρέπει να αποτραπεί μία δεξιά παλινόρθωση, καθώς η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα φέρει στο προσκήνιο τις λέξεις αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση, προοπτική και ελπίδα.

Απευθυνόμενος προς το εσωτερικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απηύθυνε έκκληση περιστολής των «αδέσποτων προσωπικών φιλοδοξιών» και ζήτησε να «αφήσουμε πίσω τους δειλούς και τους καιροσκόπους». «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν τα προβλήματα των Ελλήνων και το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η χώρα» συνέχισε, στο ίδιο ύφος.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΑΘΛΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ?ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΑΤΑ?ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΤΣΙΠΩΣΥΝΗ ΠΙΑ..............................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τούρκογλου VS τριπλοσάγωνου, έχετε πλάκα, συνεχίστε έτσι...Περνάμε καλά μαζί σας θέατρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΕΙΠΕ.

  Το προαναφερόμενο παχύδερμο-δωσίλογο-λαμόγιο και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο επιθυμείτε να του προσάψετε,είναι από τα πρώτα στην λίστα που θα λογοδοτήςει λίαν συντόμως στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της Χώρας και των Ελλήνων Πολιτών.

  Εκπροσωπεί το σάπιο κατεστημένο που κατέστρεψε αυτή τη χώρα και καταδίκασε δύο τουλάχιστον γενιές στην ανεργία και την ανέχεια.
  Δεν υπάρχει σκάνδαλο που να διερευνάται και να μην τον αφορά .
  Μεγάλο η μικρό.

  1. Αθώωσε τον Ακη στην εξεταστική για το σκάνδαλο των TORM1.
  2. Έφτιαξε τον Νόμο περί (μη) ευθύνης Υπουργών έτσι ώστε τα αδικήματα να παραγράφονται και κανείς Υπουργός να μην τιμωρείται.
  3. Το 2010 αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου, για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους. Για παράδειγμα: Δέσμευσε το Δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά σε τακτές ημερομηνίες, χωρίς, όμως, να δεσμεύσει την κατασκευάστρια εταιρία, για αντίστοιχη πρόοδο των εργασιών Και χωρίς να προβλέψει εγγυητικές επιστολές, καλής εκτέλεσης ή έγκαιρης παράδοσης.
  4. Επί 12 μήνες είχε στο συρτάρι του την λίστα Lagard και δεν ήξερε τι να την κάνει.
  5. Ηταν ο εμπνευστής του ΕΕΤΗΔΕ/ΕΝΦΙΑ.
  6. καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο (ανταλλαγή ομολόγων Ελληνικού δικαίου με Αγγλικό).
  7. Ο Βενιζέλος είχε υποσχεθεί ότι δεν θα κουρευτούν οι μικροομολογιούχοι, αλλά τελικά κουρεύτηκαν.

  O «αλητάμπουρας» αυτός είχε βγάλει “λάδι” τον Άκη, όταν δε κάποιοι μάρτυρες είχαν προσκομίσει αριθμούς λογαριασμών των off-shore εταιρειών του σημερινού κατάδικου πιά, ανερυθρίαστα, ειρωνικά, ξετσίπωτα είχε δηλώσει:.Αυτοί είναι αριθμοί τηλεφώνων και δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κ. Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου (…), οι οποίοι επί μήνες δήθεν προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως…

  Ο τύπος αυτός έβλεπε το κράτος σαν τσιφλίκι του και φυσικά ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του ότι χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

  Μήπως έδωσε λογαριασμό για τα 100 δισ. δραχμές που εξανεμίσθηκαν στον: «Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα»

  Αναζητούνται Έλληνες και έντιμοι δικαστές που θα ξαναδώσουν περιεχόμενο στον όρο δικαιοσύνη …

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Βoυβούζελος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού

   O Βγενόπουλος αγόρασε κάτω από το τραπέζι, ως Μαρφίν, και έναντι πινακίου φακής την Εγνατία Τράπεζα που είχε ο πολύς Μπακατσέλος με νομικό σύμβουλο και αφανή συνεταίρο το χοντρό γουρούνι της Θεσσαλονίκης.

   Διαγραφή
 4. Λάθος ! Ένα άλλο διάλογο είχε ο τούρκογλου με την φώφη.
  Ετσι έγιναν τα πράματα…:

  Ο τούρκογλου κι΄η φώφη μας
  εβγήκαν για σεργιάνι,
  για ψήφους έψαχναν πολλές
  ντυμένοι σαν ζητιάνοι

  «Δεν πάμε και συριζα μεριά
  στου πασοκ ρε φώφη τομάρια,
  κάτι θα βρούμε και εκεί
  κάποια γελοία απομεινάρια…

  Σαν τα΄άκουσε η φώφη αυτό
  με μιας φωνές του βάνει,
  «και τι νομίζεις ρε χοντρέ
  λες να μοιάζω για χαϊβάνι;»

  «Όχι φωφάκι μου καλό
  δεν είπα τέτοιο πράμα,
  μόν΄σκέφτηκα, ξέρεις, να…
  στον γκρεμό πως πάμε αντάμα!»

  ΟΛΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καιρός να μπει τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και δυναμώνει η οργάνωση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες, στον κοινό στόχο, στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό της κατοχής που υφιστάμεθα από τους ξένους, την Εθνική Ανεξαρτησία και την πραγματική Δημοκρατία, για να ελέγχει ο καθένας από εμάς, το τι συμβαίνει στην Πατρίδα του και όχι να έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιους «σωτήρες».

  Αυτή η οργάνωση είναι το ΕΠΑΜ, που φτιάχτηκε μέσα από το λαό μας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που κατάλαβαν ότι ο καθένας μόνος του δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα, αλλά χρειάζεται οργάνωση απέναντι σε αυτούς που μας πίνουν το αίμα και είναι τέλεια οργανωμένοι.


  …όταν ΟΛΟΙ σε εχουν πουλησει, και σε εχουν σε εχουν απογοητευσει,
  τοτε MIA είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ σου…https://www.youtube.com/watch?v=YHrR9931imU

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  Ε.ΠΑ.Μ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
  ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΠΑ.Μ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]