Νόμος στην Ολλανδία κάνει τα θεμέλια της Ε.Ε. να τρίζουν

Σύμφωνα με δημοσιεύμα, η Ε.Ε. τρέμει τώρα εξαιτίας ενός νόμου που ψηφίστηκε πέρυσι στην Ολλανδία.


Σύμφωνα με αυτόν το νόμο, η κυβέρνηση της χώρας είναι υποχρεωμένη να διεξάγει δημοψήφισμα για οποιοδήποτε νόμο, αφού αυτό το ζητήσουν 300.000 πολίτες της. Οι πολιτικές αρχές της Ολλανδίας αλλά και οι Βρυξέλλες γνωρίζουν πως ο νόμος αυτός που επιτάσσει δημοψήφισμα είναι πλήγμα για την Ε.Ε.

«Ο κίνδυνος, έρχεται από μία νέα γενιά Ολλανδών ευρωσκεπτικιστών, που είναι λιγότερο διχαστικοί και ανήσυχοι για τη μετανάστευση, αλλά εστιάζουν περισσότερο σε ζητήματα κρατικής κυριαρχίας - και είναι πλήρως προσηλωμένοι στην καταστροφή της Ε.Ε.»,τονίζεται στο δημοσιεύμα και συμπληρώνει:

’’Δεν προκαλεί έκπληξη ότι η διάθεση στις Βρυξέλλες είναι απαισιόδοξη. Κορυφαίος αξιωματούχος εκτιμά ότι οι πιθανότητες να εξουδετερώσει η ολλανδική κυβέρνηση αυτή τη βόμβα είναι μικρότερες από το 50% . Αυτές μπορεί να είναι και οι πιθανότητες της επιβίωσης τελικά του ευρωπαϊκού εγχειρήματος’’.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κι όμως αυτό είναι το σωστό. Άμεση δημοκρατία με την συμμετοχή των πολιτών που θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν ηλεκτρονικά με μηδενικό σχεδόν κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]