Παπαχριστόπουλος: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέβω στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτή την κυβέρνηση εγώ, την βοηθάω με νύχια και με δόντια» επισήμανε
στη συνέντευξη του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος
«Είναι τιμή για μένα που κάποια κυβέρνηση, αντί να είναι στην αδράνεια και την ψηφοθηρία τόλμησε και πάει μπροστά. Αυτή την κυβέρνηση εγώ, την βοηθάω με νύχια και με δόντια. Από ποιο πόστο, δεν το ξέρω, είμαι του προσκηνίου άνθρωπος, δεν είμαι του παρασκηνίου. Αυτήν την κυβέρνηση θέλω να τη βοηθήσω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τη βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαχριστόπουλος επισημαίνοντας ότι «ήμουν ενάμιση χρόνο μαζί με τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και δώσαμε αγώνα στην εξεταστική της υγείας. Έχω δεθεί με αυτούς τους ανθρώπους, τους εκτιμώ, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα και ως απλός πολίτης, θα βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους».

Αναφερόμενος στην παραίτησή του από το κόμμα των ΑΝΕΛ, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε: «Είμαι από αυτούς που έχουν κάνει αγώνα και θα συνεχίσω να κάνω με τους μετακινούμενους βουλευτές. Εδώ και 11 μήνες και 10 μέρες έχω δηλώσει δημοσίως στην κοινοβουλευτική μου ομάδα, ούτε κρύφτηκα, ούτε πήγα να κάνω τον ήρωα ότι εγώ διαφωνώ με αυτή τη θέση. Την Παρασκευή ήταν έτοιμη η παραίτησή μου, όταν όμως έμαθα την τελευταία στιγμή- όπως όλοι- ότι βάση του κανονισμού της Βουλής δεν επαρκεί ο κ. Φωκάς και είδα τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο βήμα, δεν θέλω να είμαι αυτός που θα κάνει τον ξαφνικό θάνατο στους ΑΝΕΛ και μόνος μου θέλω να δώσω τη δυνατότητα σε αυτή την ομάδα με την οποία εκλέχθηκα να μην πάθει ξαφνικό θάνατο και είπα (να δώσω) παράταση 2, 3, 5 μέρες παραπάνω – είναι δημόσια δέσμευσή μου και θα την πραγματοποιήσω».

«Είναι δική μου ηθική υποχρέωση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω. Σας λέω ευθέως ότι το αργότερο την Παρασκευή δεν θα είμαι βουλευτής. Εγώ είμαι ξένο σώμα εδώ και καιρό. Ούτε με πίεσε κανένας, είναι δική μου απόφαση», πρόσθεσε.

Με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για ”μεθοδεύσεις του κ. Βούτση”, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε: «Τι σόι μεθόδευση είναι αυτή όταν ένας βουλευτής δίνει την έδρα του;Ούτε είδα ποιος είναι μπρος, ποιος είναι πίσω μου. Δεν κολλάει αυτό το επιχείρημα, είναι ένα λάθος επιχείρημα. Δικαίωμά του να το πιστεύει ο Πάνος Καμμένος αλλά είναι ένα λάθος επιχείρημα που δεν αφορά κανέναν άλλον, είναι θέμα δικό μου- θέλετε να την πείτε και τρέλα; πείτε την και τρέλα- γιατί κανείς δεν μου ζητάει να παραδώσω την έδρα, είναι δικό μου θέμα».

Για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Παπαχριστόπουλος εκτίμησε πως «όταν μια κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, δεν μπορεί να πιεστεί από κανέναν και εκείνη θα αποφασίσει το πότε. Το γάντι το σήκωσε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης».

loading...

7 thoughts on “Παπαχριστόπουλος: Ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέβω στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

  1. ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΠΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…

  2. κατι τύποι σαν και εσένα κατέστρεψαν την πατρίδα!

  3. ΡΕ ΑΛΗΤΟΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ,ΕΙΣΕ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ? ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩ#Ο ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ .ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ .ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ *ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ *

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ Κ…ΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΦΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ, ΔΕΣ ΓΑΛΛΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕΠΟΛΥ ΣΕ ΕΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

  5. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

  6. χεστικε ο πολυδωρος που ειμαι στα ποδια γρηγορος αν ο μεθυστακας παει με τον ξυριζα

  7. Μαλλι ξασμενο μυαλο παρμενο
    και ολα το δειμωκρατοικω…
    τοξο θα γυροφερνω και τα
    μπιμπικινια θα τα παιρνω
    σφυριζοκλανα θαγενω και την
    μουμιοτασια θε να νυμφευτω!
    αθανασιοs ανευτσιπαs παπαπρωκτοκλανοs

Comments are closed.