ΤΑ «ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ»…

ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ “ΜΠΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ” ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΑΝΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙΑ (10 ετών) ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΗ “ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ” ! ! !

Αν πραγματικά αληθεύουν όλα αυτά που λέει στους Έλληνες ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΩΝ, δηλαδή πως ο υιός μεταδίδεται στο συνωστισμό, τότε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ -μια που ο Στάλιν έχει πεθάνει- ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ από την μια, χωρίς χαρτιά εμβολιασμού η είσοδος σε καταστήματα εστίασης και από την άλλη αν υπάρχει μουσική πρέπει όλοι να είναι καθιστοί ή ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΟΛΑ από τα μεσάνυχτα, τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις πλατείες, ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΤΕΙ. 

Άρα επειδή όλα έχουν ονοματεπώνυμο, υπεύθυνος για όλο το χάλι του μεγάλου συνωστισμού είναι ο ξάδελφος του ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, γιός του ΑΧΙΛΛΕΑ, που διατέλεσε επί σειρά ετών υπουργός του παλαιού ΠΕΧΩΔΕ και ήταν ΑΔΕΛΦΟΣ του λεγόμενου Εθνάρχη που μας είπε το 1974 πως Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ, και ήρθε τώρα η σειρά του, να τον βάλουμε και αυτόν (λόγο ονόματος)  κεχαγιά στο σβέρκο μας.

Ρε Κωστάκη….   Αυτόν που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες γιατί δεν είχε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, που όλοι εμείς πληρώνουμε, τι τον έχεις ; 

Πάντως εγώ νομίζω πως τον έλεγαν Λιάπη ! 

Β.τεζάρης

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...