Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Μπαλάφας για τη Χίο: Για ένα διάστημα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή - ΒΙΝΤΕΟ

«Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο η Χίος να αδειάσει» δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας επισημαίνοντας ότι «3-4 εβδομάδες θα κάνουμε όλοι υπομονή.
Το θέμα είναι να μην διαιωνιστεί αυτό το θέμα»

«Η Σούδα πρέπει να αδειάσει από τους μετανάστες. Πρέπει να κλείσει αύριο, μεθαύριο, σε 3-4 εβδομάδες και στο διάστημα αυτό να κατασκευαστεί -που είναι δυνατόν να κατασκευαστεί- ένας καταυλισμός έξω από την πόλη με πολύ πιο ανθρώπινες συνθήκες και αυτός να είναι ο μοναδικός καταυλισμός στο νησί», τόνισε ο κ. Μπαλάφας.

3 σχόλια :

 1. ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΚΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΠΡΟΣΟΧΗ........ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.......ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ.......ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
  ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή