Ρεβάνς Καραμανλή και νέα αμφισβήτηση Μητσοτάκη.

 


Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *  

Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδείξει με τις συνεχείς παρεμβάσεις του, πως πλέον δεν αντέχει με τίποτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Έναν μουσαφίρη, έναν σώγαμπρο στην “γαλάζια παράταξη”, που μέσα σε  3+ χρόνια έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε κόμμα “εκσυγχρονιστικών” απόβλητων του Σημίτη και αντίστοιχων διεθνιστικών του “Ποταμιού”, που το στέρεψαν αφού έπαιξε τον χρήσιμο συστημικό του ρόλο και τα επιφανή στελέχη του τα απορρόφησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δεν αντέχει λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής να βλέπει τη ΝΔ καθημερινά να μειώνει τις “πτήσεις” της, λόγω των εγκληματικών λαθών της κυβέρνησης, που είναι κόκκινο πανί για την ελληνική κοινωνία! Δεν είναι η συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια (είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης, καύσιμα κίνησης, ηλεκτρικού ρεύματος), η ολοσχερής αποτυχία της υγειονομικής κρίσης με εμμονικά, φασιστικά μέτρα κατά των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή, κατά των συνταξιούχων και στους οποίους έχει επιβληθεί το διοικητικό πρόστιμο, Η ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ καθώς και τόσα άλλα, που έχουν στρέψει την ελληνική κοινωνία κατά της ΝΔ!

Ειδικότερα όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψαν σκάνδαλα, που σε καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχαν χρεωθεί, τόσα μαζεμένα!

Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων, που όλο κλείνει και ακολούθως ξανανοίγει με νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Ένα σκάνδαλο που ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και εκθέτει την Ελλάδα διεθνώς!

Ακολούθησε η αποκάλυψη της παιδεραστίας και έκδοσης ανήλικης από, ένα κομματάρχη της ΝΔ που όλοι φωτογραφίζονταν μαζί του με περίσσια αγάπη και σήμερα προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους! Ένα σκάνδαλο, που οι αποκαλύψεις του προφυλακίζουν καθημερινώς και νέους εμπλεκόμενους, αλλά προς το παρόν η Δικαιοσύνη δεν έχει φτάσει σε πολιτικά πρόσωπα!       

Τέλος η αποκάλυψη Βουλευτή της ΝΔ, πως εμπλέκεται σε εξαγορά “κόκκινων δανείων”, αρπάζοντας τα σπίτια Ελλήνων μεροκαματιάρηδων οικογενειαρχών, μας ξεπερνάει!

Γνωρίζει λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής, ότι όσο μένει στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ δεν θα έχει αύριο, δεν θα έχει επιστροφή!

Έτσι του έστειλε νέα ηχηρά μηνύματα και από την Λάρισα την Κυριακή, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κωττάκη: “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”!

Από αυτήν τον πολυπληθή μάζωξη, προσωπικά μου έμεινε ο “χρησμός” Κώστα Καραμανλή, πως: “Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες”! Τον οποίο “χρησμό” ανέφερε ο συγγραφέας του βιβλίου, παίρνοντας την άδεια του πρώην Πρωθυπουργού!

Αυτός ο “χρησμός” πως μπορεί να αποκωδικοποιηθεί;

Είναι η εκ νέου γνωστοποίηση του πρώην Πρωθυπουργού προς όλους, πως οι ξένες υπηρεσίες τον παρακολουθούσαν και οι οποίες τον ανέτρεψαν από Πρωθυπουργό της χώρας μας!

Είναι η εκ νέου παραδοχή του, πως θεωρεί υπεύθυνο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, παρά τη διαμεσολάβηση της Ντόρας Μπακογιάννη προ ολίγων ημερών στη συνάντησή της με τον Κώστα Καραμανλή!

Αλλά ο Κώστας Καραμανλής υπερασπίστηκε τη δική του διακυβέρνηση της χώρας! Μια διακυβέρνηση που πέρασε από μύρια κύματα! Αφού δεν ήταν αρεστός στη Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων!

Όλες τις σκοτεινές πτυχές εξόντωσης του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τις είχα αναλύσει σε σειρά άρθρων μου το 2016 και το 2017 και μπορείτε όλα τα άρθρα μου να τα διαβάσετε στο διαδικτυακό ενημερωτικό πόρταλ www.egerssi.gr…

Ωστόσο δείτε μια μικρή αναφορά μου από άρθρο μου στις 29 Ιουνίου 2017 με τον τίτλο: “Της ΕΥΠ το …ανάγνωσμα”:

«…Πολλά μπορεί να προσάψει κάποιος στον Κώστα Καραμανλή, ιδίως ο υπογράφων που θεωρεί τον πολιτικό του χώρο το ίδιο ζημιογόνο με τους άλλους πολιτικούς χώρους για την Πατρίδα, αλλά ουδείς μπορεί να του προσάψει κάτι για τον πατριωτισμό του. Αντέδρασε – έστω ελαφρώς – στο προδοτικό σχέδιο Ανάν, συμφωνώντας με τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσο Παπαδόπουλο, αντέδρασε στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Σύνοδο του Βουκουρεστίου, έκανε ανοίγματα τόσο προς τη Ρωσία του Πούτιν στα ενεργειακά και άλλα ζητήματα, όπως το σύστημα GIS της ΕΥΠ για την επιτήρηση των συνόρων μας, αλλά και εμπορικά ανοίγματα προς την Κίνα.

Γι αυτό και του έστησαν τις υποκλοπές, γι΄ αυτό και έγιναν προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κυβέρνησής του με τις φονικές πυρκαγιές, με τα Δεκεμβριανά και με την σκανδαλολογία από συγκεκριμένα συστημικά δημοσιογραφικά κέντρα και “έγκριτους” δημοσιογράφους, γι΄ αυτό και το σχέδιο  “Πυθία” για την πολιτική και φυσική εξόντωσή του.

Όλα αυτά βέβαια, αναφέρονται στο πόρισμα που συνέταξε έπειτα από μακροχρόνια έρευνα ο ακέραιος λειτουργός της δικαιοσύνης, ο ανακριτής κ. Δημήτριος Φούκας. Όμως, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και τις προσπάθειες συγκεκριμένων κύκλων, προκειμένου να θάψουν την υπόθεση! Δηλαδή, με άλλα λόγια, αυτή η υπόθεση πρέπει να κλείσει, όπως …αναφέρει και ο Γιώργος Τράγκας στο περιοδικό του και οι οποίες δεν διαψεύστηκαν.

Επίσης, δεν μπορεί κάποιος να μην λάβει υπόψη του και τα όσα αναφέρει ο μαχητικός Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος Ιωάννης Κουντούρης στην ανάρτησή του με τίτλο: «Απαίτησε από τον Τσίπρα να βάλει μια και καλή ΤΕΡΜΑ στην έρευνα της υπόθεσης “Πυθία” ο…Μπαράκ Ομπάμα!…»!!

loading...