Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης . Αναστέλλουμε τη δράση μας .


Βασικός μας στόχος τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια , ήταν να στηρίξουμε με τον τρόπο μας τα σώματα ασφαλείας – ειδικά την αστυνομία - και τη δικαιοσύνη «καλύπτοντας» κυρίως τα επικοινωνιακά κενά που εντοπίσαμε ακόμα και στον συνδικαλισμό , να βοηθήσουμε την κοινή γνώμη να ¨δει¨ πίσω από την κουρτίνα , και πέρα από την ¨ομίχλη¨, το πολιτικό σύστημα να οριοθετήσει τα όριά του , να αντιπαραταχτεί με το συμφέρον της κοινής γνώμης και να αξιολογήσει τη χρησιμότητα του … μα το σημαντικότερο , να αναδείξουμε τη χρησιμότητα της ενημέρωσης του Πολίτη μέσα από ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ … ( διαδίκτυο , τηλεοπτικά , εφημερίδες κ.α ) καθένα από τα οποία επιτρέπει μέσα από την δική του μοναδική οπτική την θέαση των πραγμάτων .

Και ακόμα πιο πολύ … να αναδείξουμε την σημασία του θάρρους της τεκμηριωμένης γνώμης και άποψης που όλοι πρέπει να αποκτήσουμε.

Πολλά από αυτά που σας κράτησαν καθηλωμένους στους καναπέδες σας – προκειμένου να δείτε την εξέλιξη μέσα και από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων , μέσα από τις αναφορές των γνωστών σας πλέον sites και μέσα από τις εφημερίδες – ήταν αποκλειστικά δική μας δουλειά .

Μα και σε ακόμα περισσότερα – που δεν έτυχε να μάθετε – ρυθμιστές είμαστε εμείς, ( σε αίθουσες δικαστηρίων , σε διακρατικές αστυνομικές επιχειρήσεις ,σε μεγάλες συλλήψεις και εξιχνιάσεις , σε μεγάλες αποκαλύψεις ) τα 21 μέλη της ομάδας – όπου βρέθηκαν – έδωσαν ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας , ξεχώρισαν και θα συνεχίσουν να ξεχωρίζουν και να κατευθύνουν τα πράγματα .

Η επιλογή τους όμως δεν μπορούσε να είναι τυχαία για ένα τέτοιο εγχείρημα , γιαυτό μαζί μας είναι απλά ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .

Δεν νιώθουμε την ανάγκη να μας αναγνωρίσετε απολύτως τίποτα … δεν θέλουμε , δεν μας απασχολεί , γιαυτό άλλωστε παραμένουμε ανώνυμοι .

Δεν διεκδικούμε άλλωστε καρέκλες , εξουσία , μπράβο και εύγε , δεν μας ενδιαφέρει η ανταμοιβή , η διευκόλυνση , η εξυπηρέτηση , η συναλλαγή , η κομματική διαπλοκή και ό,τι άλλο σχετικό μπορείτε να φανταστείτε … μόνο το αποτέλεσμα .

Μόνο απαλλαγμένοι από όλα αυτά – ξέραμε ότι – θα μπορούμε να σας προσφέρουμε καθαρό και διαφανές αυτό που θέλαμε και θέλουμε …. την – κατ εμάς – σωστή κατεύθυνση και εξέλιξη των πραγμάτων .

Αυτό όμως που μας ενώνει , αυτό που μας διατηρεί , αυτό που μας δυναμώνει είναι αυτό που πολλοί πολιτικοί μας δυστυχώς ενίοτε ξεχνούν ….. είναι η συνείδησή μας .

Δείτε στα μάτια ένα μικρό παιδί όταν είναι δακρυσμένο , νιώσετε την μοναξιά ενός γέροντα και μιας γερόντισσας , φανταστείτε πως αισθάνεται ο άστεγος που ξυπνάει στο παγωμένο δάπεδο ένα χειμωνιάτικο πρωινό , πως νιώθει ο αδικημένος και ο περιθωριοποιημένος …. για να καταλάβετε , που οδηγούν κάποιοι τα πράγματα και γιατί , για να δείτε ποια είναι η δική τους συνείδηση .

Η Ελληνική Αστυνομία πλέον , οδεύει να σταθεροποιηθεί στη θέση που χρόνια έψαχνε . Δίπλα στον Πολίτη και μέσα στην Κοινωνία , δίπλα στον κάθε αδύναμο και απέναντι στην κάθε αδικία , στην κάθε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , στην κάθε υποτίμηση και αποδόμηση της ανθρώπινης ύπαρξης και της κοινωνίας της.

Όπως έχουμε ξαναπεί , ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ είναι η μοναδική περίπτωση συγκέντρωσης εξουσίας στα χέρια ενός απλού ανθρώπου . ΑΥΤΟ πρέπει να το διαφυλάξουμε όλοι και να κερδίσουμε από αυτό , περισσότερα .

Γιατί όμως επιλέξαμε να αναστείλουμε την δράση μας ;

Καθίστε καλύτερα πρώτα !!

Όλα σχεδόν , όσα βλέπετε ότι συμβαίνουν , γύρω σας , στην κοινωνία μας , στην Ελλάδα , στην Ευρώπη , στον Κόσμο …έχουν πρώτα δεχθεί κάποια ¨επεξεργασία ¨ πριν φτάσουν στα μάτια σας .

Ξέρετε γιατί ;

Ακριβώς για να σας οδηγήσουν στα δικά σας συμπεράσματα που βγάζετε για αυτά και στις επιλογές που τελικά θα κάνετε και αυτό , για να γίνουμε όλοι δεδομένοι .

Ας συγκεκριμενοποιήσουμε !!

Α- Δεν υπάρχουν σύνορα στο κόσμο . Υπάρχουν δυστυχώς περισσότερο , μόνο τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ που τίθενται από το Παγκόσμιο Εμπόριο που ελέγχεται από τις μεγάλες οικονομίες και τις συμμαχίες συμφερόντων . ΑΥΤΉ η κυριαρχία καθορίζει δυστυχώς σχεδόν τα πάντα ανά τους αιώνες .

Η Ελλάδα έτσι , ΔΕΝ ανήκει στην ΕΕ όπως την φανταζόμαστε , αλλά σε μια συνεργασία οικονομικών συμφερόντων και μόνο , που δέχεται καθημερινά εξωτερικές ανταγωνιστικές επιθέσεις . Γιαυτό η ΕΕ δεν αντιδρά στην Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο , γιαυτό η ΕΕ δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να έχει κοινή άμυνα και κοινή εξωτερική Πολιτική , γιαυτό η λύση του Κυπριακού θα προκύψει ΜΟΝΟ όταν αποτελέσει προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει μια πανίσχυρη συμμαχία οικονομικών συμφερόντων Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ … γιαυτό χάθηκε για πάντα η αμοιβαία εμπιστοσύνη με την Αγγλία

Με βάση αυτά τα δεδομένα η Τουρκία ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗ . Η Τουρκία με τα τόσα προβλήματα και μέτωπα που έχει πλέον , μοιάζει ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ με ένα γίγαντα που απειλεί καθώς πέφτει λαβωμένος .

Β- Μια άλλη επίσης πλάνη που έχουμε δεχτεί σαν πραγματικότητα είναι τα περί Οικονομικής Κρίσης στην Ελλάδα . Η αλήθεια είναι ότι η Ελληνική Οικονομία – που τελεί όντως σε ελεγχόμενη χρεωκοπία – απειλή να απολέσει η Ευρωπαϊκή Οικονομία την εμπιστοσύνη της ως αξιόπιστος παίκτης στην παγκόσμια οικονομική σκακιέρα

Τι σημαίνει αυτό ;;

Πως μας σώνει τελικά το ότι , η ΕΕ δεν θα μας αφήσει να αποτύχουμε για να μην χάσει αυτή την εμπιστοσύνη της , ότι μας χρειάζονται παράλληλα για να πληρώνουμε την ΔΕΗ τους την ΕΥΔΑΠ τους , τα ασφάλιστρα των ασφαλιστικών ταμείων , να αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους , τα εξοπλιστικά τους συστήματα κ.α , μας διασώζει τελικά ΜΟΝΟ το γεγονός ότι μας χρειάζονται να λειτουργούμε ως καταναλωτικά προϊόντα τους .

Γ- Οι διαχειριστές και υπεύθυνοι για την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια στην Ελλάδα , έχουν – έστω και καθυστερημένα και με μεγάλη δόση , έλλειψης διορατικότητας – καταγράψει όλες τις σύγχρονες απειλές και κινδύνους που προέρχονται από ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλουν και αναγκαστικά πλέον – αφού οι απειλές και οι κίνδυνοι αυτοί συνδέονται με την ευημερία των πολιτών και την οικονομία – θα κινηθούν προς την αντιμετώπισή τους , παίζοντας ¨το κεφάλι τους ¨ εάν αποτύχουν

Γαυτούς του λόγους περιληπτικά , θεωρούμε ότι μπορούμε να έχουμε μια συνειδησιακή ανάπαυλα .

Μην ¨ξεχνιέστε ¨όμως . Μπορεί κάποιος από εμάς να είναι ακριβώς δίπλα σας .

Να είστε σίγουροι πάντως ότι , κάποιος από εμάς , κάποτε , θα βρεθεί δίπλα σας . Θα το καταλάβετε όταν θα δείτε τα πράγματα να ¨παίρνουν ¨ ξαφνικά .… μια άλλη εξέλιξη Εις το επανιδείν!!!

Υγ. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν για οποιανδήποτε λόγο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

[email protected]
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. ;;;;;;;;;;;;;;;?????????????? Ολα καλα , αλλά το επωνυμον τού πραγματος θα ειναι παντα περισσοτερον χρυσουν , για το κριτηριο των απλων λαϊκων .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι άλλες ονειρώξεις;!!!.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σκέψου να είχε ... "αναστείλει" τη δράση του ο Κολοκοτρώνης !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολυ καλη η προσπαθεια σας κυριοι της Υψηλης Αστυνομιας για την συλληψη του γνωστου Κλασταρχιδια της Καλλιθεας αλλα η προσπαθεια απετυχε. Ισως ο Αστυνομος που στειλατε δεν ηταν αρκετα ΥΨΗΛΟΣ και ετσι προφανως δεν μπορεσε να δει αφ υψηλου τον παραβατικο Κλασταρχιδια ο οποιοσ ακαθεκτος συνεχιζει το αισχρον εργον του το οποιο συνισταται να ας πουμε εκει που ιστασαι στον ηλεκτρικο ας πουμε ερχετε ξαφνικα διπλα σου ορθωνει τον πισινο του στην περιοχη των μεζεων σου ας πουμε και πραααφφ αεριζετε επι των ορχεων σου πραγμα απαραδεκτον και αντιαισθητικον...πρεπει η ομδα των ΥΨΗΛΩΝ Αστυνομων να προσπαθησει περισσοτερο ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή