Αγωνία στα καφενεία για ΕΣΡ και χρέος

Μεγάλη αναστάτωση στους ηλικιωμένους όλης της χώρας. Συζητούν τόσους μήνες για τις τηλεοπτικές άδειες, με δάκρυα στα μάτια. Τους απασχολεί βαθύτατα αν τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι 4, 6, ή 8. Όπως αναφέρουν οι ηλικιωμένοι, όταν δεν τους δέρνει στο Σύνταγμα η αριστερή κυβέρνηση, επιζητούν την πολυφωνία, διότι παρατήρησαν πως στιγμιότυπα των «χημικών» απουσιάζουν από τα ελάχιστα πλέον δελτία των «οκτώ».

Ένα άλλο θέμα που δημιουργεί εντάσεις στις συζητήσεις στα καφενεία, είναι η απομείωση του χρέους έναντι των δανειστών. Όπως δηλώνουν οι γέροντες, μία τέτοια ενέργεια, μπορεί να φέρει μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στη ζωή των δισέγγονών τους, καθώς το 2045, οι ποσοτικοί όροι του 18ου Μνημονίου θα είναι σαφώς καλύτεροι.

Εν τω μεταξύ, οι απόστρατοι της εργασίας, απολαμβάνουν το ακριβό τους καφεδάκι, ανάλαφροι, πως η ζωή στην Ελλάδα προχωράει κανονικά, παρότι τους κόπηκε και η μπαλίτσα στην «ελεύθερη» τηλεόραση, λόγω αντιξοοτήτων στο πρωτάθλημα της Ελληνικής Καμόρας.

«Έχουμε περάσει εμείς…» λένε οι 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι. «Μας αρκεί που ο Αλέξης, ο Κυριάκος, η Φώφη και ο Σταύρος προέρχονται από την κοινωνία και το μόχθο και ξέρουν από πόνο».

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]