ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

Τη μοίρα της Ελλάδας χωρίς την Ελλάδα υφαίνουν οι δανειστές της ζωής μας, αποδεικνύοντας απόλυτα τον ορισμό μας ως αποικία. Αλίμονο σε αυτούς που δεν ορίζουν τη ζωή τους. Σεαυτούς που υποθηκεύουν τους αγέννητους απογόνους του. Σε αυτούς τους πατριώτες που βαυκαλίζονται στα σκαλοπάτια της δειλίας.


Καστελόριζο, Ζάππειο, Θεσσαλονίκη. 7 χρόνια εθνικής φαγούρας. Τρεις παρωχημένες κοινωνικές ιδεολογίες στο καλάθι της ιστορίας για έναν και μόνο σκοπό. Τον εκβιασμό για μία δανεική ζωή. Φρούδες ελπίδες, αγωνιστικές μπαρούφες, πολιτικοί σαρδανάπαλοι και εθνικές υποχωρήσεις σε ένα κακόγουστο θέατρο ευρωπαϊκών Λεσχών και εθνικών κυκλωμάτων διαβολής με μόνο σκοπό την εξαθλίωση των Ελλήνων.


Τόσο μίσος, τόση φοβία για ένα λαό που δεν του επιτρέπουν λίγες σταγόνες αξιοπρέπειας. Αιώνιο ραγιαδισμό με προεστούς και δημογέροντες θλιβερούς πατριώτες της πιο απεχθούς εκμετάλλευσης ομοεθνών. Συνταξιούχοι της πείνας, ξενιτεμένα νιάτα, αποσβολωμένοι μεσήλικες υπάλληλοι όλοι ντόπιων κοτζαμπάσηδων και φράγκων τοκογλύφων. Σαν να μην πέρασε μία μέρα από την Τουρκοκρατία που τα πάντα έσκιζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.


Από τον Παπανδρέου στον Σαμαρά και μετά στο Τσίπρα και ξανά στο Σαμαρά χωρίς το Σαμαρά. Ένας αέναος κύκλος υποταγής. Ένας άνδρας να ξεθάψει την Αμφίπολη πουθενά. Ένας λαός να σηκώσει το κεφάλι, να σηκωθεί στα πόδια του να περπατήσει στο διάστημα της ανθρωπότητας, ανήμπορος. Ένα απέραντο "γιατί της προδοσίας".Τι να πεις στα παιδιά της γενιάς του 2040;Tι να εξηγήσεις στα γηρατειά; Την αλλαγή, την επανίδρυση, το πάμε μπροστά, το ξεμπερδεύουμε με το παλιό και πόσα άλλα; Όλα κακόγουστες φάρσες του ίδιου εμπνευστή που σα χέλι γλιστρά και στην επόμενη Κυβέρνηση κάθε φορά για να εξασφαλίσει την υποταγή. Το πνίξιμο κάθε εθνικής ελπίδας.


Ιερά και όσια στην υπηρεσία του εθνικού σκότους. Όλοι οι θεσμοί λαδωμένοι και προστατευόμενοι στην εκτέλεση του καθήκοντος της εθνικής συμφοράς. Ηγήτορες κατώτεροι των περιστάσεων άλαλοι στο βιασμό της πραγματικότητας. Τα μέσα ενημέρωσης ανύπαρκτα, υποταγμένα. Το ισχυρό Έθνος χωρίς λεφτά, η βαθιά πίστη χωρίς ομολογία, οι βαθιές ρίζες χωρίς ύδωρ.


Λίγη ντροπή επιτέλους στην εκπόρνευση της Ελλάδας. Αν το παραδεχτούμε ίσως και το αλλάξουμε, σε κάθε περίπτωση δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα σαν τις σφαίρες που έπεφταν σαν χαλάζι...
Συγχαρητήρια στο "γκιουλενικό" δίδυμο της Ελλάδας. Την υπέταξε όλη. Σχεδόν όλη. Κανείς εδώ δεν τραγουδά, κανένας δεν χορεύει...

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. https://www.facebook.com/metopo/posts/1500481996635611
  Την νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
  Στην ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ., που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
  Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.

  https://www.youtube.com/watch?v=DoCM37o0VtE&feature=em-uploademail

  Αν συνταχθούμε στο ΕΠΑΜ θα διώξουμε τους κατσαπλιάδες και θα ελευθερώσουμε την πατρίδα και τα παιδιά μας. Θα φτιάξουμε επιτέλους την 1η Ελληνική Δημοκρατία, που απο το 1821 χύνουμε αίμα χωρίς να καταφέρουμε να την καμαρώσουμε. Το ΕΠΑΜ δεν έχει ιδεολογικό προσανατολισμό, παρα μόνο το συμφέρον του τόπου και των παιδιών μας.
  Οργανωθείτε. Η πατρίδα σας χρειάζεται. Δεν περισσεύει κανείς.!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]