Μεσα στη Πατριδα μας ρε φιλε,δασκαλεμενοι,με ΦΕΚ,με Νομους,τρυπες για επιδοματα…και εμεις(εγω δηλαδη) χαμπαρι!!

 Εχω την μητερα μου με 90% αναπηρια,περιπου 2 χρονια στο σπιτι και την φροντιζω μονος μου,αφηνοντας ολη μου τη ζωη! 

Το καλοκαιρι πωληθηκε το διαμερισμα πανω απο μενα,το πηρε ενας Αλβανος για το γιο του,που ζει Γερμανια!

Στην οικοδομη μου,οι μισοι ειναι αλλοδαποι και προβλημα δεν ειχα με κανεναν! 

Απ το καλοκαιρι μεχρι τωρα σε τακτα διαστηματα,ερχοντε και βαρανε με κομπρεσερ και τριζει ολη η οικοδομη!

Το τραβανε,αν πχ η ωρα κοινης ησυχιας ειναι 3,το πανε μεχρι 3:15-3:30!

Και μετα ακους μια βαριοπουλα να χτυπανε κατι,μεχρι της 6!

Πιανω αυτο το Αλβανο,το καλοκαιρι και του λεω,οτι η μητερα μου εχει θεματα υγειας,εχει 90% αναπηρια,θα σε παρακαλεσω μη χτυπας εως αργα! Περιορησε λιγο το χρονο που χτυπας,σταματα 2-2:30!

Καλα με ειπε θα το κανω,σε καταλαβαινω!

Μην τον ειδατε τον Παναη!

Παλι τα ιδια! Του το ξαναλεω,2 3 5 φορες!

Στου κουφου την πορτα…!!

Εχει τωρα ενα διμηνο γυρισε απο Γερμανια και ο γιος του! Πιανω και αυτον τον λεω πριν κανα 20 ημερο! Με λεει,φιλε καταλαβαινω,οτι λεει ομως το ΦΕΚ!

Ενοει για ωρες κοινης ησυχιας!!

Να τα ακουμε εμεις που κατι τετοιους τους βοηθουσαμε και τους διναμε τζαμπα σπιτια να μενουν και θελαμε να τους στηριξουμε!

Σημερα παλι μεχρι τις 3:10 βαρουσε κομπρεσερ! Παω πανω,χτυπαω την πορτα,βγαινει ο μπαμπας και γιος και πριν πω τι θελω,αρχισαν να φωναζουν! Πανε στην αστυνομια να ερθουν αυτοι να παμε αυτοφωρο την ωρα που χτυπαω,αη γαμισου μας τα εχει πριξει,θα χτυπαω οσο θελω,κανε μου μηνυση! Οταν ακουω αυτα τους λεω γαμω την Αλβανια σας γαμω και τοτε σηκωνει ο μπαμπας ενα αλφαδι 2 μετρα να με χτυπησει και του κραταει το χερι ο γιος του,ενω τηλεφωνουν και τον αλλο γιο για ενισχυσεις!! Και μαζευοντε 3 ατομα και γω μονος!! 

Εν το μεταξυ μου λεει ο μπαμπας του,να καλεσω την αστυνομια που χτυπαει με κομπρεσερ πχ 3:20 και λεει οτι αν τους καλεσω στις 3:01 θα ερθουν μετα απο μιση μια ωρα,που θα χει σταματησει! Δηλαδη υπολογιζουν το χρονο αντιδρασης του περιπολικου! Για τετοια υποκειμενα μιλαμε!

Πηρα το 100 να ερθει και κατεβαινω κατω στο δρομο!

Κατεβαινουν κι δυο γιοι του!

Και λεει ο ενας γιος στον αλλον,οτι θα με  κανουμε μυνηση για εξυβριση,για βιοπραγια,οτι μπουκαρα μεσα στο σπιτι τους και για ρατσισμο! Ακου ψευτιες οι μπινεδες! Και με τον αντιρατσιατικο λεει,θα με παρουν τα σωβρακα!

Γιατι το ειπε αυτο?

Γιατι οταν βγηκα εξω,βγηκαν  και 2 γειτονες που και αυτοι του καναν παραπονα για θορυβο και για μπαζα μεσα στο πεζοδρομιο και δε σκουπιζουν τα χωματα!

Τοτε ο ενας γιος λεει,ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ,ΖΑΜΠΙΑ,ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?

Τα παιρνω κρανιο και γω και του λεω,σηκω φυγε τραβα στη χωρα σου,που ειναι Παρισι!

Σας δωσαμε φαι και στεγη και βριζετε αυτη τη χωρα!

Και για το λογο αυτο και για το γαμω την Αλβανια σας που ειπα πριν στο μπαμπα του,θελαν να με πανε για ρατσισμο και να παρουν και φραγκα(ετσι ειπαν)!

Λεει ο ενας γιος τον αλλον,παρε ρε μαλακα τηλεφωνο τον ταδε(πρωην βουλευτη και τωρα ο γιος του ασχολειτε με την τοπικη αυτοδιοικηση) να καθαρισει την μπουγαδα!

Κατοπιν καταλαβα οτι του κανανε το σπιτι ανακαινηση και εχουν καλες σχεσεις!

Ηρθε το 100,κατεγραψε το γεγονος,δε γιναν μυνησεις! Και οι αστυνομικοι προσπαθησαν με το φιλοτιμο να τους πουν,ρε παιδια 2:30 και μετα μη χτυπατε και τ απογευμα αρχιστε αντι 5:30 στις 6 και στο κενο αυτο καντε μια εργασια που δεν θελει θορυβο! Ο μπαμπας ειπε οτι συμφωνει,ετσι ελεγε και μενα,αλλα τα ιδια παλι! Αλλα ο γιος ζητουσε να του πουν οι αστυνομικοι τις νομιμες ωρες που μπορουν να χτυπουν και να γκρεμιζουν!

Και σημειοτεον αυτος ο μπαμπας ο Αλβανος ειναι υδραυλικος! Και διπλα η γειτινισσα μου ηθελε να αλλαξει το καλοκαιρι την σωληνα υδρευσεως και ηθελε να τρυπησει εξω απ την εξωπορτα μου,μεσα στο παταρι μου για να βγει στη γειτονισσα και με ρωτησε αν μπορει! Του λεω φυσικα μπορει! Κανει την δουλεια του,πληρωνεται και αφηνει την σκονη απ τις τρυπες πανω στη πορτα και στη πορτα μου μπροστα! Ολα ασπρα απ την σκονη και δε πηρε ενα πανι να σκουπισει την πορτα μου μονο ρε φιλε!!

Απο σημερα εγω προσωπικα σταματω,οτι εδινα σε σισιτεια Εκκλησιας,λεφτα,δουλεια….! Θα συγκεντρωνω το ποσο και θα το δινω σε οικογενειες συγκεκριμενες,ειτε σε ψωνια ειτε σε ρευστο!

Μεσα στη Πατριδα μας ρε φιλε,δασκαλεμενοι,με ΦΕΚ,με Νομους,τρυπες για επιδοματα…και εμεις(εγω δηλαδη) χαμπαρι!!

Γ.Ν

loading...