Ανοιχτή σύγκρουση Μαξίμου-ΣΚΑΪ. Εμπάργκο στο κανάλι από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανοιχτή σύγκρουση με τον ΣΚΑΪ βρίσκεται η κυβέρνηση, στην κορύφωση αντιδράσεων και εκατέρωθεν βολών, για τη διαχείριση και την προβολή της ανείπωτης τραγωδίας των πυρκαγιών.

Με αφορμή όσα είπε ο Τάκης Χατζής σε έκτακτη εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη, περί “καρατομήσεων” των επικεφαλής της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, και σε συνέχεια αρνητικού κλίματος που είχε διαμορφωθεί, για το πώς παρουσίαζαν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι του καναλιού του Ομίλου Αλαφούζου, τις εξελίξεις γύρω από τη φωτιά, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τον σταθμό.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι επιβάλλει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, και οι βουλευτές και τα στελέχη του δεν θα συμμετέχουν εφεξής στις εκπομπές του σταθμού.

Η ανακοίνωση βρήκε στον αέρα τη Σία Κοσιώνη, η οποία αντέδρασε από την πλευρά της, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΚΑΪ υπηρετεί τη δημοσιογραφία και την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών.

loading...

7 thoughts on “Ανοιχτή σύγκρουση Μαξίμου-ΣΚΑΪ. Εμπάργκο στο κανάλι από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Να και μια σωστή απόφαση! Επιτέλους να μην ακούμε τις χίλιες-δυο δικαιολογίες-μαλακίες των σαρσέμηδων. Που για όλα τα προφανή και απίθανα έχουν την δικαιολογία στο τσεπάκι! Ανελλιπώς !

  2. Είμαστε στην ΜΑΔΟΥΡΙΚΗ και στην ΕΡΤΟΓΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ότι δεν μας ευλογεί το καταργούμε , όχι ότι υπάρχει πρόβλημα , αλλά απλά το άγριο ζώο όταν τραυματιστεί και είναι ετοιμοθάνατο γίνεται δέκα φορές ποιο επικίνδυνο από ότι ήταν στα φυσιολογικά του , έτσι και αυτοί όσο βλέπουν ότι μέρα με την μέρα καταρρέουν και δεν υπάρχει δρόμο επιστροφής δημιουργούν για αντιπερισπασμό εντάσεις , καταστάσεις , γεγονότα και σενάρια , αδιαφορώντας για τις συνέπειες που τυχόν υπάρχουν η δημιουργηθούν

  3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ

  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!..ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.

  5. ετσι μπραβο!! να ησυχασουμε απο τα σκατα και αποσκατα του συριζα ανελ !! και που πηγαιναν τι ελεγαν αλλο απο μπουρδες ψεματα και ξερασματα και τωρα που δεν θα ξαναπανε στο ΣΚΑΙ θα ξαναχεστει η εμινε στο γενι τζαμι.

  6. ΤΟ ΣΚΑΪ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

  7. Κακό του κεφαλιού τους.Εμείς θα στηρίξουμε το κανάλι όσο ξεμπροστιάζει τον εχθρό ,την ίδια την κυβέρνηση μας.Εάν ξαναλλάξει πορεία,θα έχει την τύχη της εμετικής ΕΡΤ.

Comments are closed.