Γ. Καμίνης: «Η θρησκευτική λατρεία σε συνθήκες αξιοπρέπειας είναι συνταγματικό δικαίωμα»

Ο δήμαρχος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει το καθήκον της, πράττοντας τα δέοντα» σχετικά με την συνεχιζόμενη κατάληψη του χώρου στον οποίο έχει αποφασιστεί να αναγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος, στον Ελαιώνα.


Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, το μουσουλμανικό τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν, διότι «η θρησκευτική λατρεία σε συνθήκες αξιοπρέπειας, είναι συνταγματικό δικαίωμα, νόμος του κράτους και διεθνής υποχρέωση της χώρας». Σήμερα, όπως τονίζει, λειτουργούν περίπου 200 άτυποι χώροι λατρείας στο λεκανοπέδιο, οι οποίοι, σημειώνει «δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση ασφαλείας». 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΜΙΝΗ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ,Σ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΗ ΤΟ ΤΣΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΝΟΜΙΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]