ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Τα λόγια μίσους και διχόνοιας που ξεστόμισε ο Αντώνης Σαμαράς από την Ξάνθη, στο πλαίσιο παρουσίασης της πλατφόρμας του νέου του κόμματος με το όνομα «Ισχυρή Ελλάδα», δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν απαθή οποιοδήποτε σώφρονα, μετριοπαθή πολιτικό.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε: «η επίσκεψη Ομπάμα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ώστε ο Αμερικανός Πρόεδρος να βεβαιωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απαιτεί αλλαγή πολιτικής για την έξοδο από την κρίση και κυρίως εθνική συνεννόηση για τη διευθέτηση του χρέους και τη μείωση των πλεονασμάτων, που αποτελούν εθνικούς στόχους. Για την επίτευξη αυτών χρειάζεται εθνική συλλογική προσπάθεια».

Θυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως αρχηγός της ΝΔ και πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, είχε παρουσιάσει τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση, που απαιτούσε την εθνική συνεννόηση για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας και τη δημιουργία εθνικών ομάδων διαπραγμάτευσης και εκπόνησης αναπτυξιακού σχεδίου με τη συμμετοχή κοινωνικών εταίρων και των κομμάτων που συντάσσονται με το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας.

Με τη σημερινή του παρέμβαση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στέλνει μία ηχηρή προειδοποίηση στον Αντώνη Σαμαρά, πως τα λόγια διχασμού δεν θα περνάνε αναπάντητα. Ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που η χώρα υποδέχεται τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και πρέπει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας.

Στο ναρκοπέδιο που στήνει ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του, κατά της χώρας, θα βρει σθεναρές αντιστάσεις.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΩΣ,ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΧΑΦ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το αρ@@@δι ξεχναει οτι ανοιξε ο ξεφτυλισμενος τα συνορα και μπουκαραν ολοι οι σκατοαλβανοι απο τις φυλακες της αλβανιας εδω και εκαναν την ελλαδα μπουρδελο ο γκαβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]