Φρίκη: Μητέρα πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα! – Εντοπίστηκε νεκρό Την κατήγγειλε στην αστυνομία ο πατέρας του μωρού

 

Ένα νεκρό μωρό το οποίο πέταξε μέσα στο νερό η ίδια του η μητέρα εντόπισαν χθες βράδυ Κυριακή περαστικοί στο φράγμα του Αλιάκμονα, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Ο πατέρας του μωρού κατάλαβε τι έχει συμβεί και κατήγγειλε τη σύζυγο στην αστυνομία.

Το 11μηνο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικά μέσα η γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα. 

Στο σημείο έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ σήμερα τα ξημερώματα και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

Συμμορίες ανηλίκων βιάζουν, μαχαιρώνουν, ξυλοκοπούν, πατεράδες βιάζουν τα παιδιά τους, μανάδες τα σκοτώνουν, κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην ελληνική κοινωνία (μάλλον σε όλες τις δυτικές κοινωνίες), υπάρχει μία συνολική κατάρρευση, η οποία οφείλεται στην «εξαέρωση» που επέβαλαν οι διεθνιστικοί κύκλοι στις παραδοσιακές αξίες.

Βλέπετε οι αξίες είναι αυτές που βάζουν και τα όρια. Οι άνθρωποι δεν γεννιούνται με όρια, τα αποκτούν. Τους τα επιβάλουν, αλλιώς είμαστε ζούγκλα.

Η ελληνική κοινωνία δείχνει να καταρρέει δίχως να έχει τέλος η κατάντια της και αρχίζει να θυμίζει σκηνές από το «Μίσος» του Μάθιου Κάσοβιτς.

Σε μία συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας αναφέρεται η εξής στιχομυθία: «Η κοινωνία είναι σαν αυτόν που πέφτει από το παράθυρο του πέμπτου ορόφου και σε κάθε όροφο μονολογεί “μέχρι εδώ, όλα καλά” αλλά το πεζοδρόμιο πλησιάζει».

Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ελληνική κοινωνία. Όλοι αυτοϋπνωτισμένοι πείθουν τους εαυτούς τους ότι «όλα πάνε καλά» αλλά το «πεζοδρόμιο» είναι κοντά.

loading...