ΡΟΔΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ !


Ως γνωστό τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε μάρτυρες μιας παρανοϊκής αντίληψης προσεγγίσεως κοινωνικών θεμάτων που καταντούν γελοία στην ώριμη σκέψη ενός μέσου σκεπτόμενου
πολίτη.
Οι καθοδηγούμενες κραυγές ,και οι προειδοποιήσεις για ισλαμοποίηση της πατρίδας απο την φανατικοθρησκευτική δεδομένη' της επικρατούσας, φαντάζουν τόσο λογικές σε μεγάλη μερίδα λαού.
Και ενώ οι κραυγές κι προειδοποιήσεις σέρνουν απο την μύτη κάθε λογής πατριωτικά πουλιά, ξωπίσω ακολουθούν οι προφητείες που έρχονται να επιβεβαιώσουν τα κελεύσματα των ηχηρών νάκαρων της δογματικής παραδοξολογίας.
Αδιαμφισβήτητα δεδομένα που μπορούν να αντικρούσουν τους θρησκευτικούς εκφοβισμούς, και προειδοποιήσεις είναι μερικά απτά παραδείγματα που θα σας παραθέσω απ'την κοινωνία του νησιού μας .
Στην Ρόδο ζούμε περι τις 130.000 Ελληνικές ψυχές, υπάρχουν 5 τζαμιά, απ΄τα οποία τα ένα η δύο λειτουργούν κανονικά τις προβλεπόμενες ημέρες του έτους, βιούν δε ανάμεσα μας περι τις 3.000 μουσουλμάνοι, εναπομείναντες των κάποτε Οθωμανών εισβολέων, κατατάσσονται στον ελληνικό στρατό, συνυπάρχουν αρμονικά ανάμεσα μας χωρίς προβλήματα, και χαίρουν τα ίδια δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, και όλα καλά.
Στό σημείο αυτό θέλω να επισημάνω ότι, στα χρόνια που ζώ στο νησί της Ρόδου, επίσης απο όσο γνωρίζω απο εξιστορήσεις παλαιοτέρων, μετά απο 5 τζαμιά στο νησί δεν είδα η έμαθα ποτέ για Χριστιανό έλληνα η εθνικό της πατρώας θρησκείας να μουσουλαμνοποιείούντε, παρα μόνο κάποιες εξαιρέσεις με Ρωμηές που ασπάστηκαν την θρησκεία των μουσουλμάνων συζύγων τους, και αντίστροφα,, περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα θα έλεγα.

Δεν τουρκέψαμε επειδή έχουμε τζαμιά!!Όσο για τις μαντίλες που κάποιοι κενοί σχολιάζουν αρνητικά το πρόσφατο γεγονός με μαθήτρια που ήταν σημαιοφόρος της τάξης του σχολείου που αρίστευσε, και έφερε μαντήλα, αντι να συγχαρούν αυτό το κορίτσι για τις μαθητικές της επιδόσεις, χλευάζανε, κι' ωρυόντουσαν για την εθνική κατάντια όπως την αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, εγώ πάντως τους προτρέπω να ανοίξουν τα μάτια τους για να δούν την στυγνή πραγματικότητα τριγύρω τους, όπως στις παρελάσεις που σφύζουν με παραδοσιακές στολές με μαντήλα, και να ξεστραβωθούν την κατάντια της οθωμανοΡωμεϊκης παράδοσης που συντηρείται απο την εκκλησία ως δήθεν ελληνική παράδοση.


Αλβανίδες σε παραδοσιακό χορό με τις πατροπαράδοτες εθνικές ενδυμασίες!!!Παραδοσιακή στολή Ρόδου !!!

Προπαγάνδα που συντελείτε χρόνια τώρα ,η οποία προπαγάνδα κατάντησε τον αρχέγονο και Πρωτοπόρο Ελληνισμό σε έναν άσημο Βαλκανικό πληθυσμό!!Σχετική ανάρτησηΒούλγαροι χορεύουν τον παραδοσιακό τους χορό το τραγούδι του
βοσκού. παραδοσιακός βουλγάρικος χορός από το Zlatograd περιοχής Ροδόπης.


Να ξεχάσουμε μήπως τις γιαγιάδες μας που μεγαλωμένες στον χριστιανικό θρησκευτικό κλοιό των εποχών, ζούσαν για όλη τους την ζωή σκεπασμένες φορώντας μαντίλες ολοπρόσωπες, που αν είχαν την τύχη και έπεφταν σε καλούς άντρες τις άφηναν να τις βγάλουν, παρά μόνο να φορούν μαντήλι στις δημόσιες εμφανίσεις τους για να μην κατηγορηθούν απο τις θεούσες ως κοινές, να τα ξεχάσουμε αυτά ;
Θα μπορούσαν το κράτος και τα σχολεία βέβαια να θέσουν κάποιες βασικές αρχές ως προς την ομοιογενή εμφάνιση των παιδιών που παρελαύνουν, απο ότι βλέπουμε όμως ούτε αυτό δεν μπορούν να καταφέρουν, μινάκια, γόβες στιλέτο, αθλητικά υποδήματα, μαντίλες, κακόγουστα ενδύματα,κτλ πλαισιώνουν τις ετήσιες παρελάσεις των εθνικών επετείων,

Και που είστε, σύμφωνα με τα παραπάνω, οι ανεγκέφαλοι υπερ πατριωτάρες της ακροδεξιάς στην απανταχού ελληνική επικράτεια πρέπει να νιώθουν ασφαλείς, δεν διατρέχονται απο κίνδυνο μουσουλμανοποιησης.
Ak:Δεδομένο αντίδοτο στην ψευδοπαράδοση που μας πλασάρουν, είναι η Ελληνική παιδεία- Ελληνική παράδοση - Εθνική θρησκεία - για ομαλή διάβαση του έθνους στους αιώνες που έρχονται.

loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

7 σχόλια :

 1. Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν καταλαβα στις παραδοσιακες μας στολες,τη μαντηλα και το φεσι.Στα αρχαια ελληνικα γλυπτα, ανδρες και γυναικες,δεν αναπαριστωνται με καλυμα κεφαλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε δεν πάτε να χαθείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρθρογράφε, περίμενε να πληθύνουν ακόμα λίγο οι φερετζέδες στο νησί σου (καί τελευταία πληθαίνουν με γοργούς ρυθμούς, με... τις νέες αφίξεις) καί θα σου πώ εγώ τι θα φοράει μετά η κόρη σου καί η γυναίκα σου..., σε ποιά εκκλησία θα πηγαίνεις..., ποιά γλώσσα θα μιλάς.., ποιά σημαία θα χαιρετάς, τι γράμματα θα μαθαίνουν καί τι ονόματα θα έχουν τα εγγόνια σου!.......... Ή αναίσθητος είσαι..., ή... καλοπουλημένος Ραγιάς!...... Κι εγώ σε παρόμοια, (λίγο πιό προχωρημένη...) κοινωνία γεννήθηκα καί ζώ, στην Θράκη, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά αυτό που έρχεται, ή μάλλον αυτό που μας φέρνουν!!!........ Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=bchVNkpxqUg (ο τίτλος του είναι CEDDIN DEDEN..., θα το βρείς στο youtube) Μπορείς να φανταστείς επίσκεψη Έλληνα Αξιωματούχου στην Αδριανούπολη ή στην Σμύρνη να γίνεται υπό τους ήχους του: ''περνάει ο στρατός της Ελλάδος φρουρός'';;!!.......... Ξέρεις, ο ύπνος καί ο θάνατος είναι παρόμοιες (όχι ίδιες) καταστάσεις!..., ο λαός λέει ότι λίγο διαφέρουν!... Ακόμα λίγο αν κοιμηθούμε, ή αν μας κοιμίσουν κάτι σαν κι εσένα, Δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ!... διότι, χωρίς να το καταλάβουμε, θα βρεθούμε στην άλλη κατάσταση, αυτήν του θανάτου!......... Άϊ siktir λοιπόν!.................... ...Ε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακόμα το Ελληνικό ακόμα δεν έχει στεγνώσει, 400 χρόνια δεν σας έφταναν πουλημένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διόρθωση στο σχόλιο 10:01, ... το Ελληνικό αίμα ...

   Διαγραφή
 5. "...υπάρχουν 5 τζαμιά, απ΄τα οποία τα ένα η δύο λειτουργούν κανονικά τις προβλεπόμενες ημέρες του έτους, βιούν δε ανάμεσα μας περι τις 3.000 μουσουλμάνοι, εναπομείναντες των κάποτε Οθωμανών εισβολέων, κατατάσσονται στον ελληνικό στρατό, συνυπάρχουν αρμονικά ανάμεσα μας χωρίς προβλήματα..."

  οι λαθροεισβολεις που εχουν την απαιτηση να τους φτιαξουμε τζαμια εχουν καποια σχεση με αυτα που γραφεις;
  πηγαινουν στον στρατο, πληρωνουν φορους και ζουν ειρηνικα αναμεσα μας;
  οι εναπομειναντες Ελληνες στην Κων/λη τι απεγιναν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπορουν λοιπον τα επομενα hot spot να γινουν στην Ροδο,,μιας και την "γλιτωσε" διακριτικα (ταχα μου Λολω τουριστικης υποδομης ...
  hot Spot λοιπον στην Ροδο που εχουν και τη εμπειρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή