Οι κάτοικοι της Σάμου διαδηλώνουν για το μεταναστευτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή απόγνωσης από την Σάμο: «Σε λίγο οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα είναι περισσότεροι από τους Ελληνες»
ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των κατοίκων της Σάμου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα που πραγματοποιήθηκε
το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρωτεύουσα του νησιού.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και σε αυτό συμμετείχαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του νησιού.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

 1. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΣΑΜΟΣ ΕΙΠΑΜΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φέρτε Σαμιώτες Τό-σκα-το τέρας της πολιτικής. Θα σας σώσει ακαριαίως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η Ελληνική Κοινωνία πλέον, έχει περιέλθει στο έσχατο σημείο της.
  Από εδώ και πέρα, η παράταση του υφιστάμενου καθεστώτος, επιταχύνει την απόλυτη καταστροφή.
  Το Ε.ΠΑ.Μ. από ιδρύσεώς του, ξεκινά από μια αφετηριακή θέση, με βάση την εκτίμηση της κατάστασης και τα δεδομένα της εποχής του...κινήματος αγανακτισμένων των πλατειών, όπου τέθηκαν τα θεμέλια της συγκρότησής του.
  Η εκτίμηση του Μετώπου είναι πως το διαχρονικό σύστημα εξάρτησης της χώρας, οδηγώντας στο σημείο να αποτελεί ένα είδος προτεκτοράτου, έχει μετεξελιχθεί στο παρόν, σε ξεκάθαρο καθεστώς κατοχής.
  Το καθεστώς κατοχής διαφέρει από την αποικία ή το προτεκτοράτο
  στο γεγονός ότι αποτελεί μια προσωρινή κατάσταση και έχει ως στόχο την λεηλασία της χώρας.
  Κατόπιν εγκαταλείπεται ως μια διαλυμένη περιοχή, με...ολοζώντανο παράδειγμα τις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.
  Το Ε.ΠΑ.Μ., με βάση αυτό το δεδομένο και ανεξαρτήτως επιμέρους πολιτικών ιδεολογιών, συγκροτήθηκε με κορυφαίο πρόταγμά του το πατριωτικό καθήκον, το οποίο συνεπάγεται την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την λύτρωση του Ελληνικού Λαού, απ' όλο αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο, πάση θυσία.
  Επομένως επιβάλλεται η πάλη για Ανεξαρτησία, Εθνική Κυριαρχία
  και Δημοκρατία, αναπόσπαστα στοιχεία της μελλοντικής
  προοπτικής της Ελληνικής Κοινωνίας.
  Όμως απαραίτητη προϋπόθεση και το πρώτο βήμα αυτού του Αγώνα ενάντια στον κατακτητή, ο οποίος εν προκειμένω δεν χρησιμοποιεί στρατιωτικά μέσα, είναι η άρνηση του χρέους ως παράνομο και καταχρηστικό, καθώς είναι προϊόν και μέσον άσκησης κατοχής στην Χώρα και αδιανότητο με βάση το διεθνές δίκαιο.
  Επίσης είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από το σύνολο του...μνημονιακού παρασυντάγματος και των εξοντωτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.
  Σημαντικό επίσης είναι να δικασθούν και να τιμωρηθούν όσοι από τους εγχώριους πολιτικούς συνέβαλαν στην κατοχή συμμετέχοντας στο έγκλημα, με την κατηγορία του σφαιτερισμού εξουσίας.
  Οπότε από την στιγμή που καταδικασθούν, πλέον σε διεθνές επίπεδο έχουμε κατοχυρώσει το επιχείρημα πως οι υπογραφές τους που συνετέλεσαν στην εγκληματική εκμετάλλευση της Χώρας, της Ελληνικής Κοινωνίας και του Ελληνικού Λαού, δεν ισχύουν.
  Επιπλέον, εκδίδουμε Εθνικό Νόμισμα ώστε να χρηματοδοτηθεί η Ελληνική οικονομία και να αναπτυχθεί, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί εισόδημα σε όλη την Κοινωνία και η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού να απαλλαχθεί από τα χρέη σε συνδυασμό με την προστασία και ενίσχυση του επαγγελματικού κλάδου, ώστε να επιτευχθεί η αναγκαία ώθηση για μια σοβαρή ανασυγκρότηση.
  Αυτά είναι στοιχεία θεμελίωσης μιας Ανεξάρτητης Χώρας.
  Τέλος, η συγκρότηση Νέου Συντάγματος ώστε να επακαθορίσει ο Ελληνικός Λαός το πολιτειακό και πολιτικό του πλαίσιο και να δημιουργήσει τις ασφαλιστικές εκείνες δικλείδες ώστε να αποφευχθεί στο εξής να καταπατηθούν τα κοινωνικά και πολιτικά του δικαιώματα, όπως συνέβει στο παρελθόν και υφίσταται έως τώρα.
  https://www.facebook.com/metopo/posts/1506591566024654

  Όλοι στα Ειρηνοδικεία Πανελλαδικώς
  Κάθε Τετάρτη, 15:30 - 17:00
  Καμιά ιδιοκτησία - σπίτι, στα χέρια κράτους - τραπεζίτη !!!
  «Πολιτικοί Διάλογοι» με τον δημοσιογράφο Απόστολο Ρόσσιο. Σχολιάζει και αναλύει την επικαιρότητα ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤopen 106.7 FM την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016.

  Στην χθεσινη εκπομπή:
  • αναφορά στα προτάγματα του ΕΠΑΜ
  • σχολιασμό του προϋπολογισμού 2017
  • ανάλυση και αναφορά στο Δημόσιο Χρέος της χώρας
  • ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και τρόποι αντιμετώπισης
  Στην εκπομπή παρεμβαίνουν τηλεφωνικά, ο ιατρός-νευρολόγος,
  μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, η δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και μέλος της Ειτροπής Νομικής Αλληλεγγύης (Ε.Ν.Α.) του Ε.ΠΑ.Μ. Ευαγγελία Χαραλάμπους και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, δικηγόρος, παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ, πρ. Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αθλητικού Δικαίου (IASL) και του ΕΚΕΑΔ, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

  https://www.youtube.com/watch?v=X1QVQxPpeSc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ?

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..

   ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…
   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..
   ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

   ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΥΓ
   ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ 65ΡΑ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....

   ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....!!!!

   Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ,ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΑΥΡΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ..

   ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ??
   ΠΑΡΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..

   ΣΚΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ??
   ΚΑΨΙΜΟ ΟΧΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.

   ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ??
   ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

   ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ??

   Διαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΣΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ..

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ,ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ...

   ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ...

   ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΠΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ" ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ???...ΕΙΝΑΙ??

   Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ...

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ...

   Διαγραφή
  5. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;
   ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΩ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.

   Διαγραφή
  6. ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΥΛΗ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕΧΠΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΙΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΥΠΟΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΘΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????
   Ή ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ??????
   ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΟΑ ΒΙΤΣΙΟΖΑ, Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ...

   Διαγραφή
  8. ΜΠΑΤΗΡΟΥΛΗ ΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΕΝΑ ...ΚΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΛΕΩ, ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ Η ΤΑΠΕΙΩΣΗ, Η ΞΕΥΤΙΛΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΑΓΕΝΕ ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ME IQ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΑ

   Διαγραφή
  9. ΡΕ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΞΕΚΟΥΤΗ ΣΟΡΟ?ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ 12ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

   Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΣΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ!ΓΙΔΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΖΩΑ!ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΑΝ ΚΙ'ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΟΡΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ!

   Διαγραφή
 5. Η Πατρίδα μας ανήκει,
  Δημοκρατική Πατριωτική εξουσία τώρα !!!
  24 Νοεμβρίου 2016
  ________________________________
  Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει ομιλία με θέμα: "Η Πατρίδα μας ανήκει - Δημοκρατική Πατριωτική εξουσία τώρα!".
  Ομιλητές:
  Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
  Δημήτρης Κυπριώτης, Οργανωτικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
  Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, ώρα 6:00 μμ
  Κέντρο "Κέντια"
  1ο χλμ. Καρδίτσας - Αθηνών
  http://www.epamhellas.gr/wp-content/upload/2016/11/afisa-karditsa.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]