Ανοίγουν τα στόματα: “Με εκβίασαν να κάνω το εμβόλι()… Μου έκαναν μπούλινγκ και με εξαθλίωσαν οικονομικά και υπέκυψα… Από τότε άρχισαν τα προβλήματα στην υγεία μου”

 

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ένας συνάνθρωπός μας, ο οποίος υπό το βάρος του κοινωνικού και οικονομικού εξαναγκασμού, υποχρεώθηκε να κάνει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα σχεδόν άμεσα να εμφανίσει παρενέργειες στον οργανισμό του οι οποίες όχι μόνο τον ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα, αλλά μέρα με τη μέρα, επιδεινώνουν την κατάστασή του.

Ο κ. Δημήτρης (σσ. προτίμησε να μην αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα), μιλώντας στην εκπομπή «Δια Πυρός» του Νίκου Κυριακάκη, ανέφερε ότι εδώ και έναν χρόνο, από τη στιγμή που έκανε τα εμβόλια, αντιμετωπίζει πόνους στα κόκκαλα, έχοντας φτάσει στο σημείο πλέον να μην μπορεί να δουλέψει αν δεν πιει κάποια παυσίπονα.

Μετά από μια σειρά εξετάσεων και αφού ο ίδιος ο γιατρός του είπε ότι για την κατάσταση του οφείλονται τα εμβόλια, τονίζει πως μέσα σε λίγους μήνες έχει πιει τόσα παυσίπονα, όσα δεν έχει πιει μια ολόκληρη ζωή, όντας υγιής και μην αντιμετωπίζοντας ποτέ κάποιο σοβαρό οργανικό πρόβλημα.

Βλέποντας την αλλοίωση και το κακό που του έχουν κάνει στο ίδιο του το σώμα, απευθύνει έκκληση σε όποιον ειδικό γνωρίζει κάποιον τρόπο που «δεν θα με κάνει καλά, αλλά να μου δώσει κάτι για να μην πονάω άλλο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο πόνος εμφανίστηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα που εμβολιάστηκα, όμως μου ήταν πως είναι κάτι το φυσιολογικό και πως θα περάσει γρήγορα. Όχι μόνο δεν πέρασαν, αλλά επεκτάθηκαν σε όλο μου το σώμα, έχω πάθει σοβαρή ζημιά, σε σημείο που δεν μπορώ να δουλέψω», τονίζει ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως έκανε το εμβόλιο καθαρά για οικονομικούς λόγους.

«Είμαι στην Αθήνα και η ζωή εδώ είναι δαπανηρή, έχω οικογένεια, παιδιά, υποχρεώσεις και το έκανα από την πίεση που υπήρχε, ότι αν δεν κάνω το εμβόλιο, δεν θα μπορώ να είμαι στο μαγαζί, δεν θα μπορώ να είμαι σε επαφή με τον πελάτη και επειδή οικονομικά δεν έβγαινα για να κάνω τα σελφ τεστ συνέχεια, έκανα τα εμβόλια. Όλα τα έξοδα μου χοντρικά είναι 1.500 ευρώ, χωρίς φαγητό, χωρίς κάτι άλλο, εκεί ακριβώς πάτησε το κράτος.»

Γνωρίζω και άλλους ανθρώπους που έχουν προβλήματα και δεν τα λένε γιατί είναι έτσι η φύση της δουλειάς τους, γιατί έχουν ανάγκη την δουλειά τους, γιατί είμαστε μια κοινωνία που υπάρχει το bullying εναντίον των ανθρώπων που δεν εμβολιάζονται. Αν δεν υπήρχε ο εκβιασμός, μόνο το 10% θα εμβολιαζόταν».

Κλείνοντας, ο ίδιος τόνισε πως «ότι είναι να πάθω, ας το πάθω, το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω, είναι το ότι έβαλα τα ίδια του μου τα παιδιά στη διαδικασία να εμβολιαστούν»…

karditsastakra.com

https://katohika.gr

loading...