Την ώρα που ο Μέσι φωτογραφίζεται με τράγους, ο Ρονάλντο πήγε με σκουλαρίκι ΣΤΑΥΡΟ μπροστά στους Άραβες – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Αλ Νασρ στο πλαίσιο της παρουσίασής του και αποκάλυψε ότι είχε πολλές προτάσεις από την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη, όμως προτίμησε την πρόκληση των Σαουδαράβων.

Το απόγευμα ο 37χρονος επιθετικός βρέθηκε στο γήπεδο της νέας ομάδας του και αρχικά στην κατάμεστη από δημοσιογράφους αίθουσα Τύπου, όπου έκανε δηλώσεις.

«Αισθάνομαι καλά εδώ. Είμαι περήφανος. Για μένα είναι μια τεράστια ευκαιρία, όχι μόνο ποδοσφαιρική, αλλά και για να αλλάξω τη νοοτροπία της νέας γενιάς. Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά και από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν. Για μένα είναι ωραία πρόκληση. Ξέρω τι θέλω. Είναι πρόκληση για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό. Θέλω να δείξω μια διαφορετική οπτική της χώρας και του συλλόγου μου».

“Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος. Για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Γνωρίζω ότι η λίγκα είναι ανταγωνιστική. Είδα πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ο προπονητής να θέλει να παίξω και να με βάλει. Είμαι ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ καλά που είμαι εδώ. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη, θέλω να κάνω το ίδιο κι εδώ. Η ευκαιρία είναι μοναδική, εγώ είμαι μοναδικός, οπότε όλα είναι φυσιολογικά. Ήρθα για να νικήσω, να παίξω, να απολαύσω και να είμαι μέρος της επιτυχίας της χώρας”.

Όσο για τον προπονητή του, Ρουντί Γκαρσιά, είπε: “Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, ένας θρύλος. Είμαι βέβαιος ότι για το πρωτάθλημα και τη χώρα είναι φανταστικό που ήρθε να παίξω για εμάς. Έχω δει στην καριέρα μου σπουδαίους παίκτες όπως ο Ρονάλντο και γνωρίζω ότι είναι οι πιο εύκολοι να τους προπονήσεις, αφού θα πούμε λίγα πράγματα και θα είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι τι θα γίνει στο γήπεδο”.

Σε δύο περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη συνέντευξη Τύπου άρχισαν να φωνάζουν “siu” και αποθέωσαν τον Ρονάλντο κατά την αποχώρησή του.

Το «φαινόμενο» φόρεσε σταυρό σκουλαρίκι και εμφανίστηκε με αυτό στο μουσουλμανικό κοινό που τον αποθέωσε…

Εδώ το βίντεο από την αποθέωση:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

loading...