Εκβιάζουν: ”Στις εκλογές θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς”

 Σχέδιο αποσταθεροποίησης στη Θράκη:Τα ”όργανα” της Άγκυρας θέτουν ζήτημα ”τουρκικής” μειονότητας στην ΕΕ! – 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια *  

”Ακρωτηριασμό” και αποσταθεροποίηση επιδιώκουν τα ”όργανα” της Άγκυρας στη Θράκη! Αναλυτικά τι αναφέρουν:

”Αυτό που δεν κάνουν οι πολιτικοί στη Δυτική Θράκη από φόβο, το κάνουν με θάρρος και αποφασιστικότητα στην καρδιά της Ευρώπης

”Για άλλη μια φορά η ABTTF ετοιμάζεται να κάνει με τόλμη χωρίς δισταγμό αυτό που δεν έκαναν από φόβο οι πολιτικοί στη Δυτική Θράκη. Επιδιώκει τα δικαιώματα και το δίκαιο της μειοψηφίας!

Η ”Ευρωπαϊκή Τουρκική Ομοσπονδία Δυτικής Θράκης (ABTTF)” πραγματοποιεί εκπαιδευτική επίσκεψη στο Στρασβούργο παράλληλα με τη Φθινοπωρινή Τακτική Σύνοδο της PACE που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 και 14 Οκτωβρίου 2022.

Η αντιπροσωπεία της ABTTF θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ”Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης” κατά τις συναντήσεις με στελέχη του Συμβουλίου της Ευρώπης, διπλωμάτες και βουλευτές.

Στη Δυτική Θράκη, ειδικά σε μια εποχή που οι πολιτικοί δεν άνοιξαν το στόμα τους κατά της Αθήνας για τα θεμελιώδη προβλήματα της ”Τουρκικής Μειονότητας” (τα τελευταία χρόνια), τα σταθερά βήματαα της ”Τουρκικής Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκής Δυτικής Θράκης” αναστάτωσαν σοβαρά την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα, δίνεται η ευκαιρία στους Ευρωπαίους να γνωρίσουν τα προβλήματα της Μειονότητας.

Αν και οι ντόπιοι πολιτικοί μας εργάζονται για αυτή τη μειονότητα, πρέπει πρώτα να χτυπήσουν τις πόρτες της Αθήνας, να πάνε στην Αθήνα αυτοπροσώπως, στο κέντρο των λύσεων.

Τι κάνουν λοιπόν; Θέλουν ψήφους από τους ”Τούρκους” της Δυτικής Θράκης, αλλά τι κάνουν σε αντάλλαγμα;

Τι γίνεται με τα νέα σχολεία; Αγροτικές επιδοτήσεις; Νηπιαγωγεία;

Οι άνθρωποι στη Δυτική Θράκη διχάστηκαν μεταξύ τους εξαιτίας των απειλών και των ιδιοτροπιών κάποιου! Ας συνέλθουμε, το τρένο πέρασε και από αυτόν τον σταθμό! Κοιτάξαμε πίσω. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος.”

https://directus.gr

loading...