Θ.Βασιλακόπουλος: Είναι η ευκαιρία μας τώρα που ακόμα ο καιρός είναι ζεστός, να κάνουμε το σωστό βήμα και να πάμε να εμβολιαστούμε».

Ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε σε συνέντευξη του για την κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα όπου δεν του αρέσει να είναι τόσο λίγοι θάνατοι στην χώρα και κατέληξε με την ανάγκη εμβολιασμού (πάλι).

Πιστός στα όσα μας έχει μάθει υποστήριξε μόνος του ότι τα επικαιροποιημένα εμβόλια κατά του κορωνοϊού προσφέρουν προστασία και από τη νέα υποπαραλλαγή του ιού ενώ γνωρίζει ότι έχουν γίνει μόνο εργαστηριακές δοκιμές καθώς και ότι ακόμα δεν ξέρουμε αν κάνει σοβαρή νόσο.

Με δυο λόγια θέλει… προληπτικό εμβολιασμό με ακόμα μία δόση γιατί μαντεύει ότι δουλεύουν. Πειράματα θέλει άραγε; Υπάλληλος των Bigfarma είναι και καλοπληρωμενος μάλιστα, την δουλειά του κάνει.

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους που πρέπει να πατώσει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές είναι ο Βασιλακόπουλος.

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) βρίσκουν τώρα ότι η πλειοψηφία των ενηλίκων που πεθαίνουν από COVID-19 είναι εμβολιασμένοι πλήρως ή ενισχυμένοι.

Βασιλοβλακόμπουλε ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟΎΣ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΊΤΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΈΟΥΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΙΣΧΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΙΜΟ ΙΑΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΗΛΕΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ ΝΟΣΟΓόΝΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΙ ΗΛΙΚΊΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ….

ΜΆΖΕΨΕ ΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ …ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ….ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ

loading...