ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) είναι ο ανώτατος διοικητικός οργανισμός για την καλαθοσφαίριση στην Ελλάδα. Κάτω από την επιμέλειά της βρίσκονται τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά και οι εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών των διαφόρων ηλικιών.

“Ισόβιος” Πρόεδρός της ο Γεώργιος Βασιλακόπουλος. Ο άνθρωπος που επιβιώνει με όλες τις πολιτικές καταστάσεις. Ο άνθρωπος που είναι γαντζωμένος στην προεδρική καρέκλα και δεν την εγκαταλείπει ποτέ και με τίποτα.

Παρ΄ ότι οι εκλογές στην Ομοσπονδία έχουν περάσει από σαράντα κύματα και το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 4 Ιουνίου 2021 αποφάσιζε πως δεν κρίνεται αναγκαία η αλλαγή της προσωρινής διοίκησης, με Πρόεδρό της τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, εν τούτοις τελικά ανακοινώθηκαν οι εκλογές  για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου (11:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ωστόσο ο πολιτικός Γιώργος Βασιλακόπουλος, λίγο πριν αποκαθηλωθεί από τον θρόνο του, φρόντισε να ταυτιστεί για άλλη μια φορά με την Εξουσία.

Έτσι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απευθυνόμενη προς τις αθλητικές Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές υπερθεμάτισε υπέρ της κυβερνητικής απόφασης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, εξαναγκάζοντας πολλούς αθλητές, προπονητές και άλλους, που δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο να συρθούν διά ροπάλου στον εμβολιασμό!    

Στερώντας τους τα ανθρώπινα καθώς και τα δημοκρατικά και συνταγματικά τους δικαιώματα! Επιβάλλοντάς τους τον εμβολιασμό και θυμίζοντας σε όλους άλλες καταδικασμένες από την ανθρωπότητα εποχές!

Παρακάτω θα διαβάσετε την σκληρή, απάνθρωπη και αντιδημοκρατική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας γνωρίζουμε, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ότι όλοι οι αθλητές/τριες, προπονητές, γυμναστές και παράγοντες των σωματείων πρέπει να κατανοήσουν την ανάγκη του εμβολιασμού κατά του covid19, προκειμένου να διασφαλιστεί η προσωπική τους υγεία, η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων καθώς και για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ευρύτερης μετάδοσής του.

Η συγκεκριμένη αυτή υποχρέωση θα πρέπει να γνωστοποιηθεί άμεσα προς τα αθλητικά σωματεία της Ένωσής σας.»!             

Σημείωση: Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα (Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021)

loading...