Η στάση των Αρχαίων Ελλήνων έναντι των προδοτών

Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους,
καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα. Κι αν εμβαθύνουμε στο γεγονός, ότι όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη, πόσο συντριπτική ήταν η ποινή πού τους επιβαλλόταν.
Με την προδοσία στην αρχαία Ελλάδα προσβαλλόταν, ανίερα κι ανεπανόρθωτα, η βαθύτατη ηθική αντίληψη για την πολιτειακή ευδαιμονία και σταθερότητα. Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση. Έτσι, ό προδότης δεν είχε θέση ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατο. Δεν τον θεωρούσαν ούτε και τυπικά ούτε «κατ' ανοχήν» άνθρωπο, παρά κάτι σαν απαίσια τερατικό για την ιερή παράδοση κι αφάνταστα επικίνδυνο για τις ομαλές σχέσεις της πολιτείας. Κι έπρεπε, φυσικά, όχι μόνο να χαθεί, άλλα κι η εφιαλτική μνήμη του να γίνεται πάντα αντικείμενο «μαύρης κατάρας». Έπρεπε, με το «κατακουρέλιασμα της «βρωμερής» υπόστασης του», να θεωρηθεί χτυπητό «παράδειγμα προς αποφυγήν».
Το ηρωικό ελληνικό έπος δέχεται για τον προδότη την ταφή, κι ο αθηναϊκός νόμος, κατά την ιστορική περίοδο, πρόβλεπε πέταμα των εκτελεσμένων προδοτών μακριά από την πολιτεία. Η καλλιεργημένη φαντασία των Αθηναίων διαμόρφωνε πολύ παραστατικούς τους μύθους για την περιφρόνηση πού έδειχναν οι πρόγονοι στους προδότες. Ο Δημοσθένης (18, 204) αναφέρει πώς οι Αθηναίοι κάποιον Κυρσίλο, πού δέχτηκε να υποκύψει στις επιταγές του Ξέρξη, τον σκότωσαν με λιθοβολισμό, κι οι γυναίκες έκαμαν το ίδιο στη σύζυγο του. Οι Αρκάδες, κατά τον Παυσανία (4, 22, 4), σκότωσαν, επίσης με πέτρες, τον Αριστοκράτη και τον έβγαλαν έξω από τα σύνορα αφήνοντας τον άταφο, επειδή πρόδωσε τα μυστικά τους στους Σπαρτιάτες. Έχουμε, ακόμα, και τη διήγηση του Λυκούργου (112, 115), όπου κι αυτοί, πού υπερασπίστηκαν τον προδότη και φίλο των Σπαρτιατών ολιγαρχικό Φρύνιχο, κηρύχτηκαν ένοχοι, θανατώθηκαν, και τα οστά τους, όπως και του Φρύνιχου, πετάχτηκαν έξω από την Αττική, ενώ εκείνοι, πού σκότωσαν τον προδότη, αθωώθηκαν, και κρίθηκε πώς άδικα φυλακίστηκαν.
Με αφορμή τη σκληρότατη τιμωρία του Φρύνιχου, έγινε ψήφισμα (Λυκούργος, 112, 115), όπου καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών, κι αν, ακόμα, οι προδότες εκτελέστηκαν, κι αν τα πτώματα τους πετάχτηκαν μακριά από την πολιτεία, κι αν, τέλος, πέρασε καιρός πολύς από την προδοσία τους. Έτσι, οι υπερασπιστές των προδοτών εξισώθηκαν με τους προδότες, αφού δεν δίστασαν να δικαιολογήσουν, βρίσκοντας ελαφρυντικά ή προσπαθώντας ν' αμφισβητήσουν την πράξη τους (των προδοτών), ασεβώντας στα ιερά κι όσια της πολιτείας. Τους θεωρούσαν κι' επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας». Τέτοιες περιπτώσεις προδοτών έχουμε πάμπολλες, πού, αφού θάφτηκαν, ξεθάφτηκαν κατόπι και τα οστά τους πετάχτηκαν, γιατί ήταν ένοχοι στο «Κυλώνιον άγος» (Θουκυδίδης, 1, 126, 127).

ΚΑΙΑΔΑΣ
Στους Αθηναίους ίσχυε ο νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους Προδότες, πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική. Το ίδιο, σύμφωνα μ' αυτόν τον νόμο, ίσχυε για τους κλέφτες και τους ιερόσυλους., (Ξενοφ.», Ελληνικά» 1, 7, 22), Υπερείδης «'Υπέρ Λυκ.», 16 κλπ.). Ο νόμος εφαρμόστηκε και στην περίοδο του Θεμιστοκλή (Θουκυδ. 1, 138, 6) και κατά το ψήφισμα στην περίοδο του Αρχιπτόλεμου κι Αντιφώντα, πού μνημονεύονται κατά τον βίο των δέκα ρητόρων, μετά την κατάλυση των τετρακοσίων (Πλούταρχ. «Ηθικά», 834α). Οι γειτονικές πόλεις φρόντιζαν, από υποχρέωση ηθική βασικά, μα και για να είναι συνεπείς με την παράδοση, να θάβουν τα πεταμένα εκεί κοντά πτώματα των προδοτών. Στο « Ανθολόγιο» του Στοβαίου (40, 8) ιστορείται από τον Πυθαγόρειο Τέλητα η περίπτωση Αττικών φυγάδων προδοτών, πού κι όταν, υστέρα από χρόνια, πέθαναν σε ξένο έδαφος όπου είχαν καταφύγει, θάφτηκαν δίχως τυπικές τιμές. Μαζί μ' αυτούς είναι ο Νικόφημος κι ο Αριστοφάνης (όχι ο κωμωδιογράφος, βέβαια). Ο Θεόπομπος διηγείται πώς οι Αθηναίοι στη Σάμο, αφού έραψαν σε σακκί τον προδότη Λεύκιπο, τόν έριξαν στη θάλασσα. Το βάραθρο απ' όπου έριχναν τους προδότες και πού βρισκόταν κοντά στον Δήμο των Κειριαδών, ήταν κι ο τάφος τους. Γνωρίζουμε πώς ο τόπος ατιμωτικής εκτέλεσης στη Σπάρτη ονομαζόταν Καιάδας. Και στον Καιάδα πέταξαν οι Σπαρτιάτες το πτώμα του προδότη βασιλιά τους Παυσανία, πού τον «έκτισαν» στο ναό της Χαλκιοίκου Αθηνάς, όπου κατέφυγε, για να πεθάνει από πείνα και δίψα. Την πρώτη πέτρα — όπως επίσης γνωρίζουμε — για το κτίσιμο την έβαλε η μητέρα του προδότη. Μα το μαντείο των Δελφών, επιδιώκοντας την ημέρωση των ηθών, υπέδειξε αργότερα, την ταφή του εκεί πού πέθανε. Και τον έθαψαν κοντά στο ναό (Θουκυδ. 1, 134, 4). Ο Ισχυρισμός του Επιτιμίδη, πού στηρίζεται πάνω σε σχετική παρατήρηση του Αιλιανού, πως το πτώμα του Παυσανία πετάχτηκε κι αυτό έξω από τα σύνορα, δε φαίνεται βάσιμος, αφού έχουμε την αυθεντικότερη πληροφορία του Θουκυδίδη. Άλλος σοβαρός λόγος για τη σκληρότατη τιμωρία των προδοτών ήταν και τ' ότι, με την πράξη τους, ασεβούσαν προς τα ιερά της πολιτείας. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα λέγει σχετικά ο Λυκούργος (1, 17, 26, 150).
Οι πρώτες τάσεις, στην αττική περίοδο, γι' αλλαγή του τρόπου «ηθικής εκτέλεσης», δηλαδή ν' αφήνουν άταφους νεκρούς, πού καθιερώθηκε στα ηρωικά χρόνια, διαμορφώθηκαν όταν άρχισε να επικρατεί ή προοδευτική αντίληψη για την «υγιεινή καθαριότητα». Το βλέπουμε αυτό και στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Η αντίληψη τούτη είναι ότι, με τους άταφους, «βρωμίζει το έδαφος όπου βρίσκονται, και με την αποφορά πού βγάζουν, μπορούσε να βεβηλωθεί η ιεροπραξία της θυσίας». Από δώ πηγάζει η «βιασύνη να εξασφαλίζεται η χώρα από τους κινδύνους πού απειλούν οι άταφοι νεκροί». Κι η τέτοια βιασύνη δημιούργησε το έθιμο να πετούν μακριά, έξω από τα σύνορα, τα πτώματα των προδοτών. Έπειτα, η ιδέα για την απαραβίαστη Ιερότητα της «πατρικής γης» ενισχυόταν περισσότερο με τη βεβαιότητα, ότι οι νεκροί θα ταφούν από τους ξένους. Πολύ απασχόλησε, ακόμα, τους σύγχρονους με τον Ευριπίδη και τον Σοφοκλή το ζήτημα, αν ο θάνατος εξαγνίζει το έγκλημα και κατοχυρώνει το δίκιο των ένοχων νεκρών. Ο μεγάλος σεβασμός στους νεκρούς έγινε αφορμή να παθαίνονται οδυνηρά οι Αθηναίοι της αττικής περιόδου από τις σκληρότητες για τα πτώματα, ειδικά των προδοτών πατριωτών τους. Μα έχουμε κι απόψεις νεότερες από την ακμή της τραγωδίας, όπως τις αδέκαστες υποδείξεις του Πλάτωνα για το πέταμα των ένοχων νεκρών («Νόμοι», 9, 885α, 87οε, 873(1, 874(1, ΙΟ,' 909 α-ο,-12, 960ά).
Οι ρήτορες δεν έπαυαν να θυμίζουν, εκείνη την εποχή, στους δικαστές τον όρκο τους και να τους διδάσκουν, πώς από την αυστηρή εκπλήρωση του καθήκοντος εξαρτάται κι η δική τους εσωτερική ευδαιμονία. Ο Δημοσθένης, στο προοίμιο του λόγου του «Περί στεφάνου» (1.8), τονίζει ότι ή τέλεια αμεροληψία συντελεί στην εξύψωση του «φρονήματος της δικαιοσύνης» κι εξασφαλίζει την αυστηρότητα εφαρμογής των πολιτειακών άρχων. Ό Αισχίνης υποστηρίζει, πώς ο επίορκος δικαστής αυτοαναιρεί τη δικαιοσύνη πού υπηρετεί και δίνει την ψήφο του σ' άλλον (3, 233). Η άδικη αθώωση ή η δικαστική επιείκεια χαρακτηρίζονται από τον Δείναρχο περιφρόνηση των θείων νόμων. Ο Λυκούργος πιστεύει, ότι ο δικαστής, αν και ψηφίζει μυστικά, ωστόσο ενεργεί ολοφάνερα μπροστά στους θεούς (Λυκ. «κατά Νεαίρας», 146, 126). Γι' αυτό η δίκαιη ψήφος ονομάστηκε «ευσεβής», όχι μόνο από το Δείναρχο (12, 20) και τον Δημοσθένη (18, 126, 19, 312), μα κι από τον Ευριπίδη (Ορέστεια» 1651, «Ηλέκτρα» 1262). Με πολλή ευγλωττία τέτοιες νουθεσίες απευθύνονται προς τη συνείδηση των δικαστών στους λόγους του Αντιφώντα, όταν μπαίνει ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον δικαζόμενο (2. δ, 11 3β, 11 κλπ.) Σχετικά μ' αυτά ο Αισχίνης υποδείχνει πώς για να μειωθούν οι βαριές ευθύνες των δικαστών όφειλε εκείνος πού νικούσε στην ψηφοφορία να εξορκίζεται (2, 87, 88).

ΗΛΙΑΙΑ

Η αττική δημοκρατία είχε λάβει αυστηρά μέτρα ενάντια στους δικαστές πού δωροδοκούνταν. Ανάθεσε τη δικαστική εξουσία στην Ηλιαία, απόφευγε, με κάθε τρόπο, να ορίζει δικαστές για κάθε δίκη και φρόντιζε να τους εκλέγει με κλήρο.
Έκτος από τους ψευδομάρτυρες, πού δρούσαν οργανωμένα τότε κι εκβίαζαν συχνά την απόφαση του δικαστηρίου («Προς Άφοβον» του Δημοσθένη, 59), υπάρχουν κι αρκετές περιπτώσεις αξιόπιστων μαρτύρων πού τους πρότειναν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι από αυτοσεβασμό. Είναι ονομαστές οι φράσεις «αττικός μάρτυς» κι «αττική πίστις» («Παροιμιογράφος, Ι, 209, 215). Τέτοια τεκμήρια βρίσκουμε στον «Γοργία» (471e) και στον «Ευρυξία» (389d) του Πλάτωνα, στο λόγο «Περί χορευτού» (23) του Αντιφώντα κ.ά.
Την ίδια σκληρή τύχη είχαν κι οι εγκληματίες, οι Ιερόσυλοι, οι αυτόχειρες κι όσοι πάθαιναν ηλεκτροπληξία. Τους τελευταίους δεν τους έθαβαν, γιατί θεωρούνταν τιμωρημένοι από τους θεούς.
Καμιά περίπτωση καταδίκης γι' αυτοδικία σε βάρος προδοτών δεν αναφέρουν τ' αρχαία κείμενα. Και τέτοιες αυτοδικίες, «ανεπίσημες» οι περισσότερες, δεν έχουμε λίγες. Μ' αυτές δείχνεται, βέβαια, το ασυγκράτητο μίσος ενάντια στους προδότες κι ή έλλειψη ψύχραιμης αναμονής για τη δίκη τους από τα δικαστήρια. Μα κι ή απαλλαγή όσων αυτοδίκησαν αποτελεί χαρακτηριστική ένδειξη σιωπηρής επιβράβευσης της πράξης τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΧΤΣΟΓΛΟΥ

Από το άρθρο του
Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΚΑΙ Η ΑΝΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
"Φιλολογικη Πρωτοχρονια"

boraeinai
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

28 σχόλια :

 1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!

  ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΧΡΙΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...

  ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ...
  ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

  https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ ΟΛΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..!!!

  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ...!!!!
  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ!ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ "ΠΡΙΝΓΚΙΨ"????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΟΥΤΕ 5 ΣΩΒΡΑΚΩΦΑΝΕΛΕΣ ΔΕΝΕΧΕΙ ΝΑΛΑΞΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΨΩΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝΕ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝΕ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΝΑ ΤΑΚΟΥΕΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ
   [ΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΕΝΗΣ??? ΕΤΣΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

   Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ 50ΕΥΡΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

   Διαγραφή
  3. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ,ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΟΥΤΕ 15 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
   ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, "ΑΜΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ"???

   ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-κ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ...
   http://www.protothema.gr/greece/article/607753/artemis-sorras-o-kroisos-pou-tha-mas-plirosei-tous-forous-/

   Διαγραφή
  4. τους πήρανε χαμπάρι τι απατεώνες και λαμόγια είναι, στο Σύνταγμα δεν πάτησε κανένας σαν τις γλάστρες ήταν εκεί τα βλήματα, πάνε για κλείσιμο τα μαγαζιά τους, ούτε οι μπαταξήδες δεν τους εμπιστεύονται πιά, τζάμπα γράφει ο φλούφλης εδώ θεωρείες, χι χι χι χι χι χι χι

   Διαγραφή
  5. ούτε ένα δολάριο δεν έχουν στην τσέπη τους τα λαμόγια, μεγάλοι απατεώνες τελικά

   Διαγραφή
  6. ΖΖΖΖΖΙΙΙΤΤΤ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΥΓΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΣΑΑΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΖΥΜΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ...ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥ 1.45 ΒΟΥΔΟΜΟΡΦΟ ΓΙΟΥΦΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ΕΝΑ ΠΟΡΔΟΧΕΣΜΑ ΚΥΤΤΑΞΤΕ !!!!!

   Διαγραφή
  7. ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ Η ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΗΡΑΘΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙ??
   ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ ΤΕΛΗ??

   ΜΑ "ΜΙΑ" ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,"ΜΙΑ" ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

   ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΠΕΡΑ 100 ΦΟΡΕΣ..!!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

   ******ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ*******

   Διαγραφή
 3. «Υβρίδια», «ζώα» και «καθάρματα»
  Αρτέμης Σώρρας: ένας ακροδεξιός απατεώνας
  αποκάλεσε ο Αρτέμης Σώρρας τα άτομα με αναπηρία που «τολμούν» να συμμετέχουν στους παραολυμπιακούς αγώνες[1]

  «Τα υβρίδια, αυτά τα ζώα, φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς;»

  λέει στη συνέντευξή του, ενώ διαχώρισε τους ανθρώπους σε «ανάπηρους» και «κανονικούς».Ποιος είναι αυτός ο τύπος

  Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί και γιατί να ασχοληθούμε με έναν ακόμη τύπο που ζέχνει ρατσισμό και απανθρωπιά με αφορμή την διοργάνωση των Παραολυμπιακών αγώνων στο Ρίο.

  Ο βασικός λόγος είναι γιατί αυτός ο τύπος εδώ και 4 χρόνια έχει εμφανιστεί δημόσια στα πολιτικά πράγματα σαν ο σωτήρας της Ελλάδας που θα μας απαλλάξει από το δημόσιο χρέος. Στις 2 πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανίζεται να έχει μαζέψει 500 (σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)[2] ή 700 (σύμφωνα με το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ) άτομα σε πολιτική εκδήλωση στις 26 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και 300 άτομα στις 27 Αυγούστου σε παγανιστικού τύπου τελετή μέσα στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας[3].

  Έχει ιδρύσει την μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις», η οποία διαθέτει πάνω από 170 γραφεία και παραρτήματα σε κάθε επαρχιακή πόλη και αστικό κέντρο στους περισσότερους νομούς της χώρας.

  Δηλαδή προσπαθεί να δημιουργήσει μαζικό κόμμα με ακροδεξιά πολιτικά χαρακτηριστικά που να κατέβει στις εκλογές και να κερδίσει ψήφους με δόλωμα απίθανες οικονομικές παροχές.

  Τα παραμύθια του Αρτέμη Σώρρα

  Συγκεκριμένα δηλώνει ότι:

  Δεσμεύεται για προσφορά ατομικού χρηματικού μπόνους ύψους 20.000 ευρώ μετρητά στον κάθε ψηφοφόρο.
  Παρουσίασε τη ΜΚΟ που είχε δημιουργήσει με τον τίτλο END (End National Debt – Τέλος Δημόσιου Χρέους) λέγοντας ότι είχε ήδη καταθέσει 600 δισ. για την Ελλάδα και 50 δισ. δολάρια για την Κύπρο σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα ώστε να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ένα μπαούλο της γιαγιάς του είχε βρει μερικές μετοχές της προ 70ετίας λειτουργούσας Τράπεζας της Ανατολής, η οποία εξαγοράστηκε και συγχωνεύτηκε το 1932 από την Εθνική Τράπεζα, της οποίας εκάστη μετοχή αξίζει σε σημερινά ποσά 675 δισ. δολάρια…
   Κατέχει «ομόλογα» του Αμερικανικού Δημοσίου 2,85 τρισ. δολαρίων! Οι συνεργάτες του ισχυρίζονταν ότι απέκτησε τα χρήματα μεταβιβάζοντας στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα (όχι όλα) πνευματικά δικαιώματα που αφορούν πολύ υψηλή τεχνολογία, η οποία ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός, δηλαδή του Διός, και του Απόλλωνος.
   Η συγκεκριμένη καινοτόμα τεχνολογική επινόηση, που οι ρίζες της αγγίζουν τα βάθη χιλιετιών, σχετίζεται δήθεν με τα διαστημικά καύσιμα που χρησιμοποιεί η ΝΑSΑ.

   Σώρρας και όχι Σόρος…

   Βέβαια η αλήθεια για όλα αυτά είναι ότι:

   Οι μετοχές της εν λόγω τράπεζας (σημ: «Τράπεζα της Ανατολής») πωλούνταν στο e-Bay προς 7,5 δολάρια το κομμάτι συν τα έξοδα αποστολής.
   Οι ελληνικές αρχές και η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) ζήτησαν από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών μία απάντηση για το αν υπάρχουν ή όχι τα χρήματα του Σώρρα. Η απάντηση στο αίτημά τους, έπειτα από έρευνα, κατέφτασε επισήμως στις 5 Απριλίου του 2013. Σαφώς σε αυτήν αναφερόταν ότι τα χρεόγραφα των ερευνούμενων ΔΕΝ (τα κεφαλαία γράμματα τα επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν και η διακίνησή τέτοιων πληροφοριών θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.
   Ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ διατύπωνε με σαφήνεια προς την Τράπεζα της Ελλάδος:

   «…συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».

   Διαγραφή
  2. Σε ένα μπαούλο της γιαγιάς του είχε βρει μερικές μετοχές της προ 70ετίας λειτουργούσας Τράπεζας της Ανατολής, η οποία εξαγοράστηκε και συγχωνεύτηκε το 1932 από την Εθνική Τράπεζα, της οποίας εκάστη μετοχή αξίζει σε σημερινά ποσά 675 δισ. δολάρια…
   Κατέχει «ομόλογα» του Αμερικανικού Δημοσίου 2,85 τρισ. δολαρίων! Οι συνεργάτες του ισχυρίζονταν ότι απέκτησε τα χρήματα μεταβιβάζοντας στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα (όχι όλα) πνευματικά δικαιώματα που αφορούν πολύ υψηλή τεχνολογία, η οποία ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός, δηλαδή του Διός, και του Απόλλωνος.
   Η συγκεκριμένη καινοτόμα τεχνολογική επινόηση, που οι ρίζες της αγγίζουν τα βάθη χιλιετιών, σχετίζεται δήθεν με τα διαστημικά καύσιμα που χρησιμοποιεί η ΝΑSΑ.

   Σώρρας και όχι Σόρος…

   Βέβαια η αλήθεια για όλα αυτά είναι ότι:

   Οι μετοχές της εν λόγω τράπεζας (σημ: «Τράπεζα της Ανατολής») πωλούνταν στο e-Bay προς 7,5 δολάρια το κομμάτι συν τα έξοδα αποστολής.
   Οι ελληνικές αρχές και η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) ζήτησαν από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών μία απάντηση για το αν υπάρχουν ή όχι τα χρήματα του Σώρρα. Η απάντηση στο αίτημά τους, έπειτα από έρευνα, κατέφτασε επισήμως στις 5 Απριλίου του 2013. Σαφώς σε αυτήν αναφερόταν ότι τα χρεόγραφα των ερευνούμενων ΔΕΝ (τα κεφαλαία γράμματα τα επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν και η διακίνησή τέτοιων πληροφοριών θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.
   Ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ διατύπωνε με σαφήνεια προς την Τράπεζα της Ελλάδος:

   «…συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».

   Διαγραφή
  3. Τα χρεόγραφα που έχει στα χέρια του ο Σώρρας δεν είναι γνήσια. Τα έχει εκδώσει το 2001 μια σπείρα πλαστογράφων που τα έχουν τυπώσει στον απλό εκτυπωτή του σπιτιού τους και τα διακινούσε ένας πρώην δικηγόρος ονόματι Στίβεν Λούις Γουόσνι, φερόμενος ως συνεργάτης του Σώρρα. Στην αναζήτηση του πρώτου έχουν τεθεί οι διωκτικές αρχές των ΗΠΑ καθώς εικάζεται ότι ο ίδιος έχει βρει καταφύγιο σε χώρες της Ασίας και της Αφρική.
   Ακροδεξιός με πατέντα

   Όλες οι ομιλίες αλλά και οι επίσημες θέσεις των στελεχών της «Ελλήνων Συνεύλευσις» και του Αρτέμη Σώρρα διαπερνούνται από έναν διάχυτο ρατσισμό ραφιναρισμένο με τον εθνικισμό, την αγάπη για την Ελλάδα κτλ.

   Στην πραγματικότητα ο Σώρρας κάνει ότι κάνουν αυτό τον καιρό οι απανταχού ακροδεξιοί και νεοναζί: δηλώνουν ότι δεν είναι ακροδεξιοί ή νεοναζί αλλά μόνο Έλληνες ή Γερμανοί ή Ρουμάνοι ανάλογα την χώρα καταγωγής. Αν κάποιος έχει υπομονή και εντρυφήσει στις θέσεις του Σώρρα θα διαβάσει για ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα, τους Εβραίους τραπεζίτες και την Ελλήνων Πολιτεία όπου μόνη διάκριση θα έχει την Ελληνικότητα.

   Παράλληλα καλλιεργεί τον φανατισμό στα μέλη του πασπαλισμένο με μπόλικο μυστικισμό, προγονολατρεία κοκ. Ενδεικτικά οι υποστηρικτές της οργάνωσης όταν απαγγέλλουν τον αποστηθισμένο όρκο τους καταλήγουν με την εξής φράση:

   Διαγραφή
  4. «Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη»!

   Το παραλήρημα–απάντηση σε όσους τον κριτίκαραν για τις δηλώσεις του για τους αθλητές της παραολυμπιάδας, που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Αρτέμης Σώρρας, δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες για τις απόψεις του εν λόγω «σωτήρα» (Σημείωση: διατηρήσαμε την ορθογραφία του πρωτότυπου):

   «Artemis Sorras : ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΩΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΩΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΕ 20 30 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΙΤΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΦΑΡΜΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΕΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

   Διαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΚΕΙ ?????????????? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ [ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ] ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ [ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ] ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ 30%ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΡΟΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ»

   Διαγραφή
  6. https://net.xekinima.org/artemis-sorras-enas-akrodeksios-apate//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

   Διαγραφή
  7. 12ΘΕΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ!

   Διαγραφή
  8. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε?ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

   Διαγραφή
  9. ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ Η ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΗΡΑΘΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙ??
   ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ ΤΕΛΗ??

   ΜΑ "ΜΙΑ" ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,"ΜΙΑ" ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

   ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΠΕΡΑ 100 ΦΟΡΕΣ..!!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

   ******ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ*******

   Διαγραφή
 4. ΑΣΕ ΦΙΛΕ,12ΘΕΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΡΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!ΚΛΕΒΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΤΗ!ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ!ΑΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ!ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΙΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ 50ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΙΤΙ ΗΣΥΧΑΣΑΝ!Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΤΕΡΑΚΞ ΤΑ ΙΔΙΑ Ε? ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΛΥ!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
  xaxaxaxaxaxaxaxaxcaxaxaxaxaaxaxaxaxa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. καλά αυτός πως κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, δεν έχουν επέμβει οι διωκτικές αρχές για πλαστογραφία και εξαπάτηση των πολιτών, μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα σε επίπεδο μαφίας κοινός συμμορία είναι οι τύποι, ο πατεράκης τι δουλειά έχει με αυτούς τους τύπους !!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. συμβουλος του σωρρα ειναι!!!γι'αυτο τους πηρε ο διαολος!

   Διαγραφή
  2. κινδυνεύει να πάει φυλακή και ο πατεράκης ; πω πω αυτός παλιά θυμάμαι ήταν καλό παιδί

   Διαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΛΑΣΠΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ??

   ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ Η ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΗΡΑΘΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙ??
   ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ ΤΕΛΗ??

   ΜΑ "ΜΙΑ" ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,"ΜΙΑ" ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

   ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΠΕΡΑ 100 ΦΟΡΕΣ..!!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

   ******ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ*******

   Διαγραφή
 8. 8 Νοεμβρίου 2016 - 3:20 μ.μ., η Τράπεζα της Ελλάδος δεν τα έστειλε τα στοιχεία στον εισαγγελέα το 2013, αυτός πως κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, εδώ μιλάμε για πλαστογραφία και εξαπάτησει της τράπεζας της ελλάδος και της ΗΠΑ, υπάρχει εξήγηση ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

   ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!
   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ..!!!
   "Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών και της ΤτΕ"

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ??..ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

   ΑΝΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..

   ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ..

   Διαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]