«Μην μιλάτε για πολυφωνία, Σταλινίσκοι!» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Βουλή, τοποθετήθηκα και για την πρόσφατη τρομοκρατική βομβιστική ενέργεια σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στηλιτεύοντας τα περί
πολυφωνίας φληναφήματα όταν η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας παραμένει επί σειρά ετών αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ:

«Το γεγονός της ημέρας ήταν η τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ, την οποία και καταδικάζουμε. Και το κάναμε αυτό με δημόσια ανακοίνωση μέσα από την ιστοσελίδα μας, το μέσον το οποίο διαθέτουμε.

Από την πλευρά του ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έβγαλε μια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε και τα εξής: «Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζομένων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ, δυστυχώς, έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο».

Εν ονόματι της πολυφωνίας, λοιπόν. Ποιας πολυφωνίας; Σε ποια πολυφωνία πιστεύει ο ΣΚΑΪ; Ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε αυτή την ανακοίνωση περί καταδίκης της τρομοκρατικής ενέργειας. Και την ίδια στιγμή που δημοσίευε ακόμη και την καταδίκη εκ μέρους της Ενώσεως Ρακοσυλλεκτών Κωλοπετινίτσης, την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής δεν τη δημοσίευσε.

Είναι γνωστό ότι το «αφεντικό» του σταθμού -μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον- ο κάποτε μπολσεβίκος και τώρα νεοΠΑΣΟΚος Μαλέλης είχε βγει δημόσια και έλεγε, «Δεν θα δώσω ούτε ένα λεπτό στη Χρυσή Αυγή». Ποιος είναι αυτός και τι κάνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης;

Ας μην μιλάτε, λοιπόν, για πολυφωνία. Σταλινίσκοι, τύραννοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τη δημόσια γνώμη και έχουν αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, αλλά όχι από την ψυχή του ελληνικού λαού και γι’ αυτό παραμένει σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Βεβαίως, ο ΣΚΑΪ διαμαρτύρεται ότι τον είχαν στοχοποιήσει. Και τι έγινε με τη στοχοποίησή του; Έγινε μια τρομοκρατική επίθεση. Την καταδικάζουμε. Τι ζημιές προκλήθηκαν από την επίθεση; Έσπασαν μερικά τζάμια. Εμείς έχουμε δυο νεκρούς από τη στοχοποίηση και του ΣΚΑΪ! Όμως, η ευαισθησία των κομμάτων του λεγομένου δημοκρατικού ή συνταγματικού τόξου είναι, καθώς φαίνεται, εξαιρετικά επιλεκτική.

Μάλιστα, πέρα από τους δυο νεκρούς είχαμε και σωρεία τρομοκρατικών και εγκληματικών επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής. Θα καταθέσω για τα Πρακτικά τη φωτογραφία μιας κοπέλας, μιας χρυσαυγίτισας, την οποίας έσπασαν το χέρι με σφυρί. Δεν ανακαλύψατε ποτέ, εσείς το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, τους ενόχους.

Εις ό,τι αφορά την πολυφωνία, θα καταθέσω το email που έστειλα πρόσφατα στην κρατική τηλεόραση που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες -και οι εκατοντάδες χιλιάδες χρυσαυγίτες- στην ΕΡΤ, για τις ομιλίες μου σε Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Πολύκαστρο. Η ΕΡΤ ούτε συνεργείο έστειλε, ούτε αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο! Αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι τυραννία, είναι σταλινισμός».

loading...

3 thoughts on “«Μην μιλάτε για πολυφωνία, Σταλινίσκοι!» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Αν διαβάσει κανείς το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ,
    θα μάθει ότι ναζισμός και σταλινισμός
    προχωρούσαν πιασμένοι χέρι χέρι.

  2. Ορθοδοξία, Πατρίδα, Οικογένεια.

  3. Αληθηνες κουβεντες απο Εληνικα χειλη πατριωτικα….

Comments are closed.