Τόση φασαρία για να στηριχθεί ο Ίβιτς;

Είναι θέμα που ένας προπονητής δείχνει αδυναμία και δείχνει
με το δάχτυλο ποδοσφαιριστές που είτε δεν τον θέλουν και δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους είτε συμβαίνει κάτι πιο χοντρό και δεν έχει το θάρρος (έχει μόνο θράσος) να μας το πει.

Οι περιβόητες ευάλωτες καταγγελίες του Ίβιτς για τους ποδοσφαιριστές του, είναι το σημείο που η χρονιά λαμβάνει τέλος και κανείς δεν έχει πλέον την απαίτηση να δει κάτι σπουδαίο από ό,τι έχει απομείνει…

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έψαξε να βρει ένα τρόπο για να καθίσει καλύτερα σε μια καρέκλα που μπορεί να μην είχε πρόβλημα, να ήταν σταθερή σύμφωνα με όσα εξέπεμψε η ομάδα, αλλά, δεν αποκλείεται να είχαν βάση όσα γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό για το ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Ψάχνοντας να βρει στηρίγματα και να ισχυροποιήσει τη θέση του, έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης του Γιώργου Σαββίδη, συνδύασε το αποτέλεσμα της Φλωρεντίας και αναζήτησε σε μια ακόμη ήττα και μάλιστα σοβαρότατη, την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη.

Μέσω της συζήτησης που έγινε, οι πιθανότητες να τον αδειάσει ήταν ελάχιστες. Σε αυτό το χρονικό σημείο και με τον τρόπο που έθεσε ο ίδιος ο Ίβιτς το θέμα στον πρόεδρο Σαββίδη (ή εγώ ή αυτοί) δεν υπήρχε περίπτωση να τον στείλει σπίτι του. Επίσης είχε την «συνοδεία» του Μίχελ, με τον οποίο μοιράζονται τις επιλογές της ομάδας που στήθηκε το καλοκαίρι…

Όλο αυτό το σκηνικό ευνόησε τον Ίβιτς, δημιούργησε όμως, ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Ίσως να μην είναι τωρινό, ίσως να μην είναι τέχνασμα του Ίβιτς για να ενισχύσει τη θέση του. Αν είναι έτσι, τότε είναι υποχρεωμένοι στον ΠΑΟΚ να κοιτάξουν πίσω από το λάθος του Ίβιτς με τις «καταγγελίες» για ποδοσφαιριστές που εσκεμμένα δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Ο Σαββίδης φαίνεται ότι δέχθηκε την ύπαρξη του προβλήματος που του παρουσίασε ο Ίβιτς και του είπε να προχωρήσει.

Σε ποιον όμως είπε να προχωρήσει;

Σε αυτόν που θα μπει στα αποδυτήρια και θα τον αντιμετωπίσουν με αμφιβολία. Οι ποδοσφαιριστές, όλοι πλέον, δεν θα άρουν την εμπιστοσύνη τους σε έναν προπονητή που κατέδωσε τους συναδέλφους τους;

Το σενάριο που δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ισχύει είναι το εξής: Πριν φτάσει στις «καταγγελίες» ο Ίβιτς, είχε απομονώσει τους δράστες των αποδυτηρίων και συνθηκολόγησε με τους υπόλοιπους.

Αυτό κι αν είναι εκπληκτικό και άκρως ΠΑΟΚτσήδικο.

Πηγη sportfm
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]