Ο ΠΑΠΠΑΣ κάνει τον παπά για τις άδειες: Τι είπε για το ΕΣΡ

«O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ»
δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.


Ερωτηθείς για το αν θα επιμείνει στον αριθμό «τέσσερα», ο κ. Παππάς σημείωσε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος, ενώ χαρακτήρισε ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Είπε, επίσης, ότι μόλις εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων στους τέσσερις υπερθεματιστές.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Ομπάμα, και στην αλλαγή της στάσης που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, συγκρινόμενος πάντα με τη στάση που κρατούσε, ως αντιπολίτευση, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια και κυρίως υπό την διακυβέρνηση του Ομπάμα, είχαν υιοθετήσει μία ατζέντα αντίθετη με τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη και συμπλήρωσε ότι οι στάσεις των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να κρίνονται με γνώμονα τις εκάστοτε συνθήκες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μας τάχετε πρήξει με τα κανάλια,καί οι της κυβέρνησης,καί οι της αντιπολίτευσης. Αυτό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα των Ελήνων; Το πόσα κανάλια θα μας προπαγανδίζουν και ποιόν, κάθε μέρα;
    Οι ατελείωτοι φόροι που επωμιζώμαστε δεν αποτελεί πρόβλημα στην αντιπολίτευση; Η ακρίβεια που μαστίζει τους φτωχοποιημένους Ελληνες δεν αγγίζει κανέναν; Το κουτσούρεμα των εισοδημάτων μας,κανέναν δεν ενοχλεί; Ο ΕΝΦΙΑ που καλά κρατεί είναι για το....καλό μας; Το δούλεμα με τα δήθεν μειωμένα τέλη κυκλοφορίας τόσους μήνες,που στην ουσία θα είναι τα ίδια,μήπως δεν είναι μια φρικτή πραγματικότητα;
    Ε άι σιχτήρι λοιπον και κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Μία από τα ίδια είστε,με άλλα ονόματα και διαφορετικά χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]